רוצה לשתף אותכם באושר הפרטי שלי
א אלה_ה New member 29/10/01 #5 איך שהוא גדל ../images/Emo85.gif ואני עוד זוכרת אותו תינוק בן כמה ימים.. טוב, תמיד אצל אחרים הם גדלים מהר
איך שהוא גדל ../images/Emo85.gif ואני עוד זוכרת אותו תינוק בן כמה ימים.. טוב, תמיד אצל אחרים הם גדלים מהר
ת תיורז New member 30/10/01 #6 ממש מתוק!!! כמה שגדל! אני תיור מוואלה (איאואל). מה שלומך? איך ההריון מתקדם?
י יערה+ New member 30/10/01 #7 היי תיור מה שלומכם? אנחנו בסדר גמור, ההריון מתקדם בצעדי ענק, אמצע שבוע 34 ואוטוטו אנחנו משפחה ממש מורחבת. אני כבר מתחילה להתרגש למרות שיש עוד זמן.
היי תיור מה שלומכם? אנחנו בסדר גמור, ההריון מתקדם בצעדי ענק, אמצע שבוע 34 ואוטוטו אנחנו משפחה ממש מורחבת. אני כבר מתחילה להתרגש למרות שיש עוד זמן.
ד דניאל של מורן New member 30/10/01 #8 יערה- שאלה לי אליך- איפה קניתם את המכונית הזאת שירין יושב בה? אנחנו מתקרבים ליומולדת שנה למורן וחשבנו לבקש מהסבתות לקנות לו מכונית כזאת. אם אפשר קצת פרטים- איפה קניתם ומחיר. תודה.
יערה- שאלה לי אליך- איפה קניתם את המכונית הזאת שירין יושב בה? אנחנו מתקרבים ליומולדת שנה למורן וחשבנו לבקש מהסבתות לקנות לו מכונית כזאת. אם אפשר קצת פרטים- איפה קניתם ומחיר. תודה.
י יערה+ New member 30/10/01 #9 זה לא שלנו ../images/Emo66.gif היינו בקיפצובה והתמונה משם. אבל אני חושבת שבטויס אר אס יש אותה, ובטח בכל חנות צעצועים גדולה.
זה לא שלנו ../images/Emo66.gif היינו בקיפצובה והתמונה משם. אבל אני חושבת שבטויס אר אס יש אותה, ובטח בכל חנות צעצועים גדולה.
D droli New member 31/10/01 #10 יערה, מנסיון של אחרים, להבא את האושר, עדיף ורצוי לשמור לעצמך. לא רצוי ולא כדאי שילדך יככב באינטרנט. אנחנו אף פעם לא יודעים מי מסתובב פה. מיכל
יערה, מנסיון של אחרים, להבא את האושר, עדיף ורצוי לשמור לעצמך. לא רצוי ולא כדאי שילדך יככב באינטרנט. אנחנו אף פעם לא יודעים מי מסתובב פה. מיכל