רוצה לקנות נגן MP3/MP4 לטיול להודו

רוצה לקנות נגן MP3/MP4 לטיול להודו

אהלן, אני מחפש נגן שיתאים לי לטיול ארוך. המאפיינים החשובים לי הם בעיקר גדול (לפחות 20GB), ואורך סוללה, ושיהיה אפשר להטעין בחשמל. ואם הוא יוכל לשמש לי גם כטייפ מנהלים בארץ, זה גם יהיה טוב. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, ואם חייבים אז אפשר גם להגיע ל-1500, אבל עדיף שלא. יש המלצות? ועוד שאלה 2 לגבי הנגנים האלו: O2 32GBוiAudio/Cowon A3 80GBוiAudio/Cowon המחירים שלהם הם פחות או יותר אותו דבר (הפרש של 100 שקל), למרות הפרש עצום בנפח זכרון. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? תודה רבה!

SHAI858

New member
אני לא בקיא בנגנים אבל כיוון שהייתי בהודו

קודם כל חיי סוללה הכי חשוב נסיעות של ימים ברכבות ימים בלי מקור חשמל בכפרים הכי חשוב מי שממליץ פה על הנגן שיתחשב בנושא הסוללה. שאתה לבד במקום נידח, זה לא כל כך ישנה לך אם יש לך אייפוד או נגן אחר, תתפלל שהסוללה תחזיק מעמד.....

יאיר B

New member
יש הבדלים גדולים מאוד ביניהם,

ההבדל הגדול ביותר הוא בסוג הזיכרון: A2 עובד עם דיסקשיח (רגיש למכות, זה דיסק כמו שיש לך במחשב). ה-O2 עובד עם זיכרון פלאש שבו אין חלקים נעים. הוא גם חדיש יותר (ממשק מתקדם יותר, אולי יכולות גדולות יותר). הבעיה היא ששניהם נגני וידיאו (כלומר גדולים מאוד ועם מסך גדול = שבירים יותר וצורכים הרבה חשמל). בהתחשב במה שאמר המגיב לפני, ה-O2 עובד מעט מאוד שעות על סוללה אחת (משהו כמו 18 שעות למוזיקה). ל-O2 גם יש מסך גדול יותר. אני מציע לחשוב על נגנים אחרים שיש להם זמן סוללה ארוך יותר. שני האפשרויות הן איאודיו D2 (אפשר את ה-16GB + כרטיס הרחבה) - זה מחזיק בערך 50 שעות למוזיקה. אפשרות אחרת היא איאודיו 7 שמגיע עד 16GB ומחזיק מעמד משהו כמו 60 שעות (הוא גם קטן יותר פיזית מה-D2 שיש לו מסך 2.5" מסוג מגע).

האם יהיה אפשר להכניס כרטיס זכרון

מדגם זה: Ultra II SDHC 16GBוSanDisk ל-D2? אם כן, זה פותר לי את כל הבעיות.

roi0123

New member
חח עם תקציב כזה

תקנה כבר ארבעה נגנים של סאנדיסק, וכשנגמרת הסוללה תחליף נגן

יאיר B

New member
8GB בטוח הוא מקבל. 16G אני לא בטוח.

אתה תצטרך להשתמש במתאם שיבוא איתו באריזה (ה-D2 מקבל SD רגיל). אגב, לא צריך לחפש משהו מהיר במיוחד (כמו האולטרא2). בנגנים למהירות אין הרבה משמעות (זה חשוב בצילום). הכרטיס הזה די יקר.

זה המהירות הכי נמוכה

של הכרטיסים האלה, ממה שיש בזאפ (חוץ מאחד שהוא X66 שעולה 600 שקל יותר). הנה הלינק: http://www.zap.co.il/models2.aspx?Sog=C-FlashMemory&DB166408=428580 יש כרטיסים מתוך ה-8GB שאתה יודע שלא יכנסו? צריך לקנות דגם ספציפי של SANDISK? אני פשוט לא רוצה להזמין באינטרנט, ולגלות אחר כך שזה לא מתאים.

יאיר B

New member
אתה צריך כרטיס מסוג SD.

SD זה גודל פיזי סטנדרטי. אתה כמובן לא חייב לקנות מסאן-דיסק (יש עוד חברות שמיצרות כרטיסים כאלה - הגודל הפיזי וגם המפרט הכללי שלהם הוא סטנדרטי). אתה גם יכול לקנות מיקרו-SD (זה הקטנים מאוד) אבל אז אתה צריך לדאוג שיהיה באריזה גם מתאם ל-SD רגיל (הכרטיס הקטן נכנס לתוך המתאם SD והמתאם נכנס לנגן). לפעמים קוראים לקטנים האלה טראנס-פלאש - זה אותו דבר. דוגמא לאיך נראה המתאם: http://reltronics.shopy.co.il/products/114518 (אתה כמובן לא חייב לקנות דווקא מהחנות הזאת, זה רק לדוגמא).

למעלה