רוצה לשאול לגבי סגירת חוב

ריטה1

New member
רוצה לשאול לגבי סגירת חוב

שלום
אני רוצה בבקשה לשאול לגבי בעיית חוב כספי מאוד מעיק שיש לי.
ומה עליי לעשות כדי לסגור את החוב הזה בכמה שפחות כסף, והאם עכשיו זה זמן טוב לטפל בזה.
תודה ושבת שלום

קוברה23

New member
שלום

תשאלי בפריסת שאלה עם 5 אופציות":
"כיצד עלי להתנהל עם המצב הכלכלי כרגע"?

ריטה1

New member
בבקשה להלן הפריסה שיאה

1 קוסם
2 7 מטות
3 אס המטבעות
4 עשר המטבעות
5 10 חרבות
סיכום 6 מטבעות
תודה ושבת שלום

קוברה23

New member
היי

אני חושבת שזה לא המקום שלי לייעץ כי זה נושא מהותי, אבל אני חושבת שאת צריכה לצמצמם הוצאות ולא לקנות מה שלא צריך. תנסי לפנות לבנק עצמו ולבקש שהתחשבו בך אם אפשרי. חוץ מזה שלקחת הלוואה כשיש חוב זו טעות.

ריטה1

New member
תודה אבל זה לא מה שביקתי

החשבון שלי מתנהל בצורה מאוד מחושבת.
החוב הוא חוב ישן מאוד למקור אחר, הוצאה לפועל שאני משלמת כבר מעל 10 שנים ואני רוצה לסיים עם זה.
חשבתי לצאת להליך של סגירת חוב בעזרת עוד שיליץ על הנושים לקבל סכום נמוך יותר תמורת סגירת החוב.
לכו שאלתי מה עליי לעשות כדי שהסאגה הנוראית הזו שאני חיה בתוכה כבר שנים תסתיים.
והאם הלוואה מהבנק שלי בהחזר חודשי שווה למה שאני משלמת היום להוצאה לפועל יהיה נכון לי
תודה ומקווה שעכשיו יותר ברור.
תאמיני לי שאחרי מה שעברתי ההתנהלות הכלכלית שלי היא יותר מאשר אחראית פלוס

קוברה23

New member
אני מצטערת

אני לא יכולה לייעץ לך בנושא כלכלי כי זה לא התחום שלי. הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה לנסות לסגור הלוואות ולצמצמם הוצאות יומיומיות. מעבר לזה, לא נכון בעבורי לייעץ לך, סליחה.

קוברה23

New member
אוקי

תפרסי שוב בפריסת "הווה עיצה תוצאה"
האם המצב הכלכלי ישתפר במהרה"?

ריטה1

New member
זה לא מה שאני רוצה לשאול

רציתי לשאול, וזה מה שגם שאלתי בהתחלה, האם זה הזמן הנכון עבורי לנקוט בפעולות מסויימות כדי לסגור את החוב?

קוברה23

New member
אוקי

תשאלי: האם זה הזמן הנכון לעשות צעד לקראת סגירת חוב?

בפריסה שציינתי. תודה..

ריטה1

New member
בבקשה זה מה שקיבלתי

הווה מלכת החרבות
עצה נער המטבעות
תוצאה מלך החרבות
תודה

קוברה23

New member
היי

כרגע את מנסה לשלוט בהוצאות ולהצטמצם, העיצה מנער המטבעות היא לשמור על הכסף/לעבור בנק, והתוצאה -את תצליחי לצמצם חוב, אבל תמיד תצטרכי להיות דרוכה ולאל עשות שטויות. בהצלחה.

ריטה1

New member
תודה, אני תמיד סופר דרוכה

אני מנהלת את כלכלת המשפחה שלי בצורה הכי מחושבת שיש, ויעיד על כך העובדה שהחשבון שלי תמיד בזכות.
אני אף פעם לא מוציאה יותר ממה שיש לי.
לעבור בנק זו לא המטרה- אלא לסגור חוב ישן מאוד של הוצאה לפועל ע"י לקחת הלוואה - אני מתכננת לקחת את ההלוואה בגובה ההחזר של היום- כדי לא להכנס להוצאות שאין לי איך לכסות.
כך שאם אני מבינה נכון, העיצה היא כן ללכת לכיוון של סגירת החוב, נכון?

למעלה