רוצה לרכוש: אני זקוק לחבילת אייקונים שלמה עבור האתר שלי. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אחת כזאת?
נ נועם בעיר New member 27/4/04 #1 רוצה לרכוש: אני זקוק לחבילת אייקונים שלמה עבור האתר שלי. מישהו מכיר מקום שניתן לרכוש אחת כזאת?
C commandocamel666 New member 27/4/04 #2 המ... לא נראה לי שאתה יכול לרכוש "חבילה" אבל אני בטוח שאתה יכול לפנות לאחד מהפורומים של עיצוב בתפוז ולשכור מעצב שיעצב אייקונים בשבילך.
המ... לא נראה לי שאתה יכול לרכוש "חבילה" אבל אני בטוח שאתה יכול לפנות לאחד מהפורומים של עיצוב בתפוז ולשכור מעצב שיעצב אייקונים בשבילך.
0 00סנופקין00 New member 29/4/04 #6 עזוב אותם... קח פרטי... הרבה יותר זול וגמיש לצרכיך. מצא לך תלמיד תיכון צעיר שלומד תכנות ASP. הוא יעשה לך את האתר במחיר יותר זול. והאתר ישמש אותו כעבודת גמר לסוף השנה. יש הרבה תלמידים שישמחו
עזוב אותם... קח פרטי... הרבה יותר זול וגמיש לצרכיך. מצא לך תלמיד תיכון צעיר שלומד תכנות ASP. הוא יעשה לך את האתר במחיר יותר זול. והאתר ישמש אותו כעבודת גמר לסוף השנה. יש הרבה תלמידים שישמחו
ע ערקי מנומש New member 29/4/04 #8 מנהלת שמעליבה את ציבור הפורום.. לא יעלה על הדעת!! אגב אני סתם מאושר כי נודע לי שיהיה לי גיבוש דובדבן באוגוסט..
מנהלת שמעליבה את ציבור הפורום.. לא יעלה על הדעת!! אגב אני סתם מאושר כי נודע לי שיהיה לי גיבוש דובדבן באוגוסט..
H havlaz New member 29/4/04 #9 הרמה של ה"תלמידים" פה היא הרבה יותר ממה שצריך להגיש עבודת גמר, כך שזה ממש לא מעליב אף אחד. יש פה חברי פורום שיכולים לעשות שיעורי הדרכה לאותם מורים שמלמדים בסיס לASP מהספר
הרמה של ה"תלמידים" פה היא הרבה יותר ממה שצריך להגיש עבודת גמר, כך שזה ממש לא מעליב אף אחד. יש פה חברי פורום שיכולים לעשות שיעורי הדרכה לאותם מורים שמלמדים בסיס לASP מהספר
ע ערקי מנומש New member 29/4/04 #10 האמתי ש.. המורה שלי עדיין מתקשר לשאול איך עושים דברים (סיימתי לפני שנתיים את היחידה הזו חח). והמורה "המתקדם" לקח ממני ת'טלפון לפני שבוע לעבודה איזה כייף, סוףסוף אולי
האמתי ש.. המורה שלי עדיין מתקשר לשאול איך עושים דברים (סיימתי לפני שנתיים את היחידה הזו חח). והמורה "המתקדם" לקח ממני ת'טלפון לפני שבוע לעבודה איזה כייף, סוףסוף אולי
T Trranger New member 29/4/04 #11 זה עדיין מעליב ../images/Emo3.gif ד"א, בבצפר שלי אין בכלל שום דבר שקשור לאינטרנט.. לומדים פסקל וזהו ממה שהבנתי זה טיפשי.. 3 שנים ללמוד פסקל אני יכול ללמוד את זה לבד נראה לי תוך כמה חודשים
זה עדיין מעליב ../images/Emo3.gif ד"א, בבצפר שלי אין בכלל שום דבר שקשור לאינטרנט.. לומדים פסקל וזהו ממה שהבנתי זה טיפשי.. 3 שנים ללמוד פסקל אני יכול ללמוד את זה לבד נראה לי תוך כמה חודשים
M Mapisto New member 30/4/04 #17 אני יכול להביא לך את האקסס שלי בתור דוגמא (מוצלחת אגב, המורה עדיין לא הבינה איך השתמשתי בVB חיחי) רק שבאקסס יש כזה דבר CurDb זה הdb שממנו אתה שולף במקום להגדיר איזה source
אני יכול להביא לך את האקסס שלי בתור דוגמא (מוצלחת אגב, המורה עדיין לא הבינה איך השתמשתי בVB חיחי) רק שבאקסס יש כזה דבר CurDb זה הdb שממנו אתה שולף במקום להגדיר איזה source
נ נועם בעיר New member 29/4/04 #12 לא ביקשתי את המחיר בשביל שהם יבנו לי את האתר אלה על מנת לדעת בשביל לתמחר אתרים שאני בונה. יש מישהו שיודע אולי?
לא ביקשתי את המחיר בשביל שהם יבנו לי את האתר אלה על מנת לדעת בשביל לתמחר אתרים שאני בונה. יש מישהו שיודע אולי?