"רוצה לשיר לך שיר חדש ואין לי אף שורה

AvtipuS

New member
"רוצה לשיר לך שיר חדש ואין לי אף שורה

עוצם את העיניים,סוגר עוד מגירה" [מופע הארנבות של ד"ר קספר-"כל יום כל יום"] ההודעה מועתקת מההודעה שכתבתי בפורום באתר הרשמי של הקספרים. מופע הארנבות של ד"ר קספר בהופעה ביום הסטודנט בטכניןו,חיפה 9.5.07 אתמול הייתה הופעה ביום הסטודנט בטכניון,ההופעה הייתה מלווה בגשם קל שלא הפריע אלא רק הוסיף. [אחרי ששמו ניילון על האורגן של שי הוא התחיל להוריד אותו ואמר בקול ילדותי\מתלהב משעשע שהוא קיבל אורגן חדש ואורן אמר לו תתחדש שי, והם המשיכו עם זה עוד קצת] בין כמה שירים אורן ושי דיברו ביניהם במבטאים מוזרים אבל מצחיקים,חוויה! השירים: [לא כולם לפי הסדר] פתחו עם "יום שני השמח" [העירו את כולם אחרי סינרגיה המשעממים] עברו ל"כל יום כל יום" שהיה מעולה!!! אורן אמר שהם לא ביצעו אותו הרבה שנים [מן הסתם...] אח"כ "רדיו ג'ו" שגם הוא היה ממש מעולה "יותר מדי"-כיף! אורן סיפר שלפני ההופעה הביאו להם את החולצות של מאבק הסטודנטים אבל עם כל הכבוד למאבק הסטודנטים יש משהו יותר חשוב-החיילים החטופים שלנו שבלבנון ואסור לשכוח אותם והשיר הבא מוקדש להם- "ימות הקיץ"-"אולי בקיץ הבא תבינו". ואז הם אמרו שהם קצת ישעממו אותנו ויעשו שירים מהקריירות סולו שלהם, עשו את "אדוני הממון" שמאוד התאים בנושא לשביתת הסטודנטים ואז שיר של אורן-"אל" ["אין לו לילה אין לו יום..."] אורן אמר שהם מפסיקים לשעמם אותנו ועוברים לכיף- "הקומיקאים"-גדול גדול גדול במיוחד ששרים את המילים פעמיים ובפעם השניה עם יותר אנרגיות. עכשיו אורן אמר שיש הרבה להקות שעושם קאברים, אבל הם הלהקה היחידה שעשו קאבר לעצמם, "לא מבינה"-כיף לשמוע אותו בהופעה [אפילו שיש אותו בדיסק של ההופעה] ולשיר עם אלה שמכירים אותו ולהתעלם מכך שמכעט רוב הקהל שר את ההתחלה בקצב של "בשמלה אדומה", בסוף השיר אורן אמר שהוא רוצה להחזיר אותנו לשנת 93- "בואי דינה"-כמה קפיצות בשיר הזה,כמה כיף! "השיר שלי"-היו פוגואים אבל לצערי הם היו מאחוריי ואני הייתי מקדימה אז לא יכלתי להשתתף,באסה. "פלפ בק"-גם כן מעולה. "סקס"-גם לקהל מותר לשיר סולו... "תראו אותי"-כמובן שכל הקהל הכיר ושר. "אחלום לנצח"-השיר הכי טוב.ללא ספק. סיימו עם "בשמלה אדומה" שבסוף השיר היו זיקוקים שבזמן שהם המשיכו אורן הזכיר את ההופעה בבארבי ת"א ב8.6 וההופעה הסתיימה. בין השירים אורן ציין שאישתו מחיפה ואח"כ שי אמר שאישתו לעתיד היא מקרית ים,כולם יודעים שאין על הבחורות של חיפה והקריות... אבל לא רק הבחורות, הם גם אמרו שהקהל בחיפה הוא הכי טוב שזה ידוע כמובן, אז למה אין הופעה בסיטי הול?? נסתפק במועט-בגאלה עוד הפעם! [רק לא עם הארגון של הפעם הקודמת עם ה"גדרות" מרמקולים ובדים,למרות שבכל זאת הייתה הופעה מעולה,האחרונה בסיבוב של האיחוד ההוא] לסיכום, הייתה הופעה מעולה והיא הייתה שווה את ה80 שקל ששילמתי בכניסה [במכירה מוקדמת המחיר היה 60 אבל רק אתמול בצהריים אני וחבר שלי החלטנו ללכת] ואפילו את הסבל של ההופעה של סינרגיה לפני הקספרים! בנוסף אחרי הקספרים ברי גם נתן בראש עם עיבודים מצויינים והדרן מטורף עם גרסאת Pאנק משהו ל"אין קץ לילדות" [יש כאלה שקוראים לזה "בצוהוריי היום"] אין ספק שהולכת להיות הופעה מעולה בבארבי. תודה לקספרים על הופעה מעולה. [היום יותר מאוחר או מקסימום מחר אני אעלה ואשים פה לינקים לתמונות והסרטונים שצילמתי]

AvtipuS

New member
ליום הסטודנט בת"א הגעתי באיחור

אז שמעתי רק את הסוף של בואי דינה,תראו אותי,אחלום לנצח ובשמלה אדומה. אבל יש הבדל גדול בין הופעה ביום עם המזג אוויר הכי מעפן שיכול להיות בשעה 12:30 לבין הופעה בשעה 21:30 עם מזג אוויר נחמד וגשם קל. וכמו שרשמתי בהתחלה, זה לא הפלייליסט המדוייק,הרוב מדוייק.

AvtipuS

New member
תיקון

בשיר "אל" של אורן זה "אל הלילה,אל היום" ולא "אין לו לילה, אין לו יום"

למעלה