רוצה לקנות פייר וייר מה צריך לדעת ?

• פותח הנושא avvvi
  • פורסם בתאריך

avvvi

New member
רוצה לקנות פייר וייר מה צריך לדעת ?

שלום ברשותי מצלמת סוני DCR-TRV720E ברצולי לרכוש כרטיס פייר וייר כדי לעביר את החומר המצולם למחשב איזה כרטיס פייר וייר אי צריך ? העם חשוב לי כמה יציאות יש לכרטיס פייר וייר ? העם הכבל מסופר יחד עם הפיר וייר עצמו ? כמה עולה בממוצע כרטיס פייר וייר ? והעם בתמונה המצורפת זאו החיבור ...? בתודה מראש אבי

uriuma

New member
פייר וויר

אני רוצה להמליץ לך על כרטיס פייר וויר של SmartCom הוא זול יחסית (בסביבות ה 300-600 ש"ח) יש לו 3 חציאות והוא בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך. אין לי מושג מה ההבדלים בין הכרטיסים השונים, ומספר היציאות לא ממש משנה אלא אם כן אתה רוצה לחבר יותר ממכשיר אחד (לדוגמא דיסק חיצוני) הערכה כוללת קבל מתאים, והחיבור שהראתה זו החיבור הנכון. חשוב מאוד מאוד מאוד !!!!!! לשים לב שבזמן החיבור של הקבל למצלמה ולמחשב להכניס אותו ישר ולא הפוך, אם נוגעים עם המגעים של הקבל הפוך זה אלול לשרוף את הכרטויס או את המצלמה. ! אז לשים לב לכך (כבר שלחתי מצלמה אחת לתיקון בגלל שטות כזאתי) בהצלחה

the M

New member
אין סיבה

לשלם יותר מ350 ש"ח על כרטיס פייר וייר. זה לא ממש משנה איזו חברה, רק שלא יהיה משהו בסגנון PHONY....

avvvi

New member
אוקי תודה רק שאלה משלימה

התקן של הפייר וייר זהה בכל המצלמות נכון ?

the M

New member
אם יש פייר וייר

אז כן. יש מצלמות שנראה כאילו שיש להן כניסה ובעצם מדובר בכבל אחר בעל ראש דומה. אם כתוב על האריזה, או באיזשהו מקום אחר שיש פייר וייר, אז אין לך מה לדאוג.

avvvi

New member
אני מדבר על התקן של IEEE1394

יותר נכון לקרוא לזה פרוטוקול אבל לא משנה כי אני יודע שסוני מאוד אוהבים להיות מיוחדים

למעלה