רוצה לשפוך את הלב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
בס"ד חברים יקרים! מעולם לא חשבתי שאצטרך לחזור לכאן פעם נוספת לאחר מספר חודשים שלא כתבתי כאן, אבל אני מרגישה שאני חייבת לעשות את זה, ואני מרגישה שהבית הזה הוא הבמה המתאימה, אז ככה:ב-25/2/04 קיבלתי התקף פירכוסים, (למי שלא יודע או לא מכיר אותי מספיק אגיד שבנוסף ל-C.P. אני סובלת גם מפירכוסים).
וקשה לי עם הקטע הנפשי שההתמודדות איתו עוד לא הסתיימה, הקטע הפיזי כבר הסתיים, ומבחינה זו אני מרגישה מצויין. אתמול לאחר 12 ימי היעדרות סוף סוף חזרתי לעבודה בבית שלי, ולחממה בכלל, וקיבלתי תגובות מצויינות בפורום מכבי חיפה (בהנהלת פלאפון ירוק 2, ו-TakTik וגם מפורום חרדים (בהנהלת אריאלה ב. ואיש הרוח). שזו הזדמנות מצויינת להודות לכל האנשים הנפלאים שתמכו בי בפורומים ומחוצה להם, (הרשימה ארוכה מאוד, וסליחה אם אני לא מזכירה אף אחד מאותם אנשים נפלאים כי אני לא רוצה לשכוח אף אחד מהם). תודה גם לאפרת, נטע ורינת שתמכו בערוצים פרטיים, תודה לכן,
וברשותכם, אצרף בקובץ וורד את המגילה שכתבתי כשחזרתי, תודה רבה למי שקרא עד הסוף את המגילה הארוכה הזו, ואשמח לקבל תגובות, ליאת.
בס"ד חברים יקרים! מעולם לא חשבתי שאצטרך לחזור לכאן פעם נוספת לאחר מספר חודשים שלא כתבתי כאן, אבל אני מרגישה שאני חייבת לעשות את זה, ואני מרגישה שהבית הזה הוא הבמה המתאימה, אז ככה:ב-25/2/04 קיבלתי התקף פירכוסים, (למי שלא יודע או לא מכיר אותי מספיק אגיד שבנוסף ל-C.P. אני סובלת גם מפירכוסים).