רוצה לשתף אותכם

עליזה 63

New member
רוצה לשתף אותכם

ביום חמישי הבא אני עושה בע"ה השם אירוע קטן לבני ודי התלבטתי בנושא עם לשלוח הזמנה לאביו. מאחר שהוא בכלל לא בקשר איתנו אז אפשר להבין את ההתלבטות ,אז הרמתי טלפון לחברה משותפת שלנו ושיתפתי אותה בהתלבטות והיא ככה אמרה לי את יודעת חברה שלו בהריון בחודש 6 ונהיה לי בלב ככה עקיצונת ולמה? לאבגלל שאני עדין אוהבת אותו בכלל לא מזמן ניקיתי אותו מהלב . הקטע הוא המשיך את חייו ואני עדין לבד המון שנים ונהיה לי כל השבוע איכסה בלב . איך הוא עשה את זה ולא שם על הבן שלנו בכלל חורה לי המון . סתם כזה אנחנו חיים בקושי והחברה שלו חייה בכל המותרות ברוך השם לא חסר לבני כלום אבלבכל אופן זה עשה לי כאבון קטן בלב . בכל אופן אומרת יבוא יבוא לא יבוא לא יבוא זה כבר שלו. .

עליזה זה מזה עצוב לי

הסיפור שלך אני מרגישה את הבטן שלי כואבת מהיתכווצות כי היה לי מקרה כזה ועכשיו אני אפילו אוהבת את הילדה כי כל מה שקשור בו אני אוהבת והילדה כל כך דומה לו ולילדה שלי רק בצבעים אחרים . ואיך אפשר שלא לאהוב..... איך אומרים.... מה שלא הורג מחזק
ומה שקשה בחיים זה המיסביב של הלחם ..וגם את זה אנחנו אוכלים. אז מחכה שתעבור לך ההרגשה ושיהיה לך שבת שלום

עליזה 63

New member
אין אני

יפתיאני תמיד אהבתי את בני מהרגע שהוא נכנס לי לרחם מהרגע שעשיתי אותו. בלי שום קשר לאביו. ואני מזמן אבל מזמן כבר לא אוהבת אותו ניקיתי אותו מהלב. עם הרבהדם יזע ודמעות אבל ברוך השם אני ניצחתי .

m i c h a l i

New member
עליזה... זה עצוב

תזכירי לי בבקשה , האם האב בקשר בכלל עם הילד? אם לא - לא הייתי טורחת בכלל להזמין אם כן- גם אם לעיתים רחוקות, הייתי מזמינה אותו (גם אם לא היה מגיע)

../images/Emo24.gif יקירה

אמנם אני זאת שיזמה את הגירושין שלנו והוא באמת אחרי כשנתיים כבר היה אב לעוד בן וחיי עם חברתו שלה עוד 3 ילדים משלה. וגם אני הייתי קצת לבד. אבל לפני שנה וחצי הכרתי מישהו מקסים ואנו חיים עכשיו יחד וטוב לי וכיף לי. אז אל יאוש יקירתי "לכול אחת יש את האחד שלה שיבוא ויסגור מעגל" אני בטוחה שאישה מקסימה כמוך תמצא את האחד שלה. מה שמפריע שאחרי שנולד להם ילד הם קצת שוכחים את הקודמים, אבל ילדיי דואגים להזכיר לו שהם קיימים. בהצלחה

אמא66

New member
תעזבי. ההפסד שלו.

ילדים זאת זכות. לא חובה. מי שלא רוצה לגדל את הילד שלו, מפסיד. עדיף לחיות במחסור כספי אבל עם הרבה אהבה, מאשר לחוות אבהות לא מספיק חמה. אם הוא לא עוטף את הבן שלכם בחום ואם הוא לא בקשר, עדיף בלעדיו. אנחנו כואבות בשביל הילדים שלנו, אבל הילדים עצמם כבר התרגלו למצב. אז אולי גם אנחנו צריכות להתרגל ולא לצפות מהם לתפקד כאבות לילדים שלנו.

למעלה