רוצה לקנות נגן :)

slallum

New member
רוצה לקנות נגן :)

שלום חבר'ה =] ה-mp4 האחרון שלי מת והאחראיות עליו נגמרה, באסה. אז הגיע הזמן לקנות אחד חדש :) דרישות מהנגן: 1. לא iPod או משהו כזה, כי אני שונא iTunes. 2. מעל 30 ג'גה. 3. קל להעביר אליו שירים. 4. יהיה אפשר לסדר playlistים קטנים שכאלה (נגיד, בא לי עכשיו לשמוע 4 אלבומים שונים של 3 להקות שונות - אז יהיה לי קל ליצור לי את הפלייליסט הזה). 5. שאני אוכל לראות בו קבצי וידאו (avi,divx וכאלה) ולא יהיה צריך להמיר אותם כשאני מעביר לנגן. 6. שיוכל להכנס לכיס. (כאילו, כיס גדול, של מכנסי צבא נגיד.) הנגן שמת לי היה Creative Zen Vision M של 30 ג'יגה והוא שירת אותי נאמנה ודי ענה על רוב הדרישות. אם אין אף נגן אחר שעונה על הדרישות שכתבתי אני משער שאני פשוט אקנה את אותו נגן שוב.

slallum

New member
פחות אכפת לי מכל אלה ;]

מחיר - אני משער שעד 2000 שקל זה סבבה, אפילו יותר. אבל נראה לי שהיום אין הרבה נגנים שעולים ככה, לא?

or121210

New member
באיחור...

אז ככה, לגבי המרת הוידיאו, רוב הנגנים הגדולים (ה-PMP) מאפשרים העברת וידיאו ללא המרה(אני מודע לכך שה-COWON A3 עושה זו בצורה נפלאה). אך לגבי פלייליסטים, צריך בדרך כלל לבדוק בנגנים בחנות, כי לא מפרסמים זאת בדרך כלל בסקירות הנגנים או במפרט הטכני, וזה מאוד משתנה מנגן לנגן.

למעלה