רוצה לשמוע את עצתכם

צופית5

New member
רוצה לשמוע את עצתכם ../images/Emo53.gif

ב"ה חבר שלי חולה אבל ממש חולה כדור רגל יש להם היום משחק מאוד חשוב בטדי, ואני ביקשתי ממנו שלא ילך וישאר איתי...הוא כמובן לא שמע לי והחליט ללכת למשחק...אני יודעת שזה חשוב לו אבל עדייין הוא לא הקשיב שביקשתי ממנו לא ללכת מה דעתכם ?

niva99

New member
אולי כדאי לך

להלחם מלחמות שיש לך סיכוי לנצח בהן- ולמנוע תיסכול עתידי... לכל אחד יש תחביב או עניין מסויים - שהוא בבחינת ציפור נפשו. לא כדאי לנסות ולהלחם בזה- כי ההתנגדות מראש - צפויה לכשלון.

דוVשה

New member
מממממ...

היה לי חבר שגם אהב כדורגל ברמה כזו [במקרה שלי זה קצת שונה, כי גמאני אוהבת כדורגל, אז לא ממש הפריע לי לראות משחקים או שהוא יילך] השאלה היא עד כמה היה חשוב לך, באותו מקרה ספציפי, שהוא יישאר. אם זה היה רק לבדוק אותו בכדי לראות מה הוא מעדיף אני חושבת שזה מיותר. אם זה מקרה שאת ממש צריכה אותו והוא בוחר את הכדורגל... זה כבר משהו אחר.

voguemaster

New member
תגדירי ממש צריכה אותו

כי אם קורה לה חלילה משהו והיא מתאשפזת בביה"ח ברור לכולנו מה צריכה להיות הבחירה שלו. מצד שני, כל עוד אין איזה משהו מפוצץ, אין שום סיבה שהוא יוותר על התחביב שלו.

דוVשה

New member
אז נתת את הגגדרה שלך למה זה

'ממש צריכה אותו' אני לא נוטה להכליל בצורה כזו ש 'ברור לכולנו מה צריכה להיות הבחירה שלו', מניסיוני למדתי שאין כזה דבר ברור ל'כולם'. כל אחד ומה שברור לו. ואישית התכוונתי שאם היא מרגישה, לפי איך שהיא מגדירה, צורך ממשי שהוא יישאר איתה [מכל סיבה שהיא רואה לנכון] והוא לא רוצה ובמקום הולך לכדורגל אז זה צריך להדליק נורה אדומה. וכן גם כתבתי, שאם היא עשתה את זה ע"מ לבחון אותו, רק כדי לראות אם הוא יישאר, זה חסר טעם.

דוVשה

New member
חוצממתי שאתה חושב שלא צריך להתאמץ

בשביל להגיב לי
ותודה

duduamar

New member
../images/Emo6.gif

רק עכשיו שמתי לב שהיא הגיבה לך... סתם זרמתי עם השגעונות שלה... אסור לקחת שום דבר שהולך ב20+ ברצינות מדי...

voguemaster

New member
לא נתתי את ההגדרה שלי

נתתי הגדרה של מקרה חירום, משהו שאם בגללו בנאדם לא מוותר על התחביב שלו אז אין בו טיפה אכפתיות. בכוונה נתתי מקרה קיצוני.

ס22ית

New member
אם את יודעת שהוא חולה כדורגל

למה לבקש ממנו דבר כזה ולהעמיד אותו במצב לא נעים? את לא רוצה שהוא יהנה? רק בשביל שהוא יישמח ויהנה ממה שהוא אוהב תפרגני לו ואל תעמידי אותו במצב לא נעים מתוך אגואיסטיות.

ghatto

New member
אולי תנסי להתעניין בתחום גם

ואז יהיה לכם עניין משותף. אישית אני לא מסוגל בכלל להבין את אלה שמייחסים למשהו כגון כדורגל כל כך הרבה חשיבות...

ס22ית

New member
היא לא חייבת גם להתעניין

אפשר שלכל אחד יהיה את התחביבים שלו גם כן... בזמן שהוא עם הכדורגל שהיא תנצל את זה לדברים שהיא אוהבת.. מה רע?

ghatto

New member
אישית אני חושב

שהיא תעשה לו טובה גדולה אם היא תגרום לו לוותר על משהו דבילי כמו כדורגל...

duduamar

New member
דעתי היא -

שאת צריכה לקבל את זה בהבנה. כדורגל חשוב לו. אז פעם בשבוע תני לו לשבת לראות או ללכת למשחק. וגם אם נגיד תכריחי אותו להשאר והוא יסכים - זה פתרון גרוע כי הוא יפתח עם הזמן תסכול ומרמור.

את לא הקשבת לו, הוא לא הקשיב לך...

את יודעת שזה חשוב לו והוא מאוד אוהב את זה, למה לבקש ממנו לא ללכת? אלא אם כמובן היתה לך סיבה שמאוד חשבוה לך

למעלה