רוצה לשתף אותכם בפרויקט

עליזה 63

New member
רוצה לשתף אותכם בפרויקט

רוצה לשתף אותכם בפרויקט שהתחלתי לפני כחודשים. כל יום שיש שעה שעתיים לפני כניסת שבת אני שולחת SMS לכל נשות הקשר שלי בפלאפון בברכת שבת שלום וברכה וזמני הדלקת נרות. בכל הארץ. חלק מהנשים שקיבלו אמרו וואי תודה והתחילו ברוך השם להדליק נרות שבת. ומחכות לSMS לדעת באיזה שעה למה לא כל אחת קוראת עיתונים הוא מחפשת באינטרנט. חלק מהנשים אמרו לי תודה אבל זה לא אני אבל מקבלות בברכה את ברכת שבת שלום. זה משול לשלע טטפטף טטפטף בסוף יהיה פתח של אלוהים. מי שמעונינת להצטרף לפרויקט אשמח ביחד כי רק ביחד עם ישראל יכול. וביחד נהיה נר מואר לכולם אמן.

רון סי

New member
תארי לעצמך שאשת קשר חילונית שלך

תשלח לך ולכל נשות הקשר שלה הודעה כל שבת בעשר בבוקר, להודיע שזה הזמן לצאת לנסיעה בטבע. תארי לעצמך שכל אשת קשר שלך תשלח לך (ולכל נשות הקשר שלה) הודעה כל פעם שהיא חושבת שמשהו שחשוב לה, כולם צריכים לעשות אותו דבר. את לא חושבת שזה הופך למטרד? את היית רוצה לקבל הודעות לגבי דברים שלא מתאימים לך? היית רוצה לקבל עשרות הודעות כל יום על דברים שאת אפילו מתנגדת להם? מה שאת צריכה לעשות זה לשאול כל מי שאת רוצה לתת לה שירות הודעות, אם היא מסכימה, לפני שאת שולחת לה הודעה. הם היא אומרת "תודה אבל לא" עלייך להמנע מכך מכל וכל.

חבל שכל דתי חושב שהוא צודק והחילוני סובל

עליזה , אם את רוצה שחילוני יכבד את דתיותך אל תכפי אותה עליו. עליזה את כאילו בדרך אגב מנסה להביא אותם לקיים מצוה שחשובה בעיניך אבל לא בעיניהם את מנדנדנת להם כאילו בדרך חביבה, ובדרך אגב מנסה להחזיר אנשים בתשובה? כל יום ששי נגשות אלי נשים משועממות בסופרמרקט אובקניון שאני מטיילת להנאתי ומגישות לי נרות להדלקה. למה? למה כל דתי חושב שהוא צריך להיות מסיונר. את שולחת SMS עם תזכורת כי את אוספת מצוות כדי שיהיו לך זכויות בעולם הבא? אני יהודיה טובה, מכירה את חוקי הדת ושלמה עם עצמי שאינני דתיה. חבל שדתי לא יודע לכבד את דרכו של החילוני. למה כל דתי שאני פוגשת חושב שהוא חייב להטיף לי כמה טוב להיות דתי וכמה רע למי שאינו מאמין או שאינו אוכל כשר. מתי בעלי האמונה הדתית יבינו שגם לבעלי האמונה החופשית טוב.

הלה מורז

New member
../images/Emo82.gif לאלמוגית ../images/Emo213.gif

בית אהרון בית מובנו שהנשים כלולות בית אהרון מובנו אם כך במובן קדושת החיים -כהונה ואכן לנשים היהודיות ישנן 3 מצוות הפרשת חלה נרות שבת ונדה שהנם קשורים למובן קדושת החיים זוהי ההשפעה הנשית בעם היהודי לישראל ולעולם כולו בשל מובן השפעה לחיי שלום אהבה קדושת החיים הנשים הכלולות בבית אהרון והקשר כהונה למשל אשה בנדה אסור לה להכנס לבית קברות כפי לכהן הדבר מובנו בעומקו של דבר לקדושת החיים על כך מופקדות הנשים וכול אשה נחשבת ונקראת ( מאמר יובא באם יהיה מתעניין *) "....לכל למי שאוהב אנשים....."מופיע בתחתית הודעתך וככה אני רואה שאת אוהבת מילים של זהב ואני תקוה שלא במובן עגל זהב בשבילך על הנרות מברכים ברוך אתה יי אלהינו מלך העולם אשר קדשנו במצותיו וצונו להדליק נר של שבת ואם את אכן אוהבת אנשים ומילים של זהב להלן לאחר הברכה על הנרות יהי רצון מלפניך יהוה אלהי ואלהי אבותי שתחונן אותי ואת אישי ואת בניי ואת אבי ואת אמי ואת כול קרובי ותתן לנו ולכול ישראל חיים טובים וארכים ותזכרנו בזכרון טובה וברכה ותפקדנו בפקדת ישועה ורחמים ותברכנו ברכות גדולות ותשלים בתינו ותשכן שכינתך בינינו וזכנו לגדל בנים ובני בנים חכמים ונבונים אוהבי יי יראי אלהים אנשי אמת זרע קודש ביי דבקים ומאירים את העולם בתורה ובמעשים טובים ובכול מלאכת עבודת הבורא אנא שמע את תחינתי בעת הזאת בזכות שרה ורבקה ורחל ולאה אמותינו והאר נרנו שלא יכבה לעולם ועד והאר פניך ונושעה אמן לכל למי שאוהב אנשים את כותבת אז ככה השבוע מדליקים בירושלים 7.07 בתא" 7.22 אין יום בשבוע בשעה מסויימת שהנו מצוה לטייל בטבע למרות שרצוי שהאדם יעשה כך לעיתים נו טוב אלא אם כן הנך מתכוונת לטו בשבט שאז התדר מתאים במיוחד ליציאה לטבע את שולחת sms בטו בשבט תזכורת ליציאה לטבע ? בברכה הלה

הלה מורז

New member
אהבת הבריות

שבת שלום אלמוגית הקשבתי לדבריך בתשומת לב ובכן אנשים כמוני אין בכוחם להרחיקך או לקרבך זה בינך לבינך אולם אנשים כמוני מאהבת הבריות יכולים לשתף בדעת והבחירה נותרת שלך לטוב או לרע וכך כאשר הנך אומרת אנשים כמוני מרחיקים ודאי שהנך מתכוונת שלא היית מתחברת לאנשים כמוני וטוב הדבר גם אני בוררת את חבריי הקרובים אולם אין היגיון של אמת בלומר מרחיקים אותך מהדת וכו דומה הדבר שאיזה אדם שאינו חביב עלייך ולא היית מבקשת את חברתו המידע אותך בהקשר לאיזה חוק נומר והיית אומרת אנשים כמוהו מרחיקים אותי מהחוק בשל שאותו אדם אינו חביב עלייך וכו אם כך הנך מתרחקת מאנשים כמוני ובאם הנך מרגישה שמשהו בדברים שכתבתי שיתפתי אותך מדעת מרחיק אותך מהדעת הרי שעלייך לבחון מה בדברים אותם שיתפתי מרחיק אותך האם המילים אנשי אמת ? מעשים טובים ? מאירים את העולם? קדושת החיים ? האם את שובניסטית ומתנגדת לכך שמצוות אלה של הנשים הנן השפעה בברכה הלה

הלה מורז

New member
תאור הדיוטי

היי רון סי שלום תארי לעצמך שישנו איזה יום מסויים מאוד בשבוע בכול שבוע בשעה מסויימת מאוד (משתנה משבוע לשבוע) שבו התדר הקוסמי להדלקת נר וברכה הנו במדויק התדר המתאים ביותר לשלום אהבה וכו ואנשים רבים מכול העולם משתתפים בארוע קוסמי שבועי זה כלומר רק אלה שבאמת מבקשים שלום חירות אהבה וכו ובכול שבוע בשל השעה המשתנה יש מי שלוקח על עצמו וטורח לזכות את הרבים ולהודיע "השבוע הזה הדלקת הנר לשלום אור האהבה היא בשעה כזאת וכזאת ואלה מבינכם אשר הנם מעוטי יכולת ואולי אין באפשרותכם לקנות נרות ישנה חלוקת חינם מאהבת חינם רק תארי לך עכשיו תארי לך שזה לא סתם תדר קוסמי ומצוה מאת הקדוש ברוך הוא מה יותר ברכה מכך ? ורק תארי לך כמה הביחד הנו מגדיל ומאדיר האם את באופן אישי היית משתתפת ב"פרויקט כזה" ומבקשת עדכון האם את בין אנשי השלום והאהבה ? יתכן שאת באופן אישי היית דואגת להתעדכן לבד בשעה המשתנה בכול שבוע אז ודאי שבהוקרה ותודה לזו המזכירה לך היית שולחת ברכה ומצורפת בקשה שלא לשלוח לך שכן יש לך הנאה לברר לבד את השעה רק תארי לך בברכה הלה

רון סי

New member
אני לא מאמין בתדרים קוסמיים

ואני לא חושב שיש קשר בין שלום, אהבה, והדלקת נרות. אבל כל זה לא חשוב. מה שחשוב הוא, שמי שכן מאמין בדברים האלה, לא יטריד את מי שלא מאמין. אם את "אשת שלום ואהבה", עלייך קודם כל לכבד את הזולת ואת המרחב האישי שלו. הפלישה למרחב האישי באמצעות מסרים כפויים היא היא שתפגע גם בשלום, גם באהבה.

הלה מורז

New member
אשרי המאמין

שבת שלום ובכן נכון האמונה אינה בתדרים קוסמיים תדרים הנם סתם עובדה מדעית למשל צליל יש לו תדר אור יש לו תדר לאדם יש תדר ומכיון שהמיקרו (האדם) כמקרו אז גם לקוסמוס יש תדר -קוסמוס הנו כמובן הנקרא מתחת לשמש על כול הגלקסיות שלו דהיינו רמת אנרגיה ותו לא לכן כתבתי" שזה לא סתם תדר קוסמי ומצוה מאת הקדוש ברוך הוא מה יותר ברכה מכך " בתרגום חופשי הדלקת הנרות של שבת הנה מעבר לכול תדר אנרגטי של מתחת לשמש שכן הנה מצוה מאת הקדוש ברוך שאינו אנרגיה או תדר הדלקת נרות שבת מאציל מעבר לטבע לטבע בברכה הלה

בע"ה???!? - השם לא ממש קשור

לגחמות הכפייתיות שלך, וזוהי לא דרכו, אחרת למה קיימת בחירה חופשית (> דהיינו הכל כתוב והרשות נתונה) תסלחי לי אבל אני שמחה שאת לא חברה שלי ושאני לא מקבלת ממך SMS כי זה היה גורם לי להפסיק להדליק נרות שבת... ויש מצוות יותר חשובות למה שלא תלכי לחלק מנות לרעבים לפני כניסת השבת או לעזור לנזקקים בכל יום אחר למה שלא תעשי משהו שבאמת ישפיע על היקום הרעוע שלנו שעומד לעבור זעזועים גדולים מאוד בקרוב ובכך תשפיעי באמת על מאזן הטוב והרע החושך והאור בו???? ומה שהקפיץ פה את כולם נגדך אגב היא היהרות בה את לא טורחת להטיל ספק בכך שאולי הטעות היא אצלך!!!!

הלה מורז

New member
שאלה של הדיוט

שלום היי לאונרדו וכולם מה שלומך? נשמעת די נסערת יש לי שאלה של הדיוט אליך מה את חושבת על פרסומים מפעם לפעם של איזה מורה רוחני ידוע שם שביום מסויים בשעה מסויימת אנשים מכול העולם ידליקו נר לשלום לאור האהבה ואולי אף יגדיל לעשות ויחולקו בתחנות חלוקה קלטות עם ברכתו של אותו ידוע רוחני ומוסיקה מדיטטבית לאותו עניין ? בברכה הלה

זו באמת נקודה חלשה שלי..שא

ני ש-ו-נ-א-ת פרסומות, אני מתעלמת מהן לחלוטין, לא זוכרת ולא מתייחסת, ככל שאוכל... אני בוחלת בשטיפות מוח מכל סוג אני מאמינה גדולה בזכות האדם לבחור ואני גם חושבת שכל האנשים יודעים את ההבדל בין טוב לרע מלבם.. ולכן אם אדם רוצה לתקן תיקון ולהאיר עליו לפעול בדרך הקרוב ולא בדרך הכפיה או החדירה לתחום הפרט..זה גבול דק אך מאוד ברור ולהדליק נר לעילוי נשמת או לכל מטרה מרצון זה נפלא אני מדליקה נרות שבת, כי בחרתי בכך ואני מודה לנשים שמחלקו נרות בערב ששי במרכז אם כי זה נראה לי קצת מוזר הדלקת נרות בערב ששי מחזקת שלום בית וזוהי מצווה חשובה אך לשלוח SMS נו..יש בכך חוצפה ואף להאמין שזוהי דרך האור יש בכך שגיעה לדעתי
ושבת שלום ומבורך לכל עם ישראל..וגם לעליזה...

הלה מורז

New member
שבת שלום

שבת שלום נשגב מבינתי באיזה אופן אם אני מידעת איזה אדם נומר לגבי איזה דבר הנה כפיה שהרי הבחירה נותרת של האדם את אומרת שנראה לך קצת מוזר שהנשים מחלקות נרות ואני רואה יופי רב להלן נקודת מבט בבית המקדש כאשר האדם תרם מכספו הדבר נעשה באופן כזה שלא היתה אפשרות לאדם אחר לראות כמה כסף תרם האדם הדבר הנו על מנת שלא לבייש את זה אשר ביכולתו לתרום מעט בכך כול בני האדם תרומתם שווה העשיר והעני ולא היה הבדל בין תורם לתורם נקודת מבט לחלוקת הנרות ישנם אנשים שאין ביכולתם לרכוש נרות שבת חלוקת הנרות הנה לאלה שיש להן ואלו שאין להם מצווה גדולה לאלה שיש להן לקבל הנרות על מנת שלא יהא הבדל בין אלו שאין ביכולתן לרכוש נרות לאלו שיש ביכולתן והכול נשכרים לגבי חדירה לתחום הפרט בהתיחסות לעניין הפלאפון הרי שמדברי עליזה הנה כותבת : כל יום שיש שעה שעתיים לפני כניסת שבת אני שולחת SMS לכל נשות הקשר שלי ובכן אני לא ממש מבינה בפלאפונים וכו אולם הנה כותבת נשות הקשר שלה הרי שאין חדירה לפרטיות למשל אם יש לי איזה דף קשר של נשים שנרשמו לאיזה עניין ואני מתקשרת אליהן לידע לגבי איזה דבר באותו עניין ודאי שאין זו חדירה לפרטיות אלא אם אחת הנשים מבקשת להיות מוצאת מהרשימה ממעשי עליזה ברור שאין כפיה על אף אחת מהנשים להדליק נרות השאלה אינה כלל זאת אלא האם יש חדירה לפרטיות או לא מהמילים רשימת הקשר שלה אני מבינה שאין חדירה לפרטיות עוד הנך כותבת: "ואני גם חושבת שכל האנשים יודעים את ההבדל בין טוב לרע מלבם" ובכן זה לא כזה אוטומטי לא די שיש לב גשמי לאדם כדי לדעת בין טוב ורע גם לפרעה היה לב לכן השאלה הנה מאיזה לב יש "אנשים" עם לב של אבן בברכה הלה

נכון..לא אוטומטי

ונכון שאין הבדל גדול בין לחלק נרות עם ברכה מצורפת ופרח שמישהי הוסיפה במרקר.. לבין שליחת SMS, ועדיין אני בוחרת לקחת מהן את הנרות ולהודות להן משום שכוונתן טובה.. ואני לא הייתי שמחה לקבל SMS פולשני אלי לסלולרי... אני מבינה שההבדל דק אך הוא בדיוק זה עליו אני מדברת מותר ורצוי להשפיע על מאזן הטוב/רע בעולם אך רצוי וכדאי לבחור את הדרך.. אני מברכת על המברכים אך יש מי שרוצה לברך ויוצא מקלל וזהו הגבול את באמת לא רואה את הגבול?! או שאת טוענת שהמטרה מקדשת את האמצעים???!? וזה כבר ויכוח מסרט אחר

נראה לי שהבנת, מימילא

אבל משהו קטן תחשבי על הדוגמא ההפוכה שניתנה פה לא מבחינת טוב/רע אבסולוטי SMS ובו מועד יציאת טיול של החברה להגנת הטבע בשבת.. אלא מבחינת כבוד לזולתך מבחינת קבלת האחר...

הלה מורז

New member
המבדיל

כפי שאמרתי נשגב מבינתי וכפי שראית אכן אינני מבינה ובכן אני עדיין לא מבינה את ההשוואה אין אלה שני דברים העומדים באותו מישור ולכן אינם ניתנים להשוואה אלא לנבדלות בברכה הלה

הלה מורז

New member
פעם שניה

"לגבי חדירה לתחום הפרט בהתיחסות לעניין הפלאפון הרי שמדברי עליזה הנה כותבת : כל יום שיש שעה שעתיים לפני כניסת שבת אני שולחת SMS לכל נשות הקשר שלי ובכן אני לא ממש מבינה בפלאפונים וכו אולם הנה כותבת נשות הקשר שלה הרי שאין חדירה לפרטיות למשל אם יש לי איזה דף קשר של נשים שנרשמו לאיזה עניין ואני מתקשרת אליהן לידע לגבי איזה דבר באותו עניין ודאי שאין זו חדירה לפרטיות אלא אם אחת הנשים מבקשת להיות מוצאת מהרשימה ממעשי עליזה ברור שאין כפיה על אף אחת מהנשים להדליק נרות השאלה אינה כלל זאת אלא האם יש חדירה לפרטיות או לא מהמילים רשימת הקשר שלה אני מבינה שאין חדירה לפרטיות "

תראי

אנשי קשר זה כל מי שרשום לה בסלולרי... והמבדיל??? זה מאוד דומה: אני חובבת טבע ורוצה שהציבור כולו יפעל לשם הגנת הטבע והסביבה ובעיני זו מטרה מקודשת לשמור להכיר ולפעול לשם הגנתו של הגלובוס...
ולכן אשלח לכל מי שרשום אצלי בסלולרי דתי, חילוני, שומר שבת, ו/או שונא סביבה ובעד הרס הטבע.. הודעה על סל"ת (סיור ללא תשלום) שיוצא בשבת ב9:00 בבוקר - ואשלח זאת לאחר כניסת השבת יש בכך משום חוסר כבוד לאמונתך השונה לזכותך לחיות חיים שונים משלי ובעיקר להבנה שאין לי בעלות על האמת והיא האמת שלי והיא משרתת אותי אך לא אותך.. לעומת זאת האישה או הנערה שמחלקת נרות במרכז המסחרי בששי בבוקר תנסה להציע לי ואולי אף לפתוח עימי בשיחה עם אשאל שאלה על קיום מצוות או משהו כזה ובכך תקרב אותי אל ליבה אל אמונתה תוך שהיא מכבדת את האחר..הבנת את השוני...? מעבר לכך מבחינה 'קבלית' (או יש לאמר תורת הסוד..) אם יש בורא לעולם ויש סדר לא מתפקידך לשפוט את האחרים סביבך..כן עלייך לנסות לעשות תיקון...

הלה מורז

New member
האזיני

שבוע טוב ההבדל הנו פשוט בתכלית הפשטות כהבדל שבין קודש לחול תזכורת של שעת הדלקת נרות הנה על משקל קודש לחול באם התזכורת נעשית על ידי פלישה לפרטיות וכו הרי שהמעשה עצמו ממעלה נשאר קודש אולם באופן של חול לחול ממטה ולכן אינו רצוי כלל לעומת זאת להתקשר ביום שבת לידע לגבי איזה טיול וכו הנו על משקל הבאת החול לקודש לאלו השומרים שבת רון סי כתב בהודעתו תארי לך וכו והביא לשם השוואה התקשרות ביום השבת כדוגמא" " בהודעתי אליו לא התיחסתי לנקודה חשובה זו באותה הנשימה שזהו מבחינתי הבאת חול לקודש והיה בדעתי לכתוב על כך מאמר נפרד שכן אין אלו כלל שני דברים העומדים באותו מישור אלא אם ממוחין דקטנות ממש הכול נראה אותו דבר בעניין זה שאין הבחנה ויכולת שיפוט בין טוב ורע הנך אומרת : "מעבר לכך מבחינה 'קבלית' (או יש לאמר תורת הסוד..) אם יש בורא לעולם ויש סדר לא מתפקידך לשפוט את האחרים סביבך..כן עלייך לנסות לעשות תיקון..." איזה בלבול הא? הנך מבלבלת בין שיפוטיות במובן אגו לבין יכולת הבחנה בין טוב ורע לעשות תקון מחוייב שתהא יכולת שיפוט ובזה תם הדיון הנל מבחינתי בית אהרון בית מובנו שהנשים כלולות בית אהרון מובנו אם כך במובן קדושת החיים -כהונה לכן כתבתי" שזה לא סתם תדר קוסמי ומצוה מאת הקדוש ברוך הוא מה יותר ברכה מכך " בתרגום חופשי הדלקת הנרות של שבת הנה מעבר לכול תדר אנרגטי של מתחת לשמש שכן הנה מצוה מאת הקדוש ברוך שאינו אנרגיה או תדר הדלקת נרות שבת מאציל מעבר לטבע לטבע כב וַיְדַבֵּר יְהוָה, אֶל-מֹשֶׁה לֵּאמֹר. כג דַּבֵּר אֶל-אַהֲרֹן וְאֶל-בָּנָיו לֵאמֹר, כֹּה תְבָרְכוּ אֶת-בְּנֵי יִשְׂרָאֵל: אָמוֹר, לָהֶם. {ס} כד יְבָרֶכְךָ יְהוָה, וְיִשְׁמְרֶךָ. {ס} כה יָאֵר יְהוָה פָּנָיו אֵלֶיךָ, וִיחֻנֶּךָּ. {ס} כו יִשָּׂא יְהוָה פָּנָיו אֵלֶיךָ, וְיָשֵׂם לְךָ שָׁלוֹם. {ס} כז וְשָׂמוּ אֶת-שְׁמִי, עַל-בְּנֵי יִשְׂרָאֵל; וַאֲנִי, אֲבָרְכֵם כעת הביני "אני חובבת טבע ורוצה שהציבור כולו יפעל לשם הגנת הטבע והסביבה ובעיני זו מטרה מקודשת לשמור להכיר ולפעול לשם הגנתו של הגלובוס" ובכן זו מטרה מקודשת שמצליחה גם להיות כזאת רק אם יש מעבר לכך המאציל על כך בית אהרון מובנו הנשים כלולות הנשים הנן נוקבא הטבע כולו הנו נוקבא ביחס להשם בברכה הלה

אין מצווה להתריע על שעת הדלקת נרות

ולכן לקרוא לכך "קודש" זה בדיוק לקדש משהו מתוך אמונתך ולא ממקור אחר ולכן זה לא שונה מלקדש את הסלת....בנת?

למעלה