רוצה לקנות מתנה שרשרת זהב עם טיליון

CapitanMorgan

New member
רוצה לקנות מתנה שרשרת זהב עם טיליון

אהלן,
אני רוצה לקנות מתנה קטנה לחברה שלי, שרשרת זהב עם טיליון.
אני לא ממש מבין בזה, ומה המחירים בתחום.

כמה התענוג אמור לעלות לי?

להסתובב ולברר, אין לזה תחליף

קשה לומר כמה כי לא ברור מה בדיוק אתה מחפש ובאיזו רמת איכות ובאיזו רמת גימור והאם האם זהב או רק ציפוי והאם של מעצב או משהו פשוט ומשוכפל וכו' וכו'..

פשוט להסתובב בחנויות ולברר. כמה חנויות, כמה פריטים בכל חנות. תמצא דברים שאתה אוהב ותציק למוכרות בשאלה כמה זה עולה. לך לכמה חנויות אופייניות ובכל חנות תצביע על כמה פריטים ותעשה נסיונות ותשאל שאלות ויהיה לך מושג ברור לגמרי :) הן גם יעזרו לך כי אם במקרה תבחר משהו יקר (כי זה של מעצב או כל שטות אחרת) והן יגידו "4000 שקל" ואתה תיראה כאילו נפלו עליך השמיים, הן ידעו מה להציע ומה להראות לך בהתאם לסגנון שאתה מחפש ולתקציב שלך.

m i r u s h i

New member
מגנוליה התחילו לשווק תכשיטי מצופי זהב..

ז"א, גולדפילד.

הטווח מחירים שלהם לא כזה נורא... המחיר הכי גבוה שיצא לי להתקל בו שם הוא באיזור ה200 ש"ח..

einat162

New member
מצטרפת להמלצה על מגנוליה -

מחירים סבירים ביותר, כנ"ל הרבה פריטים ברשת ג.ר.א.ס - למרות שאני לא יודעת אם יש להם זהב/מצופה זהב.

קח בחשבון שאם תיכנס לרשתות שמצלצלות מוכר כמו ה.שטרן או תכשיטי מילר - טווח המחירים הוא בשמיים, אז אני ממליצה להתרחק.

אוהבת את התכשיטים של אוסנת

תוכל להכנס לאתר ולראות יש להם גם דוכנים בקניון, בזמנו הייתי קונה הרבה
אמור לעלות 150-250 ש''ח

אני אוהבת אותם יותר ממגנוליה...
יש להם דברים קצת יותר מעניינים וייחודיים לדעתי.

Purple Mushroom

New member
הרבה כסף

מאות אם לא אלפים.
היה פעם בטלויזיה ראיון עם אחד שפתח עסק זול לתכשיטים, נדמה לי שזה נמצא ברמת גן. הרמי לוי של התכשיטים. :)
אפשר גם בשכונת התקווה , ברחוב אצל לקנות. שם קניתי את 2 הטבעות לחתונה, עלה לי יותר מ1000 ש"ח יקר, יקר. :(

למעלה