רוצה לרזות ומהר...

miss.understood

New member
רוצה לרזות ומהר...

אומרים לי- "את לא צריכה להרזות", אבל אני יודעת שאני כן.. ורק עוד שני קילו.. רק שהבטן העגולה תהיה שטוחה... למזלי, לא רואים את מה שאני אוכלת, ואם כן זה רק במידה קטנה... החבר כל הזמן אומר לי- "הרזת חמודה.. רואים שהרזת", וזה עושה הרגשה טובה, יחד עם באסה, כי זה אומר שאני צריכה (ויכולה) לרדת עוד.. אז לקראת הנשף שלנו (שהוא בעוד שבוע וחצי) החלטתי לרזות ב-3 קילו, כי אני רוצה להראותה כי טוב שאפשר עם השמלה.. נשמע שטחי, אבל אני חייבת את זה לעצמי.. אני רוצה להראות טוב ולהרגיש טוב, ואם 3 הקילו האלה יגרמו לי להרגיש טוב יותר, מה טוב.. בכל אופן, לעשות ספינינג, כמו שהייתי עושה בחצי שנה האחרונה, אין לי ממש כוח, ואולי גם הייתי מתרצת עם "אין זמן", אבל יש, פשוט לא בא לי.. לא משנה.. במקום ספורט, אני אוכלת מעכישו רק דיאטטי. הבעיה איתי, שאני לא אוהבת לאכול הכל. האוכל הכי אהוב עליי הוא ג´אנק פוד וסטייקים. ככה אני. שונאת ירקות, אלא אם כן הם בסלט ערבי, שונאת ממולאים, שונאת את הקלקר הזה שנקרא "פיריכיות" או משהו כזה. כמה שהאוכל פשוט יותר ככה טוב. אז גיליתי שפסטה בלי כלום לא משמין בכלל. אז אמא שלי בכיף מכינה לי במגוון (ממש..) מקרוני ארוכים, מקרונים שמנים, רזים, עם חור, בלי חור, איטריות מסולסלות, צדפות, הכל שהוא פסטה. בלי כלום. כי עם משהו זה משמין. מלבד זאת, גיליתי ששיפודים של חזה עוף (חזה עוף חתוך בחתיכות קטנות כמו פרגיות ושישליק) זה בגלל לא משמין, ועם תבלינים זה מעדן מלכים. אז למדתי מאמא שלי איך להכין את זה, והיא קונה את הבשר, אני מכינה (ומתבלנת).. התחלתי גם לשתות מים, כי אני לא יכולה לשתות משקאות דיאטטים, הם דוחים מידי, וגם גילו שהם דופקים את החילוף חומרים אם שותים יותר מידי מזה. אז מים, וכוס ביום של מיץ תפוחים של פריגת.. כי זה טעים.. וזה במקרר.. הבעיה שיש לי שוקולד בבית ואני לא יכולה לעמוד בפניו.. ואני מנסה.. אבל זה קשה מידי.. וכמה זמן בן אדם יכול לאוכל חזה עוץ או עוף בגריל? גם אם זה - "פעם זה, פעם זה".. אני חייבת למצוא אלטרנטיבות.. או לפחות לעשות ספורט... טוב, אחרי כל הבגרויות הבטחתי לעצמי להירשם ל"שייפ" שהייתי שם פעם אחת עם אמא שלי וממש ממש נהנתי, ומצאתי את עצמי מתעמלת שם במשך 3 שעות, והייתי יכולה עוד להמשיך.. כיף לא נורמלי! אז, יש לכם עצות איך להמשיך ולהרזות במהירה בשבוע וחצי? ספורט, זה לא ממש אופצייה.. אולי איזה אוכל דיאטטי שאני אמשיך לאכול?.. ואפילו לעתיד, שיהיה לי אוכל מגוון.. כי אני באמת לא רואה את עצמי ממשיכה עם האוכל הזה עוד הרבה זמן.. אני חייבת שומן.. אבל רגע, בעצם מותר לאכול פעם בשבוע משהו קצת משמין, לא? זה אפילו מומלץ.. אני זוכרת ששמעתי זאת מדיאטנית.. בכל אופן, סליחה על ההודעה הארוכה.. סתם רציתי לשתף, ואולי אפילו לקבל תמיכה, ועצה..

שלגיה**

New member
היי לך

גם כל חברי הפורום רוצים להרזות ומהר ,אז מה? זה אומר שזה יקרה ? לא ! תקראי את הודעת המנהל של הפורום (מכתב פתיחה של הפורום) ותביני שהפורום הזה הוא לא מתכון פלאים לירידה מהירה במשקל או "להשטחת הבטן"... דבר שני - כדי להשיג משהו צריך רצון טוב באמת ואת מאד אמביוולנטית בעניין זה. מצד אחד רוצה להרזות אבל מצד שני את רוצה גם לאכול הכל ולא לעשות פעילות גופנית. אני מאמינה באיזון כך גם לא תעלי את הקילוגרמים שירדת. יש לך מידע לא קטן בנושא תזונה.ואם את רוצה לרדת מהר במשקל רק לשבוע הבא ושלושה קילוגרמים אז תשתי הרבה,תאכלי הרבה ירקות,תעשי הרבה פעילות גופנית ,הכי הרבה שאת יכולה ותשתדלי להתרחק מכל הממתקים והג´אנק. את מוזמנת לכתוב ולדווח בהצלחה

למעלה