רוצה לשחק על סף קטן בפול טילט

DanDan1

New member
רוצה לשחק על סף קטן בפול טילט

(אבל ממש בקטן. לפחות בשלב הזה) איך הולכת הפרוצדורה? האם באמת כל סכום שאשים עד 600 דולר אקבל מטעם האתר הכפלה? כמו"כ - האם יש בעיה חוקית עם הנושא? ושאלה נוספת. אני זוכר כתבה בטלויזיה לא לפני הרבה זמן על אחד מאתרי הפוקר הגדולים שנפרץ ע"י אחד המפתחים שהונה שחקנים רבים(הוא ראה את הקלפים שלהם). האם זה היה בפול-טילט? האם אתם חושבים\שים שיש מצב לדבר דומה באתר הנ"ל? תודה.

shaywh

New member
בונוס על הפקדה

לגבי הבונוס, כן, אתה תקבל את מה שהם מבטיחים בפרסומת. רק שים לב שאם תירשם ותכניס את הקוד של הפרומושן הזה לא תוכל להכניס קוד אחר שיכול להיות משתלם יותר עם רייקבק ובונוס. בגדול, בפול טילט אין איזה תוספת מיוחדת שיכולה להצדיק דוקא הרשמה עם הקוד שם מציעים לך, הרבה יותר משתלם לטווח הארוך להצטרף לרייקבק (תגגל rakeback). אגב, אם 50$ (פלוס מאה אחוז בונוס, שזה עוד 50) יספיקו לך בתור התחלה אתה יכול להצטרף לאתר שיממן אותך וייתן לך רייקבק, הגדול והמוצלח שבהם הוא קרוב לודאי פוקר סטרטג'י. www.pokerstrategy.com שמאלץ אותך לקרוא קצת מאמרים ולהיבחן עליהם לפני שתקבל את הבונוס, לדעתי האישית זה מומלץ לשחקן רציני כדי להבין את שחקני השורטסטאק שמציפים את פול טילט שסתם ככה לא קוראים הרבה עליהם. אתה גם יכול לעשות לי טובה כמובן ולהירשם מהיוזר שלי וזה ייתן לי בונוס קטן ולך זה לא משנה. נכון שבדיוק היום הזכירו את זה שלא הבאתי אותו כשהייתי יכול ואני יוצא קצת פארש, אבל אני מזכיר אותו מדי פעם, אם זה נראה לי במקום... לא שזה עבד לי אי פעם או שאכפת לי מזה יותר מדי http://www.pokerstrategy.com/uMXA2J בעיות חוקיות עם הנושא- הרבה אתרים מעדיפים לא להתעסק עם ישראל, אלה שכן עושים את זה מתוך הבנה שמצבם בסדר, לא כי מתחשק להם להיתבע. בגדול המעמד של הפוקר בארץ לא ברור, אין מי שיכריז שהוא חוקי, אבל אין גם מי שיטען שהוא לא חוקי לחלוטין, גם המשטרה קצת נמנעת מזה. בעיות מעשיות לא צפויות לך אלא אם תעשה קאשאאוט של איזה 20K$ הבעיות לא היו בפול טילט. הבעיות הכי מפורסמות התגלו באולטימייט בט, ולמען האמת זה די מפגר שמלכתחילה הייתה אפשרות של סופר יוזר. קייק פוקר הוא אתר ששמעתי קצת טענות על דברים מוזרים שעושים שם אבל עם פול טילט לא אמורות להיות בעיות. זה אתר שהוקם ע"י שחקני פוקר ואני לא רואה דבר כזה קורה שם. בכלל, כל האתרים שהיו בהם סיפורים מפוקפקים, שהוכחו או שלא, נמצאים בניהול משותף, לא זוכר איזה אבל ככל הנראה קצת כושל. אתר כמו פול טילט או סטארס מגלגל כמויות עצומות של כסף כל יום, הם ממש לא יכולים להרשות לעצמם בעית ביטחון כלשהי.

eran0900

New member
פול טילט פוקר

לגבי בונוס ההפקדה אתה לא מקבל ישירות סכום זהה לגובה ההפקדאה אלא בשלבים, לפי כמות המשחקים שלך. ככלל! משחקי קאש יחזירו לך בונוס מהר יותר - אבל אתה גם תימחק מהר יותר... קח תזמן, תתחיל בקטן. לגבי מעילות- אני מניח שתיאורטית הדבר אפשרי. אני יודע שחדרי הפוקר משקיעים מיליוני $$$ באבטחה (הם מרוויחים מספיק החבר'ה...). לגבי הפרוצדורה תוכל להפקיד דרך כרטיס אשראי ישראלי... זה יחסית חדש לפול טילט פוקר. בהצלחה!

DanDan1

New member
תודה על התשובות. ושאלה נוספת ומעט מוזרה

איך אתם מסבירים את עניין ה"מזל שבכסא"? גם בשולחנות אמיתיים, וגם בשולחנות וירטואליים באינטרנט - רואים את אותה תופעה: שחקנים בכסאות מסוימים מקבלים קלפים טובים אחד אחרי השני, ושחקנים במקום אחר מקבלים קלפים זבל אחד אחרי השני. ברור שסטטסטיטית זה אמור להתאזן, אבל לפעמים זה נראה ממש חורג מהתחום הסטטיסטי לכיוונים "מוזרים יותר", כמו אלגוריתים לא רנדומלי במיוחד במקרה של תוכנה. במקרה של דילר ושולחן אמיתי - לא יודע.

eyal5005

New member
במקרה שמרמים- הכל אפשרי

במקרה שלא.. הדבר היחידי שאפשר לקרוא לזה זה צירוף מקרים וגם זה רוב הסיכויים לא.. כי AA מול 8 ידיים רנדומליות עדיין יפסיד הרבה מהפעמים.

shaywh

New member
כי הסטטיסטיקה מתאזנת בטווח ארוך מאוד

לא מאה ידיים ולא סשן. סביר מאוד שבמשחק פול רינג יהיה שחקן אחד שמקבל ידיים יחסית טובות ושחקן אחר שמתמודד בעיקר עם זבל.

למעלה