רוצה לשתף אתכם בסיפור ההסעות

הי

אני קבלתי תשובה מהמפקחת שבמקרה של בתי היא לא זכאית למלווה כי היא לא בקריטריונים היא מוגדרת איחור התפתחותי.

ואיך היא מתכוונת לפתור את הבעיה?

אולי ביתך אינה בקריטריון, אך אין היא יכולה להתעלם מכך שביתך חוזרת חבולה בצורה כזו. כדי לעיין במה שנרשם בחוזר המנכ"ל היכנסי לקישור שצירפתי מעל -> בהרחבה -> הסעות תלמידים ועובדי הוראה וקראי שם את הפירוט.

רוצה לשתף אתכם בסיפור ההסעות

בתי כמו כל ילדי החינוך המיוחד נוסעת במונית טנזיט עם עוד כמה ילדים מהחינוך המיוחד מהאיזור.כל צהריים כשאני מקבלת אותה ההסעה"חוגגת" צעקות ריבים הילדים לא חגורים התיקים זרוקים איאפשר לעבור -בלגן התרעתי על הבלגן ובקשתי שידאגו למלווה באוטוכי -סכנה איך הנהג יכול לנהוג ככה כמובן שזה לא ענין איש, אין תקן למלווה. לפני חדש היא חזרה הביתה כששערותיה גזורות הילקוט גזור,מקושקשת על הפנים דבק על החולצה ,ואיימו עליה שיכניסו לה דבק לפה. הלכתי אתה למועצה כתבתי מכתב האתי למנהל החינוך, אמר לי:"יש לך הוכחות?" כאילו אני עומדת למשפט או מה הטיפול שנעשה:הילדים הגדולים יסעו בנפרד מהקטנים ואת המספריים ישאירו בכיתה . הילדה אבדה את הרצון ללכת לבית הספר בכי הרטבות ועוד תופעות של ריגרסיה הקשורות לבעיות הספציפיות שלה -עבודה של שנים דוך ברוורס ובנוסף חלתה סטרידור קוצר נשימה ושפעת. אחרי כמעט שבועיים שלא היתה בבית הספר חזרה ו... כשקיבלתי אותה בצהריים חשכו עיני , שתי שריטות על הפנים שנעשו ע'י מספריים שוב בלגן בהסעה. שלחתי מכתבים לכל מי שאפשר הבת שלי לא תיסע יותר בהסעה ללא ליווי כבר עברו שבועיים ואף אחד לא נתן לי תשובות בינתיים אנחנו מסיעים אותה בעזרתם האדיבה של הורי 20 דקות נסיעה אחרי שכנועים ומתנות שתלך לבי'ס.

את צודקת

כתוב בפרוש שחובה ללוות תלמידים נכים תודה רבה לך
אני אשלח להם את זה כבר מחר

וואווו...

אם אני לא טועה בחוזר מנכ"ל רשום שצריך להיות מלווה בהסעה. אם קשר ובלי קשר לתקציבים. אל תוותרי! שלחי מכתבים בתפוצת נטו - למנהל בית הספר, לאחראי ההסעות בעיריה, >אני הייתי מוסיפה גם למנהל מח' החינוך בעיריה, שידע מה קורה בתחום אחריותו>, לאחראי ההסעים במחלקת החינוך במחוז מגורייך ותנקטי במילים קשות וחד משמעיות. יש סיכון בנסיעה ללא מלווה. הנהג לא חש אחריות לילדים - הוא רק המסיע, אין הוא יכול לשלוט גם על הנהיגה וגם על הילדים עצמם. מניסיון - זה עובד.

זה מה שעשיתי שלחתי לכל העולם ואישתו

שלחתי גם למועצה לשלום הילד בשבוע הבא אני אנדנד טלפונית ואם לא יעזור אמשיך להלחם

פאני יצ

New member
נורה!!!!!!!!!!!

זה נורה נורה נורה איפו הבית ספר חיבת להיות היתארבות של המנהלת ופסיחולוגית של בית הספר. החוק מחייב לשלוח מלבה שהמועצה חיבת לממן ואין דבר כזה אין כסף תיפני לבזחות חמישהיא אצלי בקיתה שלא היתה מלבה זה עזר. שולחת לש קבצים שכיבלתי בזמנו ממישהוא פה בפורום לגבי החוקים פאני חיזקי ואמצי ותעדקני אותנו.

פאני תודה../images/Emo24.gif

אני אשתמש במה שכתבת לי עזרת לי מאד מה זה בדיוק בזכות? אני שלחתי למועצה לשלום הילד והם ישר התקשרו אלי לשאול איך התקדם. יכול להיות שאני צריכה לתת לבית הספר אישור על נכות, האם זה לא מצוין בועדת הסמה(אני סתם תוהה)

פאני יצ

New member
ועדת הסמה

ודי אובדי שזה מצוין מנסה לערגן לך תופס רק של הועדה קידי לתוחלי ליראת האם ניכנס לאתר של בזכות? פאני

פאני יצ

New member
בזכות

מקד טלונות הציבור של עמותת בזכות המוקד פועל בימי רביעי ושבת בין בשעות 9-11 בבוקר. מספר טלפון: 04-6013949, מספר פקס: 04-6566386 בימים בהם המוקד לא פועל ניתן להשאיר הודעה ואריג´ תחזור.

נכנסתי לאתר בזכות

אני אשלח גם להם העתק מהמכתב וגם מהמכתב שנכתב היום. תודה על התענינותך ועזרתך, זה מעודד.

למעלה