רוצה לשמוע את דעתכם...

rose of dark

New member
רוצה לשמוע את דעתכם...

יש לי ידיד שהוא היה הנשיקה הראשונה שלי..ואח"כ לא היה כלום המשכנו לידידים אחרי כמה חודשים הייתהעוד פעם נשיקה..ואז זה חזר להיות אותו דבר לא היה כלום..אני בעצמי לא יודעת למה..כאילו,לא קשה לראות שאני רוצה ,אם אני זורמת איתו אם הנשיקות...ואני מתקשרת אליו..ורק אני מתקשרת.. אז כנראה שזה יותר מהצד שלו.. אני חושבת שאני אוהבת אותו...כיף לי איתו...והוא גורם לי מצד אחד אושר. אבל יש לו את הקטע של הלשקר ולחרטט...וקשה לדעת אם מה שהוא אומר זה אמת או סתם... והוא פרפר...או היה כזה..הוא עכשיו אומר שהוא רציני..אבל קצת קשה לי להאמין.. לפני כמה ימים כשהייתי אצלו...אז שכבנו שנינו במיטה ..עםשמיכה(היה מזגן..קר) והוא חיבק אותי וגם אני.. עכשיו אני יודעת שהוא רצה לנשק אותי..הרגשתי..אבל הוא לא ממש ניסה כי אם הוא לא בטוח במשהו הוא לא מנסה כי הוא לא רוצה לשמוע את ה"לא"(בדברים האלה)..אז בקיצור לא שיתפתי פעולה למרות שבד"כ אני מהזורמות... לא רציתי להתנשק כי ידעתי שזה יחזור לאותו מקום...זה היה סתם עוד נשיקה בשבילו..ואני גם לא רוצה שיראה שכל פעם שהוא רוצה את זה אני שם בשבילו.. במיוחד אם אני אוהבת אותו... אבל מצד שני אני רוצה את זה אני הכי אוהבת את הנשיקות שלו והחיבוקים שלו ואני כל הזמן משווה נשיקות של אחרים אליו... אבל מצד שני יש תמיד את הסימן שאלה אולי הפעם זה ישנה משהו... בקיצור אני לא יודעת מה לעשות.. אנחנו יורדים לאילת באותו תאריך..ואני לא יודעת אם כדאי "להיות"איתו שם...להתנשק איתו וכאלה... אז מה אתם חושבים...

Lady_Voldemort

New member
אני לא מומחית בעינייני אהבה אבל...

אמ תנסי לדבר איתו על זה.... זה נראה לי מוזר שאתם ידידים אבל פעם בחודש מתנשקים...תשאלי אותו ....

בדיוק . . . .

כמו שאני תמיד אומר, צריך לדבר על זה. אם הכוונות שלו טובות (כמו שלך) ולא לנצל אותך אז תהיו חברים. עוד פתרון הוא לצאת כמה פעמים ולבדוק אם הוא מתאים לך . . . . DJ made in israel

sista

New member
נשמע לי כמו קטע של ניצול.

הוא כנראה יודע שאת אוהבת אותו ולכן תזרמי אתו לאן שהוא יזרום, מבלי שהוא יצטרך להתחייב. מלה אחת שלו ואת מתייצבת דום. אם הוא היה רוצה קשר רציני הוא כבר מזמן היה יוזם משהו. הוא רוצה כזה קטע שיהיה לו לבינתיים כי אין לו כרגע עם מי להתפרפר. אם זה נכון, לא נראה לי שזה טוב בשבילך, למרות תשומת הלב המחמיאה וההנאה הפיזית. זה יכול לפגוע בך אחר כך. ולמה בכלל לזרום? למה להיות פסיבית? אם את רוצה משהו, תחליטי ותעשי. אם עושים לך משהו נגד רצונך, אין שום סיבה לזרום עם זה. אני ממליצה לך להיות יותר על המשמר בקשר אליו. לבדוק מהם האינטרסים שלו ואיך הוא מתנהג לידך. בינתיים, אל תתפסי רק עליו בתור יעד, תתחילי לפגוש אחרים שאולי גם הם ימצאו חן בעיניך ואולי יהיו יותר רציניים. בנוסף, מעניין מה תהיה התגובה שלו כשיראה שאת יוצאת עם אחרים.

הממממממ....

הוא לא נראה לי יהיה לך חבר טוב ונאמן גם ככה. מה ´כפת לך..תתנשקו,תתחבקו,תכייפו. זה הכי טוב. והכי כיף עם כאלה.

ידידים שמתנשקים .....?

ושוכבים במיטה מחובקים....? מממ.... זה לא כל כך ידידים... זה פשוט חברים שלא הולך להם כל כך.. לדעתי... האמת משהו נשמע פה מאוד מוזר... אתם ידידים .. ומתנשקים.. וכל זה...?... מה זאת אומרת?.. כאילו, מה קורה אחרי שאתם מתנשקים, קורה משהו לקשר שלכם.. לרע.. לטובה..? יכול להיות מאוד נחמד דווקא להיות ביחד "כאילו" חברים... אבל מה שחשוב זה ששניכם תדעו את זה, ולא כל כך אחד יחשוב משהו אחר על הדברים שקורים.. תהני ילדונת....... ביי

lital love .E.

New member
תשמעי..........

את חייבת לדבר איתו אחרת לא יצא מזה כלום. אם את אוהבת אותו ורוצה אותו את חייבת לפעול במקרה הגרוע הוא לא ירצה אבל נראה לי שהוא דווקא כן רוצה אז בהצלחה...... אוהבת ליטל

אחותי, תרדי ממנו!

הוא נראה לי כמו נצלן, סוג "זיין והמשך הלאה!" לא כדי לך, הוא ישבור לך את הלב. אני לא מכירה אותו אבל מכירה את הטיפוס!

Flickerman

New member
בניגוד לבנות המתלהמות שכאן...

אני מציע לך לשבת איתו, ולדבר על זה שאת רוצה קשר. יכול להיות שהוא לא בטוח שאת רוצה קשר (כי יש כאלה שסתם מתנשקים). ואת בעצמך אמרת, שאם הוא לא בטוח, זה "לא".

NICOLE MOORE

New member
i think that it has nothing to do

with feelings to each other you are just friends and mayber there is a sexual tension between u 2 and its 100% natural i mean it happenes alot while ur a teenage and even later in ur life the thing is that u have to have a little talk with urself and decide cause you cant just kiss a guy and after a while tell urself that thats not what u want and then kiss him again so make a decision as soon as u can good luck nicole

rose of dark

New member
תשובות לכולכם..

אני קצת פוחדת לדבר איתו כי...אני לא רוצה לאבד אותו... הוא חשוב לי אפילו כידיד ואם אני אעלה נושא כזה זה יגרום לו להתרחק ממני.... ואני לא עושה משהו שאני לא רוצה...אני כן רוצה את זה להתנשק אותי להתחבק... זה לא משהו שהוא עושה ואני מציית... אני רוצה את זה בדיוק כמוהו..ואני כן יכולה להגיד לא... כמו שעשיתי בפעם האחרונה...למרות שרציתי את הנשיקה.. וזה לא שאני מתחרטת על מה שעשיתי...שהתנשקנו..בכלל לא! פשוט אני לא רוצה את זה סתם...לא רוצה להעביר דברים שלא נכונים... והוא לא יודע שאני אוהבת אותו.. אני מתנהגת איתו רגיל ואין שום סימן לאהבה.. ולמי שאמרה שאני לא צריכה להיות נעולה אליו ולהמשיך הלאה...בנים אחרים.. אז זהו שאני עושה את זה... הייתי בקשר אם מישהו..וגם עכשיו אני בקשר אם מישהו..אני ממשיכה אני ממש לא נעולה עליו.. אני פשוט חושבת אליו הרבה..והנשיקות של הבנים אני משווה אליו..וחיבוקים.. בקשר למה שאמרת fluckerman זה לא קשה לשים לב לזה שאני רוצה במיוחד אם אנחנו מתנשקים ואני נפגשת איתו ואני מתקשרת..והוא לא... בקשר ל-דנה...אם זה מה שנעשה זה כבר לא ידידות זה יזיזות..ואני רוצה ממנו או ידידות אמיתית או יותר מיזיזות... תודה למי שענה.. מקווה שתמשיכו לעזור.. עוד 3 ימים אני והוא באילת... ????. אוהבת
מי שרוצה.. האי.סי.קיו שלי הוא: 111184889

sista

New member
לא נראה לי שהוא רוצה מה שאת רוצה.

אבל הוא בהחלט מנצל את מה שאת רוצה ואת הפחד שלך לאבד אותו. אם לא אכפת לך, תהני. אני מציעה לך להיות חזקה יותר ולחפש מישהו שאכפת לו ממך.

almonit15

New member
הייתי במצב כזה...

תגידי הוא ביישן? האם את יודעת מה הוא חושב עליך? לי היה ידיד כזה וגם אני והוא עשינו דברים כמו שאת מספרת רק שאנחנו התנשקנו לא פעם בחודש... כמה זמן אתם מכירים? האם את יודעת על מישהיא אחרת שיש לו משהו איתה? אני יודעת שאני שואלת הרבה שאלות אבל אני באמת יכולה לעזור לך בעניין הזה. אני חושבת שבסופו של דבר כן יצא לכם משהו כי תמיד נהיה קשר יציב יותר לאחר שאתם ידידים נ.ב אם את רוצה את יכולה להשאיר לי את האי סי קיו שלך (אם יש לך) כי ככה יהיה יותר קל להתכתב

עדן*

New member
חמודה, תקשיבי

אם את מתביישת לדבר איתו אז פשוט אל תמשיכי לשתף פעולה. אם הוא לא בא לדבר איתך על זה , זה נראה לי שהוא מנצל אותך: מנשק ונהנה בקטעים מסויימים ואחר כך "זורק" אותך וממשיך בענייניו הלאה. הוא לא יכול לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה הוא לא יכול לנשק ולחבק אותך ולא להחשב חבר שלך ולצאת עם אחרות! באהבה
עדן

למעלה