רוצה לשתף אותכם בחוויה

gils33

New member
רוצה לשתף אותכם בחוויה

אתמול חזרתי מהעבודה ונסעתי לבנות סוכה,איזה כיף זה, מה איתכם? בונים סוכות השנה? קנוי? עץ? ברזל.?

MrCheff

New member
נסעתי לבנות להורים שלי

השנה אנחנו לא בונים.. אין לנו איפה.. ובמילא אני הולך לטחון שעות בעבודה

hirshfe

New member
אני חייב לציין

מוזר לי שדתי לא בונה סוכה. דעות קדומות מה לעשות

MrCheff

New member
אין לי איפה לבנות.. ../images/Emo10.gif

במילא רק גברים צריכים לאכול בסוכה וכל השבוע אני עובד מהבוןקר עד הערב, אז אני גם לא אוכל בבית בכלל

Master Stav

New member
אני מהצדיקים כנראה

במצאי כיפור עמדה סוכת ברזל קוממיות בחצר האחורית שלנו סדינים לבנים מכסים את קירותיה ועץ מונח מחכה לסכך , סכך יגיע יום שישי .... והילדים יקשטו את הסוכה עם כולה יצירות שכבר ראיתם פה בפורום משעשע לגמרי

hirshfe

New member
יש אצל הסבא וסבתא

ומאחר שאני אם זוג ידיים שמאליות המרפסת שלנו קטנה אז ויתרתי על הסוכה

hag70

New member
אין

מודה שלא מעניין אותנו. מחר נוסעים לאחותי בחיפה לאכול בסוכה השנתית.

wild sands

New member
בניתי, בעיקר מעץ וחוטים

כל שנה אנחנו בונים. תמיד זה מבנה מאוד ארעי (כלומר לא מאוד חזק) שלוקח לי מספר שעות לבנות, ממש לא סיפור גדול. אבל לאכול בו ולהזמין אליו אורחים זה תמיד כיף והילדים כל כך מתלהבים! אני לא צריך שום דבר יותר מזה. חג שמח!

schlomitsmile

Member
מנהל
החג שלי ../images/Emo9.gif בילדותי הייתי מתחבאת המתחת לשולחן במבוכה כששרו, היום זה אחד השירים האהובים עליי http://www.youtube.com/watch?v=MGiq...C61309D78&playnext=1&playnext_from=PL&index=6 אבל למרות שהשם מחייב, מודה בהכנעה שאני בעיקר שומרת על הקרקס כדי לאפשר למרטין לבנות את הסוכה ../images/Emo13.gif והוא עושה זאת במקצועיות רבה

POOH*

New member
האיש והילדים בנו סוכה מעצים.

הילדים נהנו מאד השתמש בפטיש ולעזור. יצאה סוכה גדולה יחסית ומרווחת. עכשיו נשאר רק לקשט.. ולהזמין את כולם לבקר אותנו..
POOH

למעלה