רוצה לקנות פאלם ולא יודע מאיפה להתחיל

sunshine8

New member
רוצה לקנות פאלם ולא יודע מאיפה להתחיל

שלום אנשים, אני רוצה לקנות פאלם, האמת רק בגלל שזה גאדגט מגניב ואני מאמים שאני כבר אמצא מה לעשות איתו, אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. כמו שאתם מבינים אני לא ממש יודע מה אני רוצה אבל יש כמה דברים שממש הייתי רוצה מהפאלם שלי: 1. נורא הייתי רוצה את הקטע של הכוונה בדרכים ע"י המחשב כף יד. 2. יש לי איזושהיא הגבלת תקציב על כמה אני יכול לבזבז בערך 1000-2000 ש"ח. יש איזו המלצה או רעיונות?

אחת ההנאות ההגדולות מהגאדג'טים זה הכיף

שהם מסיבים לנו, גם אם אנחנו לא באמת צריכים אותם.. ואגב גאדג'ט בעברית = חפיץ. ולעניין ההמלצה: ישנם 2 סוגים עיקריים של מחשבי כף יד: 1. מבוססי מערכת הפעלה פאלם. ו-2. מבוססי מערכת הפעלה של "ווינדוס", WM, המכונים גם PPC (ובעברית- פוקט פי סי). אגב, הכינוי פאלם השתרש לכל סוגי מחשבי כף היד בדומה לכינוי פלאפון שהשתרש לכל סוגי הסלולריים. ת'כלס, פאלמים אין מגוון מכשירים ולכן הייתי מציע לך לרכוש פוקט פי-סי. דגמים שיכולים להיות מוצלחים מאוד הם אלו המשולבים GPS, (שאגב, GPS זו האנטנה-חומרה), וכאשר תתקין את המפות תוכל לנווט. שני מכשירים עיקריים (ויש דגמים נוספים), שיתאימו לצרכים שלך הם AIRIS620 שזהו מחשב כף יד יחסית חדש בארץ, עולה בערך כ-2,000 ש"ח ומגיע עם כרטיס 2 גיגה (כמדומני) ויש בו GPS מובנה, WIFI ועוד.. . מכשיר נוסף הוא ה-MIO, שזהו דגם נוסף של מחשב כף יד שהאיפיון המרכזי שלו הוא שיש בו GPS מובנה וישנם מס' דגמים וביניהם הMIO350, מכשיר טוב וזול שמגיע כאמור עם אנטנת GPS, דגם נוסף הוא המיו 550 שמגיע גם עם WIFI (רשת תקשורת אלחוטית לטווחים ארוכים שמשמשת בעיקר לגלישה באינטרנט- בהרבה מאוד מקרים ללא תשלום). אגב, לכל המכשירים יש גם יומן מובנה, תוכנת WORD למסמכים, אפשרות להציג תמונות, סרטים, שירים, כך שאכן יהיו לך לא מעט שימושים במכשיר. לפרטים נוספים תיכנס לפורום פוקט פי סי בתפוז ושם תוכל לקבל מידע.

למעלה