רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי

קסנדרה*

New member
רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי

אתמול עשיתי קצת סדר בתיקיות במחשב. הלכתי לישון מרוצה כמו אחרי נקיון פסח. בבוקר קמתי ומה הסתבר לי ? מחקתי בטעות את הקובץ שהכיל את כל היצירות שלי מ...... ועד היום. כל מה שאתאר לכם על הרגשתי יהיה כאין וכאפס לעומת מה שבאת הרגשתי. מי שתוהה כרגע, אז לא, לא היה לי גיבוי. הסוף טוב, כי חתני הוא איש מחשבים ובעיניי הוא קוסם והציל את המצב ולטענתו רק בפוקס. תלמדו לגבות מה שבאמת חשוב. החיוך חזר

Taina12

New member
אני שמחה בשמחתך...זה מזכיר לי...

אירוע דומה שקרה לחברתי, רק לפי דעתי טיפה יותר גרוע: המחשב שלה ישן והוא היה עמוס בכל מיני שטויות אז התחילה למחוק ולמחוק דברים ובטעות- מחקה את הווינדוז...אז אם לך היה קורה לא היו לך יצירות בכלל..חחח...

ואיזה מזל../images/Emo39.gif../images/Emo9.gif

קסנדרה, איזה מזל שנגמר בטוב והפואנטה של הסיפור הזה הפכה את היוצרות ואינני צריכה לנחם אלא לברך על החתן ואת החמות. שלך,

קסנדרה*

New member
תודה פרח, היום הכל מגובה על דיסקט

גם האנתולוגיה שלנו ועוד קבצים חשובים. קסנדרה

אוחח..ספרי לי על זה..

יש לנו שני מחשבים בבית... המחשב 'הגדול', זה עם החיבור לנט שיושב במרכז הבית וכולי וכולי והמחשב השני, הישן ישן ישן.. שעבר אלי לחדר מאז המחשב החדש והוא שימש אותי נאמנה, כל אימת שהיה לי משו לכתוב, הייתי פותחת מסמך טקסט חדש ויורה את המילים, או הציורים או וואט אבר.. חלק שמרתי על דיסקט.. כאלה שרציתי להעביר למחשב הגדול.. ואז, יום אחד.. חזרתי סופ"ש מהצבא.. אני באה להדליק את המחשב.. והופ! 'סיסטם פייל..אינסרט דיסק בלה בלה בלה..' חרב עלי עולמי.. אני באמת לא יכולה להסביר לך למרות שהיו שם הרבה דברים שהיו גם בכתב על דפים, או שהועברו למחשב השני.. עדיין היו שם כל מיני התחלות וסופים וקטעים שלמים וציורים שהיו רק שם.. וחוץ מזה..העובדה שזה היה המחשב הפרטי שלי..והוא מת.. זה נורא..נורא.. אצלי לא היה סוף טוב ככה שאני מאוד..מאוד..מאוד! מבינה אותך.. שמחה שאצלך זה נגמר בטוב

צינסקי

New member
אלוהים אלוהים אלוהים אלוהים אלוהים

הרגת אותי מפחד רק מהמחשבה שאולי יכול להיות מצב שיהיה סיכוי קלוש שזה אי פעם במקרה יקרה. כבר הייתי על הרכבת אליך לנחם ואז קראתי שהסתדר. שששיייוווווו. צינסקי.

למעלה