רוצה לשתף אותכם במשהוא עצוב מאוד

טלי19881

New member
רוצה לשתף אותכם במשהוא עצוב מאוד

שבוע שעבר ביום חמישי שעבר הייתי בבית וראיתי מהחלון שלי חתולה ליד הכביש מיתנדנדת ובקושי מצליחה ללכת ומכוניות עוברות מיתחתיה רצתי מהר לכביש לקחתי אותה אליי ליידים היא הייתה גוססת רזה מאוד הבאתי אותה אליי הבית ומייד נתתי לה לאכול ולישתות לשתות נתתי לה מימזרק אחרי כמה ימים מצבה הישתפר מאוד היא גם עלהת במישקל ואכלה טוב מאוד והרגישה טוב מאוד אז שיחררתי אותה החוצה כי יש לי בבית 13 חתולים ואני לא יכולה להרשות לי עוד חתולים כי זה כבר המון חתולים וגם כלב יש לי אחרי ששיחרתתי את החתולה שהצלתי ברחוב לרחוב הגורים הקטנים של החתולה שלי התחילו להרגיש ממש רע הקיאו אחד אחריי השני ואז ניזכרתי שהכנתי את החתולה החולה שהצלתי מהרחוב אליי הבית והיא הייתה במגע עם החתולים האחרים שלי וגם עם הגורים הגורים הקטנים של החתולה שלי התחילו להקיא ולהרגיש ממש ממש רע כניראה שהם נידבקו מהחתולה שהצלתי מהרחוב והבאתי הבית את אמא של הגורים חיפשנו כמה ימים ולא מצאנו בסוף גילינו שהיא מתה שכבה מעל הארון כשבאתי הבית אמא שלי בידיוק הראתה לי אותה שוכבת מכוסה בבד התחלתי לבכות היתפרצתי בבכי זאות חתולה שגדלה אצלי 4 שנים בבית לכן לא הצלחנו למצוא אותה מתי שחתולים מרגישים שהם עומדים למות שרע להם הם מיתבודדים אפילו לא ידעתי שרע לה כדי לקחת אותה לוטרינר היא היתחבאה מאתינו בצער רב וביגון עם דמעות בעיניים קברתי אותה ונישקתי אותה נשיקה אחרונה עכשיו אני עם דמעות בעיניים באמת לאחר מכן אחרי יום שמתי לב שהגור שלה הג'נג'י התחיל גם הוא להרגיש לא טוב מייד לקחתי אותו לוטרינר הוטטרינר טיפל בו העלה את לחץ הדם שלו נתנו לי ויטמינים נוזלים זריקה ובאתי איתו הבית לאחר כשעה הוא מת הרגשתי שאני פשוט מתה כמובן שבכיתי שעתיים בלי הפקה לא האמנתי שזה קורה לי וגם אותו קברתי אחרי יום לאחר יום החתול השני התחיל להרגיש לא טוב גם לקחתי אותו גם לווטרינר וגם הווטרינר טיפל בו נטפל לו נוזלים זריקה ואחר כך גם הבאתי את שאר הגורים כי הבנתי שהם נידבקו כולם וגם החתול השני מת לי הרגשתי פשוט זוועה בכיתי כול כך הרבה יום למחרת גם החתול השלישי התחיל להרגיש לא טוב היום והוא מת לי היום גם בבוקר :( ועכשיו הרביי גוסס אנילא יוד למה זה מגיע לי למה הם נולדו אצלי בבית כול כך אהבתי אותם טיפלתי בהם עשיתי בישבילם הכול ומעבר ובסוף הם הלכו לי אני מרגישה זוועה עצובה בוכה 3 ימים בלי הפסקה כואב לי הראש מהבכי נורא וזה ילווה אותי עוד הרבה זמן אני אזכור אותם תמיד :(

hatzilonit

Member
מנהל
איזו זוועה
ממש משתתפת בצערך

והווטרינר לא יודע להגיד באיזו מחלה מדובר?
מסכנים כאלה

מקווה שאת ואמא שומרות על עצמכן, שלא תדבקו חס וחלילה גם.
(כן, אני יודעת שרוב המחלות של חתולים לא עוברים לאנשים, אבל עדיין)

טלי19881

New member
תודה נשמה :(

לא הוטרינר לא יכל להגיד באיזה מחלה מדובר הם בהתחלה הקיאו היו מקיאים ואחר כך לא הרגישו טוב ואז מתו מה שכן היה צריך לעשות ואני לא עשיתי היה צריך לחסן אותם כבר מגיל חודש אים הייתי עושה את זה זה לא היה קורה אבל הינה הם היו בני שלושה חודשים בלבד ומתו אפילו לא הספיקו לחיות אני ממש עצובה וכול הזמן בוכה והמחלות של החתולים לא עוברים לבני אדם שילמתי על הטיפול בהם שלקחתי אותם לוטרינר 920 שקל ואני לא מיתחרטת על אף שקל ממש לא לפחות אני ניסיתי להציל אותם את החיים שלהם דאגתי עשיתי משהוא והייתי עושה את זה גם עוד פעם כמה שצריך הכסף לא שווה שום נפש חיה רק הנפש שחיה היא שווה אבל אלוהים החליט לקחת אותם :( שנישמתם תיהיה בגן עדן :( יהיה זיכרם ברוך :(

למעלה