רוצה לקנות קטנוע בתקציב נמוך...

רוצה לקנות קטנוע בתקציב נמוך...

יש לי 2000 שקל כרגע ואני יכול לגרד עד ל 2800 שקל בערך אולי טיפה יותר... עכשיו אני רוצה פיור בסביבות ה-2500 שנת 97-98 קילומטרז' 20,000 אז השאלה אפשר למצוא כזה שיהיה טוב ולא ימות לי תוך כמה חודשים?...ואם הוא מת (שופך מנוע) כמה עולה לתקן בפיור? בקיצור משתלם לקנות ב2500 כי אין לי סבלנות לחכות עוד מעט חורף... דרך אגב...תכנסו רגע ותראו http://www.bike4sale.co.il/SiteRoot/LargeImage.asp?AddNumber=10499 פיזו' באקסי, כדאי ליקנות את זה?, זה מפתע עכשיו אני יכול לקנות את זה אבל האם זה ברור שאסור לקנות בכזה מחיר... תודה מראש...! בקשה תענו לי על כל השאלות...|אופנועיסט בדילמציה...

אופס רגע...

"בקיצור משתלם לקנות ב2500 כי אין לי סבלנות לחכות עוד מעט חורף... " זאת שאלה... בקיצור משתלם לקנות ב2500 כי אין לי סבלנות לחכות עוד מעט חורף? ואם מישהו יכול למצוא לי אופנוע אמין ב-2000-2500 שקל שיכתוב לי (עדיף פיור עם קילומטרז' נמוך) מסר פרטי או אימייל : [email protected] או טלפון 055-568592...תודה

Skid McMarks™

New member
לדעתי לא.

אני זוכרת לפני 9 חודשים כשאני חיפשתי לקנות קטנוע גם התחלתי מתקציב של 3000 ש"ח. הדבר הראשון שראיתי היה DJ שעבר בערך 20 אלף גם, בלי בלמים, רעשים מוזרים מהמנוע, מתפרק. השני שראיתי היה פיור במצב דומה. אחר כך כבר הסבירו לי ש50 סמ"ק בעשרים אלף ק"מ כבר במצב מאוד רע. במילים אחרות - בהצלחה.

Skid McMarks™

New member
ולגבי הקטנוע בלינק...

המוכר רשם שנה, רשם ידיים, רשם פרטים נוספים אבל מה - לא רשם קילומטראז'. את המסקנות תסיק לבד.

וגם פיור אני לא יכול למצוא ב-2500?

שיסע ויהיה בריא בלי מוסך? ואם אני קונה פיור ב-2500 ויהיו לו בעיות תוך חצי שנה אני יכול לסדר את התקלות ב500-600 שקל? או שאני טועה? אופנועיסט מאוכזב...

בטח שאתה יכול למצוא!

השאלה מתי? צ'מע בת'אכלס זה לא הרבה כסף,ותחשוב על זה ככה,איפה הביטוח עוד 1.5K ועוד ציוד (נגיד ויש לך....)... אתה תוכל למצוא אפילו כלי שעבר 2000 ק"מ,זה רק תלוי מאיפה,ממי ומתי. אבל עם השנים הבלאי של הכלי נוצר ,גם אם הכלי רק עמד,ולא תוחזק כראוי ,יהיו בעיות כגון צמיגים יבשים,בעיות בווריאטור,רעשים מוזרים למיניהם... שוב,חפש,אל תהייה פזיז,מקסימום אם כבודו מבין טיפה בתחום המוסכניקיות,קנה כלי לא במצב מזהיר ותקן אותו . בהצלחה.

הבעיה שלי שאני לחוץץץץ

לחוץ רצח וזה לא טוב...ומצאתי מתיווך פיור 98 17K קילמוטר...ניראה מצב טוב אמרו לי שעד סוף השבוע יעשו לו טסט תיקונים וטיפולים והוא יהיה מוכן אז הכלי יעלה לי 2400 ש"ח ען תיווך... אני לא יודע איך הוא נוסע רק אני יודע שהוא לא נסע הרבה והם יסדרו אותו שהוא יהיה טוב המקום נחשב לאמין, מה אתם חושבים? מה לבדוק לפ]ני שאני קונה? אני יודע ש... לבדוק שהסטרטר מניע בקלות שהקיק מניע בקלות שהתא מושב בסדר שהאיתותים צופר ועוד יש לכם עוד טיפים? אל תהססו לכתוב...כמה שיותר תודה מראש! אפנועיסט מתרגש ומת כבר לנסוע על הפיור החמוד הזה!!!!!!!!!!

yuvalfra

New member
בחירה מצוינת...

הפיור מצוין אם אתה לחוץ בתקציב. הוא לא נוח, הוא מעצבן, הוא צפוף, אבל הוא עושה את העבודה. נסעתי בשיעורים על פיור שעשה 20,000 ק"מ (ותזכור שזה מב"ס לנהיגה אז פשוט שחטו אותו!) וחוץ מאיטיות בתחילת הנסיעה הוא דווקא בסדר...הבלמים קצת חורקים, אבל מתפקד. אם הפיור במצב טוב לך עליו.

Shlomi TC

New member
בדוק שאין נזילות יתר על הבולמים

תלחץ על הברקס הקדמי וקצת תלחץ את הקידון, תסתכל את כמות השמן שיש על הבולם, אם יש קצת, לא נורא.

תודה אחי...(ixmix יש לי הצעה תיכנס)

למרות שאני קונה ממתווך שהוא גם מוסך אז הוא בטח ינקה הכל הריי הם נחשים... הרי כל העוסקים באופנועים הם נחשים זה בעיה... אולי נכתוב כאן כתבה/סקר/משהו כדי לדעת על כל המוסכים ה"טובים"..מניסיון הגולשים... אופנועיסט בלחצים

TheReverend

New member
יש קצת בעייה עם מה שאתה מבקש...

על כל מוסך "טוב" שתוכל לנקוב בשמו אני מבטיח לך לפחות 10 אנשים שיתלוננו על מקרה שקרה להם עם אותו מוסך. מה לעשות, אף אחד לא מושלם(על אחת כמה וכמה בענף הזה). כתבה על אילו מוסכים "טובים" קשה לעשות כי כדי לדעת אם מוסך נחשב "טוב" צריך לטפל בו יותר מפעם אחת(לא שאני מוכן להקריב את הדו"ג שלי לניסוי כזה). המקסימום שאפשר לעשות זה לבקש מהגולשים פה לכתוב היכן הם מטפלים, במשך כמה זמן והאם הם מרוצים\לא מרוצים.

למעלה