רוצה לשתף אך גם קצת חוששת

קדט1

New member
רוצה לשתף אך גם קצת חוששת

כי אני יודעת כמה קשה פה ..... אני אתחיל בכל זאת כי אולי זה יתן פה לכמה בנות תקווה אני נמצאת בטיפולים בדיוק שנה בבית ילד בן 2.5 ילד מקסים מדהים מאוהבת בו בטירוף שנולד גם אחרי ivf בקיצור התחלנו טיפולים לפני שנה עברתי הפלה 1 וכל פעם אחרי טיפול תשובה שלילית או לחילופין המחזור והנפילה וההתרסקות והבכי והדיכאון אני לא צריכה לספר כמה סה קשה כולונו עוברות פה את זה... בקיצור אמרו לי תעדי היסטרוקופיה זה לפעמים עוזר כי זה מנקה את כל המערכת עשיתי... לשמחתי לא גילו כלום וכל הזמן היו אומרים לי את צריכה להיות רגועה בסוף זה מגיע בטיבעי ומלא סיפורים על טיבעי שבאת היו נשמעים לי כמו איזה סיפור בדיוני איך טבעי כשלי ולבעלי יש בעיות אין סיכוי שבעולם... ולהיות רגועה????????איך אפשר זה ממש קל לעמוד מהצד ולהגיד לי להיוות רגוע.... גם אם אני רוצה כל ההורומנים שדוחפים לי לא ממש מאפשרים לי אתזה.... אז אני יושבת ומחכה למחזור שיגיע מלאת אנרגיות חדשות להתחיל שוב טיפול בתקווה שיהיה האחרון ובנתיים כל יום שותה שייק סלק עם תפוח וזרעי ציה כי קאאתי שזה עוזר.... מזל שלא רשמו לתלוד שערות מגירפה כי בטוח ההיתי עושה את זה גם ... ואז המחזור לא מגיע ואני כבר קצרת סבלנותאוףףףףף דווקא כשצריך להתחיל טיפול חדש הוא כל הזמן מתעכב אבל כשצריך לעשות בדיקת בטא הוא מגיע תמיד לפני..... בקיצוק אני כבר ממש חוטפת עצבים ואז חושבת לעצמי רגע אולי אני יעשה בדיקת הריון ונקרעת מצחוק כי אני נזכרת בכל הסיפורים הבידיוניים שסיפרו לי... טבעי טבעי בסוף זה מצליח .. אז קניתי ערכה ועשיתי בדיקה ואני בשוק 2 פסים ורודים ויפים!!!!!!!!!!!!לא מאמינה למראה עינייי צועקת בבית כמו איזה מטורפת ועדיין בשוק והלם שזה באמת קרה.... עכדיו אני בשבוע 7 נפרדת ממכן ומאחלת הצלחה לכולן ןמחבקת את כולכן ורוצה רק לתתת טיפ תנסו את השיק סלק הזה לא יודעת כמה זה עוזר אבל אין מה להפסידחוץ מגועל נפש כי הוא באמת מגעיל ..... שוב בנצלחה לכולן

bonitay

New member
תודה רבה ששיתפת תודה רבה ששיתפת . בשעה טובה .

אני בטיפולים לילד שני . אנסה את הסלק ... אני שונאת סלק אבל שק סלק ותפוח זה בסדר.

למעלה