רוצה לרכוש מצלמת וידאו---pc115soni

dasdas

New member
רוצה לרכוש מצלמת וידאו---pc115soni

היא דיגיטלית, קטנה, שאוכל בעזרתה גם לדגום חומר וההיפך שמעתי שעולה 8500 ושכדאי רק דרך המורשים של סוני ולא דרך חנויות אחרות כמו קאמרה, ששם לא בטוח ימכרו לי משהו טוב אומנם של סוני אבל, פגום יש למישהו מושג האם נכון הדבר? האם המחיר הגיוני? תודה

moti80

New member
זה לא קשור ללוחות מה שהיא שאלה

היא שאלה לגבי ידע בנוגע לחברות עצמן ולא הביעה עניין באילו חברות ניתן לקנות את המצלמה. בעצם, היא שואלת על השירות של החברות ועל טיב המוצרים.

חבל..

כי כמו שתיארתי לעצמי משהו מתחיל להתפספס כאן. זה מתחיל במצלמות וימשיך לעריכה ובסוף כל הפורום יעבור ללוחות ואז נצטרך שוב לעבור לפורום ואז..... אין לזה סוף. כן דאדאס, זה מחיר יקר, אבל אלו המחירים פה בארץ. אני לא רוצה לעשות פרסומת לדיוטי פרי, אבל הייתי מציע לך לברר אלו חברים או קרובי משפחה טסים לחו"ל, ודרכם לרכוש את המצלמה, בחנות פטורה ממכס, שבשדה התעופה. דרך אגב אני רוצה להמליץ על מטוס אבל זה גם פרסומת..... אוףףףף, מה יהיה, הכל נהיה פרסומת ?. אני רוצה גם לפרסם את ג'ודי בלוחות...

GGOODD

New member
ניר אל תהיה ציני...

זו הייתה טעות שלי ההודעה האחרונה אני אל שמתי לב ותיקנו אותי על טעותי ולגבי הנושא השני, קודם כל זה לא בשליטתי אם יש לך טענות ספציפיות אתה מוזמן בהחלט לפנות להנהלת הפורומים אם הם ישנו, אני אהיה יותר משמח לאפשר את העניין... ואל דאגה, תאמין לי שמי שמעניין אותו משהו מספיק יוכל לשלוח גם מסר כדי להשיג את הטלפון.

גדי

אני לי שום טענות נגדך. להיפך אני מאוד מעריץ את הנכונות וההתמדה, שלא רואים בהרבה מקומות. דווקא בגלל זה, אני מצפה מההנהלה שיבינו ויבואו לקראתך בעניין הזה. במסר ה"זועם" ביקשתי מההנהלה שיגיבו עליו ולצערי הם לא. אולי אתה, שמקורב אליהם יותר, תבקש מהם שיגיבו על זה. לפחות שיצרו איתי קשר במייל. חוץ מזה..... תמיד ג'ודי...

למעלה