בונוס על הפקדה
לגבי הבונוס, כן, אתה תקבל את מה שהם מבטיחים בפרסומת. רק שים לב שאם תירשם ותכניס את הקוד של הפרומושן הזה לא תוכל להכניס קוד אחר שיכול להיות משתלם יותר עם רייקבק ובונוס. בגדול, בפול טילט אין איזה תוספת מיוחדת שיכולה להצדיק דוקא הרשמה עם הקוד שם מציעים לך, הרבה יותר משתלם לטווח הארוך להצטרף לרייקבק (תגגל rakeback). אגב, אם 50$ (פלוס מאה אחוז בונוס, שזה עוד 50) יספיקו לך בתור התחלה אתה יכול להצטרף לאתר שיממן אותך וייתן לך רייקבק, הגדול והמוצלח שבהם הוא קרוב לודאי פוקר סטרטג'י. www.pokerstrategy.com שמאלץ אותך לקרוא קצת מאמרים ולהיבחן עליהם לפני שתקבל את הבונוס, לדעתי האישית זה מומלץ לשחקן רציני כדי להבין את שחקני השורטסטאק שמציפים את פול טילט שסתם ככה לא קוראים הרבה עליהם. אתה גם יכול לעשות לי טובה כמובן ולהירשם מהיוזר שלי וזה ייתן לי בונוס קטן ולך זה לא משנה. נכון שבדיוק היום הזכירו את זה שלא הבאתי אותו כשהייתי יכול ואני יוצא קצת פארש, אבל אני מזכיר אותו מדי פעם, אם זה נראה לי במקום... לא שזה עבד לי אי פעם או שאכפת לי מזה יותר מדי
http://www.pokerstrategy.com/uMXA2J בעיות חוקיות עם הנושא- הרבה אתרים מעדיפים לא להתעסק עם ישראל, אלה שכן עושים את זה מתוך הבנה שמצבם בסדר, לא כי מתחשק להם להיתבע. בגדול המעמד של הפוקר בארץ לא ברור, אין מי שיכריז שהוא חוקי, אבל אין גם מי שיטען שהוא לא חוקי לחלוטין, גם המשטרה קצת נמנעת מזה. בעיות מעשיות לא צפויות לך אלא אם תעשה קאשאאוט של איזה 20K$ הבעיות לא היו בפול טילט. הבעיות הכי מפורסמות התגלו באולטימייט בט, ולמען האמת זה די מפגר שמלכתחילה הייתה אפשרות של סופר יוזר. קייק פוקר הוא אתר ששמעתי קצת טענות על דברים מוזרים שעושים שם אבל עם פול טילט לא אמורות להיות בעיות. זה אתר שהוקם ע"י שחקני פוקר ואני לא רואה דבר כזה קורה שם. בכלל, כל האתרים שהיו בהם סיפורים מפוקפקים, שהוכחו או שלא, נמצאים בניהול משותף, לא זוכר איזה אבל ככל הנראה קצת כושל. אתר כמו פול טילט או סטארס מגלגל כמויות עצומות של כסף כל יום, הם ממש לא יכולים להרשות לעצמם בעית ביטחון כלשהי.