רוצה לקנות MP3 בנפח גדול לטיול

ronitpo

New member
רוצה לקנות MP3 בנפח גדול לטיול

אני מחפשת נגן שיהיה לי קל להסתובב איתו ושיהיה לו נפח מספיק גדול. הבנתי שנגנים בנפח 1 GB לא מכילים כ"כ הרבה מוסיקה. אני נוסעת להודו ל-3 חודשים.

ronitpo

New member
עזרה בבחירת MP3 !!!!דחוף!!!

אני נוסעת להודו ומחפשת MP3 עם נפח גדול ושאפשר לטייל איתו יש המלצות?

weird dust

New member
יש כל מיני חברות

מה התקציב? איזה נפח בערך? לאיזה עוד דברים את רוצה שהוא ישמש חוץ מלנגן מוזיקה? כמה את תהיי קרובה לשקעים חשמליים. את חייבת לכתוב הרבה יותר פרטים, אנחנו לא יכולים סתם להמליץ. יש כאן הרבה המלצות ויש צורך בפרטים בשביל לעזור באופן מדוייק.

ronitpo

New member
מה אני צריכה מהMP3

התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. לגבי הנפח- אני רוצה שהנפח יהיה מספיק גדול לכמות שירים שלא תשעמם אותי ל-3 חודשים מבלי שאצטרך להוריד עוד שירים מהמחשב. אמרו לי שבסביבות 20GB זה מתאים - אבל אני ממש לא יודעת. אני רוצה להשתמש בו בשימוש עיקרי לשמיעת מוסיקה. חשוב לי שאוכל לשאת אותו עלי בזמן שאני מטיילת או אפילו עושה פעילות ספורטיבית כך שהוא צריך להיות עמיד בטלטולים. אני לא יודעת מה הזמינות של שקע חשמל בטיול שלי בהודו ולכן חשוב לי שהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. תודה רבה על העזרה

weird dust

New member
נגן 20 ג'יגה הוא לא הכי עמיד בעולם

נגן 20 ג'יגה הוא נגן על בסיס דיסק קשיח והוא לא הכי עמיד בעולם וכל מכה קטנה יכולה להרוס אותו. וכן, חוץ מזה 20 ג'יגה מאוד מתאים. עם ה-H300 מקבלים גם מטען בטריות שזה גם יתרון. יש לו עוד אופציות טובות כמו העברת שירים מנגנים דומים במקרה ותפגשי מישהו כזה בהודו.

DrLecter

New member
Archos Gmini 20 gb

נגן שהכמות יותר מתעלה על האיכות, אבל מבית איכותי ואם אתה רוצה ללכת על איחסון ומחיר טוב אז זה הנגן בשבילך. Archos Gmini Xs 200 20 gb

homart

New member
ואם אתה רוצה ללכת גם על איכות ...

וגם על כמות... אז יש לך את הIRIVER H320 או את הH10 20GB או את הIAUDIO X5 לא חסר... הכל תלוי בתקציב...

רעיון ....

תקני MP3 של ג'יגה שאפשר להקליט איתו לMP3, ואז תביאי איתך גם דיסקמן רגיל עם כל הדיסקים שלך, ואז כל פעם שנמאס לך מהמוסיקה תקליטי לנגן עוד מוסיקה :>

למעלה