רוצה לשמוע חוות דעת בבקשה

רוצה לשמוע חוות דעת בבקשה

מה הייתם עושים או עושות במצב שבחור או בחורה שאתם אוהבים ואתם יודעים שזה הדדי, חולה במחלה שהסתבכה והיא מדבקת, שתמנע מכם להפגש לכמה חודשים טובים. המחלה אינה מסוכנת וברגע שהיא עוברת הכל אמור להיות בסדר, אבל בזמן המחלה זה מאוד מדבק והמחלה יכולה להמשך שישה חודשים עד לאפילו שנה !! אני שואלת בגלל מקרה שקרה לי. אבל כדי שהתשובה שלכם תתייחס כמה שיותר למקרה הספציפי שלי, יש לציין ששני הצדדים מאוד אוהבים אחד את השני כבר תקופה לא קצרה, ושני הצדדים רוצים להיות אחד עם השני. ואם אתם שואלים את עצמכם מה זה המחלה הזאת,אז זה סיבוך של מחלת הנשיקה ושל דלקת בכבד. האם הייתם נשארים נאמנים לבחור או לבחורה הזו ומחכים לו במשך כל התקופה הארוכה שהם חולים? או שהייתם מחליטים שמה שיהיה יהיה ושאתם תמשיכו בחייכם, וכאשר הבחור או הבחורה יבריאו אז תראו אם תהיו פנויים ומה המצב?

יש לי רק בעיה אחת קטנה :

להלן ציטוט : "יש לציין ששני הצדדים מאוד אוהבים אחד את השני כבר תקופה לא קצרה" ולהלן ציטוט נוסף : "האם הייתם נשארים נאמנים לבחור או לבחורה הזו ומחכים לו במשך כל התקופה הארוכה שהם חולים?" יש הגיון ? ונעזוב כרגע את האקט האנושי - שאם מישהו שאני אוהב חולה - אני אתמוך בו ואהיה שם כמה שצריך - כי אני מצפה שיעשו את אותו דבר בשבילי. אם יש שם אהבה - אז המרחק הפיזי או הקושי להיות קרובים פיזית לא אמורים להוות בעיה או דילמה. זה נשמע מאוד אגואיסטי - אני לא יכול להפיק מאותו בן זוג שום דבר כרגע עקב מחלתו - לכן אני אמשיך הלאה, וכשהוא יבריא נראה מה קורה - עד אז - אני אדון לעצמי.. זה רק אני ? או שזה באמת נשמע ככה ?

קודם כל, על מנת להבהיר קצת

את העניין, אני זו שחולה. ידיד שלי ואני רצינו להיות ביחד, והבנו שיש בינינו אהבה מאוד גדולה, אבל אז בתזמון "מעולה" חליתי. כתבתי את ההודעה הזו בפורום הזה ובעוד כמה פורומים, ואמרתי לו לקרוא מה אנשים יכתבו, מאחר שהוא רוצה לחכות לי כמה זמן שזה יקח(עד שאני אבריא), ולי ממש ממש לא נעים מהעניין. הוא נמצא באמצע שנות העשרים, ואני חושבת שזה הגיל שבו צריך לנצל כל יום ולהנות בו, ואני מרגישה ממש לא בנוח עם זה שהוא יפסיק את החיים שלו בגללי. אתם לא חושבים שאני צודקת? הרי זה מטורף לחכות כל כך הרבה זמן. ומי יודע, אולי אחרי שהוא יחכה הרבה זמן ונהיה ביחד, הוא יבין שזה לא זה, ואז בדיעבד הוא יצטער על כל התקופה שהוא חיכה לי?

אני לא חושב שמישהו "מפסיק" את החיים

ובינינו - אם יש שם אהבה. אז שווה לחכות - ולא רק יום ולא רק שנה. יהיו כאלה שיחכו לה חיים שלמים - אז תפסיקי להרגיש לא בנוח ותהיי יותר עסוקה בלהבריא

RANINA

New member
אני לא מאמינה שלמה שאני רואה

תאמיני לי אהבה גוברת על הכל אם את אומרת שאת תצאי מזה מתי שהו למה לא לחכות , את מדברת שטויות תסלחי לי אתם אוהבים אחד את השני וזה מה שחשוב

shaniza

New member
את לא יכולה לשכנע אותו

גם אם את תתרחקי ממנו בעצמך... כל עוד הוא לא ירגיש מוכן לעבור הלאה, הוא ימשיך לחכות...

נימשון

New member
אני אענה לך מאוד בקצרה

ירמי קפלן פעם כתב שיר שעם שמו ועם המסר שלו אני מאוד מסכימה והוא תשובתי לך: זו האהבה שלנו לרע ולטוב"

צאצי

New member
אני מסכימה עם כולם

תראי ברגע שאת אוהבת מישהו או מישהי זה עד הסוף את לא יכולה להגיד ללב עכשיו אני אומר לבחור שאני אוהבת כל כך , בחור שרציתי להיות איתו כל כך הרבה זמן ללכת זה פשוט חזק מידי אם הבחור מציע את עצמו ומוכן לחכות לך זה רק מראה לך כמה הבחור רציני ואוהב אותך אז לא חבל לאבד מישהו כזה ?

אהבה היא חזקה ממחלה -הזמן יעבור מהר

קשה לי לדמיין אם יש בן אנוש שיכול לעזוב בן זוג חולה במידה והקשר בניהם חזק. מצד שני אני לא תמים( מכיר לצערי) ויכול להיות מצב שהבחור לא יהיה מסוגל בהתמודדות הזאת- אהבה גורמת לזמן לעבור.. הזמן גורם לאהבה לעבור.

RANINA

New member
איזה משפט מסובך רשמת

הזמן גורם לאהבה לעבור.. ואהבה נותנת לזמן לעבור אני מסכימה עם מה שאתה אומר כי זה בעצם ההגיון אבל כשמסתלים על שני המשפטים מצד אחד זה לא ממש מעודד אותה כי אתה בעצם אומר שהאהבה גוברת על הכל ומצד שני אתה טוען שהזמן יכול ל``הרוג`` את האהבה !!!

למעלה