רוצה לשתף אתכם בסיפור ההסעות
בתי כמו כל ילדי החינוך המיוחד נוסעת במונית טנזיט עם עוד כמה ילדים מהחינוך המיוחד מהאיזור.כל צהריים כשאני מקבלת אותה ההסעה"חוגגת" צעקות ריבים הילדים לא חגורים התיקים זרוקים איאפשר לעבור -בלגן התרעתי על הבלגן ובקשתי שידאגו למלווה באוטוכי -סכנה איך הנהג יכול לנהוג ככה כמובן שזה לא ענין איש, אין תקן למלווה. לפני חדש היא חזרה הביתה כששערותיה גזורות הילקוט גזור,מקושקשת על הפנים דבק על החולצה ,ואיימו עליה שיכניסו לה דבק לפה. הלכתי אתה למועצה כתבתי מכתב האתי למנהל החינוך, אמר לי:"יש לך הוכחות?" כאילו אני עומדת למשפט או מה הטיפול שנעשה:הילדים הגדולים יסעו בנפרד מהקטנים ואת המספריים ישאירו בכיתה . הילדה אבדה את הרצון ללכת לבית הספר בכי הרטבות ועוד תופעות של ריגרסיה הקשורות לבעיות הספציפיות שלה -עבודה של שנים דוך ברוורס ובנוסף חלתה סטרידור קוצר נשימה ושפעת. אחרי כמעט שבועיים שלא היתה בבית הספר חזרה ו... כשקיבלתי אותה בצהריים חשכו עיני , שתי שריטות על הפנים שנעשו ע'י מספריים שוב בלגן בהסעה. שלחתי מכתבים לכל מי שאפשר הבת שלי לא תיסע יותר בהסעה ללא ליווי כבר עברו שבועיים ואף אחד לא נתן לי תשובות בינתיים אנחנו מסיעים אותה בעזרתם האדיבה של הורי 20 דקות נסיעה אחרי שכנועים ומתנות שתלך לבי'ס.