רוצה לקנות משחק חדש, הצעות בבקשה

shalti

New member
רוצה לקנות משחק חדש, הצעות בבקשה

אני מעוניין לקנות משחק חדש, אבל אין לי מושג איזה אולי מקס פיין אם אתם מכירים משחקים כמו MIDTOWN MASNESS או DRIVER, או משהו בסגנון תתחילו לשפוך בתודה מראש שאלתי

shalti

New member
היי אנשים, קניתי את מקס פיין

משחק אדיר תגידו, איך משתמשים בנפץ (detonators) של הדינמיט בפרק 2? אני עדיין מעוניין לקנות משחק, רק לא יודע איזה כדאי חוץ ממקס פיין, כמובן בתודה מראש שאלתי

shalti

New member
בבקשה תעזרו לי, אני תקוע

איך משתמשים בנפץ של הדינמיט שנמצא על הדלת?? בפרק 2

shalti

New member
תודה רבה על העזרה ../images/Emo13.gif

מצאתי איך מפוצצים עכשיו אני בפרק 4 לאן הולכים מהחדר עם הפסל של אמפייר סטייט בילדינג מישהו יודע? עד שתענו אמצא בעצמי אבל בתודה מראש שאלתי

Marron___

New member
ליד החדר יש כזה דוכן של מכירת כרטיס

ים או משהו, נכון? אז שם אתה צריך לראות כפתור של alarm או security קטן, עליו אתה לוחץ ורץ בטיל לדלת שכתוב עליה exit ממש ליד ואז אתה עומד מול דלת שבדרך כלל סגורה, אבל אם אתה רץ מספיק מהר היא פתוחה

hjyu

New member
שלח לי משחקים לאי מייל בבקשה

אני מעוניין במשחקים של אסטרטגיה אים יש לך או משחקי ספורט או פעולה אני אשמח שתשלח לי תודה רבה האי מייל שלי הוא [email protected] אני מודה לך מאד אים אתה לא תוכל לשלוח לי אז אוליחברים שלך או משהו אחר לילה טוב

shalti

New member
מישהו יכול לעזור לי?

אני בחלק 2 עם המסדרונות וכל זה אני שומע קול של אישה צועקת לאן הולכים? HELPPP בתודה מראש שאלתי

shuk90

New member
פרק 2

גש לחדר הבקרה שליד הכספת. תעמוד מול המחשב שעל שולחן הבקרה כל לחיצה על אינטר תפתח לך דלת מימין ומשמאל גש לכל חדר בנפרד ותאסוף שם את הכל ואז תחזור לדלת איפה שצריך לשים את הנפץ, ואל תשכח להתרחק בזמן הפיצוץ.

nfs

New member
PLAY ALL DAY/NIGHT LONG

לשחקן המתלבט שלום ... קודם כל עם באמת החלטת לקנות משחק ... אז שקול את הקנייה . לא ציינת בדיוק באיזה תחום אבל אם זה בעיניין סימ´ מכוניות- אז אימפריית ה NEED4SPEED מומלצת ! ואם בעיניין ה פעולה : IGI , OP´ FLASH POINT , MAX PAYN . רק ש מקס פיין זה סגנון לא כלכך דומה לשאר ה FPS האלה, יותר מזכיר לי סגנון TOMBRIDER , אך מרשים דיו . ** מומלץ מחשב חזק עם כ.מסך לא פחות מ G.FORCE 32 M . אין על מה לדבר ללא GFORCE ! .

shalti

New member
את NFS לא צריך להזכיר בכלל

אני מחכה לחדש NFS: MOTOR CITY ONLINE מקס פיין כבר קניתי, כמו שאתה רואה אני רוצה משחק שילהיב כמו מקס אבל של מכוניות למרות שחיפשתי ועודני, אולי יש משהו שלא שמעתי עליו מכיר את מידטאון מדנס 1 ו 2 את דרייבר ואת כל הסידרה של NFS אם ידוע למישהו שיש עוד משהו בשוק בסוג הזה של מכוניות אודה לו אם יכתוב אותם פה ואם אפשר להוריד אותם ואם יודעים מאיפה עוד יותר טוב בתודה מראש שאלתי

S man

New member
טוב אז ככה...

על משחקי מכוניות לא שמעתי הרבה חדש (דרך אגב לפי מה ששמעתי need4speed החדש בכלל לא משהו כמו 5 רק אפשריות אינטרנט ועומד לצאת אחד יותר חדש ומפגיז בהרבה יותר אז אולי שווה לחכות אולי לא), אבל שמעתי על משחק יריות חדש ומפגיז (יותר חדש ממקס פיין)- red faction, ראיתי אותו בזומביט והוא פגז (השבוע קיבלתי), שווה (לקבל/להוריד/לגנוב אבל לעולם לא לקנות!!) אז מקווה שעזרתי לך ובהצלחה ביי

bryant

New member
nfs: סדר בדברים

motor city online: משחק אונליין בילבד! v-rally 2: מישחק ניד פור ספיד חדש בסגנון של הקודמים לפרטים:

למעלה