רוצה לשתף אותכם

רותי57

New member
רוצה לשתף אותכם

ביום ה"לא טוב" של אבי. נגמרת לו אובססיה אחת מיד מתחילה שניה. אושהוא מחפש נעל שלא קיימת או שהוא כמו היום ואתמול רוצה הביתה. אני למודת הניסיון מודיעה לו כי אין לי רכב עכשיו ונלך הביתה אחרכך. אך הוא לא מוותר ואומר לאמא שתבוא איתו הביתה. אמי הנכה אומרת שזה הבית שלה. אין לי ברירה ואני לוקחת אותו לסיבוב למטה. ואומרת לו אתה רואה הנה הבית שלי והנה הכלב שלי. (אני גרה קרוב מאוד אליהם) אז הוא אומר גם הבית שלי צריך להיות פה. אמרתי לו נכון ננוח קצת ונלך הביתה. אז הוא שואל למה אמא לא באה איתנו הסברתי לו כי הבן שלי עזר לה לחזור הביתה כי היא לא מסוגלת לחזור בכוחות עצמה. באנו לבית שלו הכל היה שקט. אך למחרת הוא זכר שאמא לא רצתה לחזור איתו הביתה לכן הוא כעס אליה מאוד ואמר לי אין לי אישה היא זרקה אותי ולא ישנה בלילה בבית בטח היתה עם איזה גבר. פתאום הרגשתי מותשת , ואין לי כוח לשקר, היה לי כל כך רע שרחמתי על אמי על אבי וגם על עצמי. באתי אליהם הגדלתי את המינון של רספרדל ומצפה לשקט הלילה. אני ישנה לבושה פן אמי תתקשר ותאמר כי אבי שוב עושה משהו בלתי נתפס במוח הבריא שלנו. כל צלצול טלפון מפחיד אותי. אני נגשת לטלפון עם דפיקות לב . אני מקווה שאני אתגבר ומחר המצב יהיה טוב יותר. קשה לדמיין מה מחוללת המחלה הארורה לחולים לקרוביהם.!!!! קצת נשפכתי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif רותי יקרה

לא נשפכת. בשביל זה הפורום הזה קיים. בשביל להוריד מהלב. ובאמת שהמצב אצלכם קשה. אני קוראת את התיאורים שאת מתארת על האובססיות של אביך ועל ההתנהגות שלו ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות. אם השינוי התרופתי לא עוזר חייבים לחזור אל הרופא ולבקש משהו אחר, אבל אולי כדאי לחכות עוד כמה ימים ולראות מה יקרה. מאחלת לכם לילה שקט ורגוע.

בשביל מה אנו כאן אם לא בשביל זה?

אני יודעת שאת תכעסי עלי אם אומר לך להרגע, כי את לא מסוגלת להבין איך אפשר לעשות את זה. אז, בואי ואשאל אותך כמה שאלות. אם תישני ברגוע, בפיג'מה האהובה עליך, ותקבלי טלפון שמשהו קרה. האם הדקות הללו שבהם את מתלבשת ישנו משהו? מלבד זה, מדוע אין להם לחצן מצוקה? ויום אחד הם ימותו, זה דרך העולם. אני לא פוחדת מהרגע הזה, הוא ברור לי כמו יום המחר, כמו השבת, כמו ראש חודש, כמו טו' בשבט, היום יבוא. וביננו, אם את זוכרת, יש אפילו ימים שאני מתפללת שהיום הזה יקדים ויבוא, שאני רואה ביום הזה יום גאולה והצלה להם ולנו. עוד שאלה, מה כל כך קשה לך להגיד לאבא כל הזמן שהוא צודק, ושאת תדברי עם אמא שלא תלך עם גברים אחרים, או שתלכו מחר לרבנות להתגרש, או כל שטות אחרת שתגרום לו להרגיש טוב באותו רגע, כשאת מתיחסת לזה בדיוק כמו לכימיקלים שאת נותנת לו ולא יותר מזה. הוא לא האבא שאת מכירה, למה את מסרבת להכיר בכך? אין לנו ברירה, אנו חייבים להתנתק רגשית כשאנו מטפלים בהם. עוד לא הבנת את זה??? את לא יכולה להרוס את החיים שלך בשבילם. אין לי ספק שהוריך, כשהם היו במצב טוב, היו משביעים אותך שלא תעשי את זה (כמו אני את ילדי, כי, לצערי, לי יש דוגמה חיה), שתמשיכי את חייך ותעשי רק, אך ורק, את מה שאת יכולה. מאז חורבן בית שני אין יותר הקרבת קורבנות ביהדות. את פטורה.

רותי57

New member
אני משקרת כל הזמן וזה

הולך לי כל פעם בקלות רבה. ואני אומרת לו שאני אדבר עם אמא ושאמא הבטיחה שלא תלך עם גברים אחרים אך יש פתאום רגעי משבר

zs1957

New member
רותי -יישר כוח

היי רותי, את תפקדת מצויין עם דמיונות השוא של אביך. וטוב שהגדלת את מינון הרספרדל. לצערי ,זה חלק מהמחלה. אמי תמיד אמרה שאחותי וגיסי גונבים לה תכשיטים , מגבות , מצעים, סבונים. תמיד אמרתי לה את צודקת זה לא בסדר והגדלתי את הפובוקסיל. ואז שרר שקט. בהתחלה אחותי נפגעה מאד ואף בכתה כי היא לא האמינה שאמי חולה במחלה הארורה.למדנו לחיות עם זה. היום אנחנו מכנים את דמיונות השוא "גנבו לי - לקחו לי" את בהחלט בדמיון מודרך כמובן עם בני המשפחה האישית שלך יכולה להגיד : "יש לסבתא מאהב" או "אשתי זרקה אותי". ההומור היא דרך להתגבר על כאב וסבל. כל טוב, זהבה שחם

1957 זהבה היקרה את צודקת

ההומור היא הדרך להתגבר על הסבל והכאב , כמה שזה נכון , אני תמיד הופכת את הקריזות של בן זוגי לצחוק וחיוכים והכל עובר בשלום

zs1957

New member
כל הכבוד לך אריאלה

כאשר הופכים את הקריזות של בן הזוג לצחוק וחיוכים הכל עובר בשלום. גם אני ואחותי נהגנו כך עם אמא והכל עבר בשלום. זהבה שחם

רותי 54../images/Emo24.gifהיקרה

טוב שאת כותבת זה כמו שיש משהי/ו לידך ואת מדברת כדי להוציא מהלב תכתבי כמה שאת יכולה אנו קוראות ונשתדל להרגיע אותך במילים שנכתוב, את עושה מצווה גדולה מאוד אין כמו כיבוד הורים שמארכת ימיו של האדם וכמה שזה קשה כך השכר יותר גדול אנו עוברים הרבה ניסיונות כדי לקבל שכר יותר גדול זהו חסד של אמת אשרייך ואשרי חלקך בעולם הזה ובעולם הבא. כך כל הנשים שעושות חסד עם בן זוגם וכן הגברים עם נשותיהן החולות

למעלה