רוצה לשתף אותכם

gils33

New member
רוצה לשתף אותכם

כרגע חזרתי מירושלים,טיילנו ברובע היהודי,בכותל המערבי וחזרנו לבית קפב בקניון ממילה אני רוצה לומר לכם שלא ידעתי עד כמה ירושלים מדהימה בלילה. זה פשוט משהו שלא רואים כל יום. האווירה בכותל בלילה. האנשים. התפילות. האורות. אפילו זיקוקין היו. ישבנו אח"כ בבית קפה עם הבריזה של ירושלים ופשוט התענגנו. פשוט אין מילים. עשה לי את זה. איזה מקום עושה לכם את זה? איפה אתם מרגישים עילוי ותענוג שאתם לא רוצים לחזור הבייתה?

אום נטע

New member
בהרי הסיירה נוואדה

ורצוי באמצע שומקום שם, רחוק מהמטיילים האחרים.

Master Stav

New member
כמה מקומות

קפריסין בין על הים מול הטורודוס לאס ואגס....במעלה המחט ניו יורק טימס סקוואר .... נתניה האמפי מול הים

AlonPe

New member
הייי! למה לא הודעת ש'תם באים?! ../images/Emo8.gif

טופ אז - ירושלים זה דפקא מש'ו שאפשר לארגן שיהיה: "משהו-ש-כן-רואים-כל-יום"!
ואכן, אחד המקומות שעושים לי את זה - היא ירושלים!
(למרות שלהגיד שיש לה עשרה קבין של יופי - זו הגזמה פרועה ביותר!!!) עוד מקום שמאוד עושה לי את זה, כמו שאמרת - "מרגישים עילוי ותענוג שאתם לא רוצים לחזור הבייתה" למרות ש-"בגלל המצב..." כבר מלא, מלא זמן לא ביקרתי שם - הוא סיני!!!
משום מה גם לונדון מאוד עושה לי את זה, יותר מהרבה ערים אחרות, אפילו שהן יפות ומעניינות יותר. לטייל זה נחמד, אבל.... בסופו של דבר הכי כיף לי בבית - "עם התה והלימון והספרים הישנים...".

MrCheff

New member
מקום מאוד מיוחד

באוונו, צפון איטליה (גבול שוויץ), בזמן השקיעה, על המרפסת של קפה שחור-לבן עם כוס שוקולטה, מביטים על השמש ששוקעת לתוך האגם ופשוט... נהנים... חוץ מזה.. בקיבוץ אצל ההורים של אשתי... הקטנטונת פשוט נהנית מכל רגע שם.. פשוט פורחת.

akavishon

New member
יש הרבה מקומות

יש מקומות שקטים. רק אני והעולם. כשהייתי בסדיר, היה לי ג'יפ סיור פתוח. הייתי מתעורר בארבע בבוקר כדי לנסוע להר ברך, בהרי אילת לראות את הזריחה מראש ההר, משקיף על בקעת תמנע והרי אדום. סוגר את המכשיר קשר ואז שומעים את הדממה ואת קולות הלהבה הפיצפוץ העצים של המדורה שעליה הייתי מכין את הקפה. יש מקומות רועשים - תחנת הרכבת התחתית הראשית של טוקיו בשעת השיא. מליוני בני אדם הולכים בסדר מופתי. עומדים בשלשות על הרציף, והרכבת עוצרת בול, על המילימטר, מול שורות האנשים, שממתינים בדממה עד שכל הנוסעים ירדו, לפני שהם עולים. יש מקומות רומנטיים - להיום עם האישה לבד בפריס להיות בחנות של דין אנד דלוקה בניו-יורק לנסוע ברכבת משוויץ למילאנו ופשוט לבהות כל הדרך בנוף במדהים. לאכול ביפן במסעדה, שבה כל מנה מעוצבת כמו ציור ולא לשכוח את הארוחה הזאת כל החיים לעמוד על החומה הסינית בגשם שוטף ולא להאמין שבני אדם בנו את הדבר הזה לראות את רחובות מומביי ולא להאמין שככה אנשים חיים לשוטט חסר תכלית ברחובות רומא העתיקה ולנסות לדמיין את החיים שם לפני אלפיים שנה. לטייל בחצות בהלסינקי כשאור יום עדין (ואחרי זה להתעורר מהשמש בארבע בבוקר) יש עוד המון מקומות שאני נוצר בליבי, אבל אני חייב לזוז עכשיו.

למעלה