רוצה לשתף אתכם בבעיה שנפתרה,והמון בזכותכם!

רוצה לשתף אתכם בבעיה שנפתרה,והמון בזכותכם!

אז ככה,אני לא יודעת אם אתם זוכרים,היה פה שרשור נוסף בענין ולכן החלטתי לספר את אשר נעשה אצלנו.בעלי ואני הגענו לא מזמן להרגשה של שחיקה חזקה בנישאוין ואי הבנה של אחד את השני,ממש עשינו שיחה ודברנו שאולי כדאי לשים חס וחלילה סוף לקשר... אני זוכרת שכ"כ היינו מבואסים מעניין וכמעט בכיתי באמצע השיחה,ואז הקב"ה ממש הביא לי לראש שאלה חשובה שהפכה את הכל:"הרי אנחנו אוהבים אחד את השני??ושניינו לא רוצים חס וחלילה להפרד??אז אם יש אהבה אפשר לשנות ה-כ-ל!!" ובאמת שאלה זאת שינתה ה-מ-ו-ן!! כמה ימים אחרי עשיתי לבעלי הפתעה,ביום חופשי שלי ביקשתי מהבוס שלו יום חופשי בשבילו,את הילדה שמנו במשפחתון עד 4 ויצאנו שנינו לחוף הים לכמה שעות טובות,דברנו המון ואמרנו אחד לשני שאנחנו אוהבים המון. דבר נוסף שעשינו,כל אחד רשם 6 דברים שהיה רוצה שהשני יעשה בשבילו על 6 פתקים ופעם בשבועיים כל אחד מוציא פתק באקראי,בינתיים בעלי אמור להזמין איזה צימר רומנטי בשביל שנינו ואני עשיתי לו ארוחה רומנטית מושקעת... וגם וגם וגם:למדתי להנות במיוחד מהדברים הקטנים,וכמובן להגיד הרבה מילים חמות,וכל לילה אוהב/ת. מה אני אגיד לכם?ממצב של שחיקה הגענו עם המון סיעתא דשמיא לחיי זוגיות שמחים ברוך ה'! סיפרתי זאת כדי לומר לכם שאם יש אהבה אפשר ה-כ-ל!! והפעם אומרת אני זאת מתוך ניסיון,כדאי לכם לנסות את הדרך שהצעתי,ותתחילו אתם,אח"כ זה יבוא גם מהחצי. בהצלחה!!! ותודה לכולכם על ההקשבה גם של עכשיו וגם של העבר,גם אתם גרמתם להשכנת שלום

מאוד מאוד מאוד משמח לשמוע ../images/Emo13.gif

צריך לתדלק כל הזמן

אביטל62

New member
שמחה בשבילך מאוד מאוד!!!

ותדעי לך שזה התחלה, ויכולות להיות הרבה נפילות... אבל תדעי תמיד לקום ולהמשיך בדרך ניפה שהתחלת!!! כל הכבוד לך!!! מחזיקה לך אצבעות!!!!

candy77091

New member
ירבו כמותכם בישראל..

כל הכבוד! זה מה שנקרא"יגעת ומצאת תאמין"

למעלה