רוצה לרכוש בובה . . מחפשת בבונאי/ת

etmadar

New member
רוצה לרכוש בובה . . מחפשת בבונאי/ת

היי, שמי אפרת ואני גננת. רוצה לרכוש בובת ספוג בן או בת. אשמח לדעת כיצד אוכל ליצור קשר עם בובנאי/ת. האם הפורום זו הדרך? האם יש אתר המפרסם את שמות הבובנאים עם צילומי עבודותיהם? תודה ושבוע נפלא.

liorashap

New member
אשמח שתצרי קשר

שלום לך אפרת, אני כבר הכנתי השנה כמה בובות כאלה לגננות, שהיו מאוד מרוצות מהבובות שלהן. צרי איתי קשר, תמונות באתר שלי: www.boobalach.weebly.com בכיף ליאורה

שלום אפרת ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו
אכן הפורום הוא הדרך למציאת בובנאי\ת שיוכלו להכין עבורך את הבובה הנדרשת. אגב, הפורום הוא גם מקום למציאת הצגה לגן הילדים שלך אם וכאשר תצטרכי! בדר"כ לכל בובנאי יש את האתר שלו ואין אתר ספציפי שבו את יכולה למצוא את כולם באותו מקום. במסגרת המהפכה והשינויים שאנחנו מבצעים בפורום בחודשים האחרונים יאוחדו בקרוב כל האתרים של חברי הפורום ביחד בהמשך יפתח מחדש לוח המודעות שם גם יוכלו הבובנאים השונים לפרסם את ההצגות, המופעים או הבובות שהם יוצרים. כרגע אנחנו פשוט עסוקים בחגיגות הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון וסרטי בובות שיתקיים במרכז לתיאטרון בובות חולון שפרטים עליו תוכלי למצוא בימים אלה כמעט בכל הודעות הפורום. ממליץ גם לך לבקר בו - במיוחד אם את אוהבת ועובדת עם בובות. אני מתאר לעצמי שבהמשך יפנו אליך בובנאים נוספים מהפורום במסר אישי ויפנו אותך לאתרים שלהם או לתמונות של בובות שיצרו. אם לא תמצאי את מבוקשך את מוזמנת לפנות אלי ואשמח לסייע לך. המשך שבוע מצויין גם לך

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif

אשמח להכין עבורך בובה ...הבעיה היחידה היא ....מהו לוח הזמנים שלך? תוכלי לשלוח אליי מייל דרך האתר שבחתימתי.... יום נפלא דבי

etmadar

New member
תודה על התגובות . . . . .

שלום לכולכם, באמת נעים לגלות פורום חדש ולקבל תגובות כ"כ נעימות, מברכות. הרעיון של איחוד האתרים נפלא!!! יש לי כ"כ הרבה רעיונות בראש - דמויות שאני צריכה ואצטרך בעתיד וזה נפלא שיש את הפורום כדי להתלבט, להתייעץ ולמצוא!!!!!! תודה רבה על קבלת הפנים החמה. סופ"ש נפלא וחג בובות שמח!

למעלה