רוצה לשתף אתכם שפרשתי מניהול הפורום

actress

New member
רוצה לשתף אתכם שפרשתי מניהול הפורום

נכון הודעה דרמטית?
אבל אל תדאגו זה לא מהפורום הזה אלא מכל ה 3 פורומים הנוספים לניהולי החלטתי להשקיע בפורום הנ"ל
כי אם כל הכבוד ויש כבוד אני מרגישה ש4 זה יותר מידי וגם 2 אז החלטתי סופית מה אני רוצה ואני פה איתכם ומקווה שלא תעזבו אוהבת
בזמנו סיסקה שאלה אותי ומי שזוכר זוכר איזה פורום יותר מועדף עליי משהו בסגנון אז התשובה היתה ידועה גם כי פה יש אנשים חמים אני לא אומרת שאין גם בפורומים האחרים אבל אני פשוט נהנת שאתם פה וכיף פה.

הבהלת אותי!

זה לא יפה, לא עושים דברים כאלה! הרגע הגעתי הביתה, אני פותחת את הפורום להתעדכן במה שקורה והדבר הראשון שאני קוראת זה הפרישה הזו, תגידי לי את, זה יפה?! אני שמחה שהחלטת להישאר אתנו, הרווח כולו שלנו!!!!

skito

New member
כנ"ל אבל מייד נזכרתי

במה ש..זוכרת? - זה באמת מבהיל, ומיכלי נראה שהחלטה שלך נכונה ובמקום שיהיה לך רק בהצלחה. ואם כבר אני כאן לא אותיר את הדף ללא נושא תועלתי אז מצאתי משהו מדהים על מקומנו ביקום: אוניברסיטת פלורידה בטלהאסי הכניסה לאתר שלה יישום ג'אווה מאוד מעניין. הוא פותח בצפייה על שביל החלב ממרחק של עשרה מיליון שנות אור ואז מתקרבים לעבר כדור הארץ בקפיצות מרחק מעשרה מליון שנות אור למליון אחד למאה אלף שנות אור וכך הלאה, עד שמגיעים לעלה של עץ אלון. ממשיכים לצפות בתוך העלה בכל פעם בחלקים יותר ויותר קטנים עד שמגיעים לרמה של קווארקים הנצפים ממרחק של מאה אטומטר

לא הבנתי

למה התכוונת, מה אני אמורה לזכור? (הגיל עושה את שלו, הזיכרון כבר לא מה שהוא היה פעם...) אני עוד עובדת על לכתוב לך תשובה במסרים, יש לי בעיות עם התצוגה על המסך ואני מנסה לסדר את זה (ניסוי-טעות, ניסוי-טעות ויש הרבה טעויות...).

skito

New member
ישראליאנה כפרה נשמה טובה

זה הופנה למיכלי שאיך שהוא הבנתי את דרכה... הגיל שלי או שלך? נראה שאני קטן בגיל ואת שגדלה

הגדרת הגיל שלי בעייתית...

מאז שאני קטנה יש לי חשיבה בוגרת על החיים, הלימודים, בני אדם, על כל דבר כמעט, אבל אני אוהבת את הגילאים הקטנים יותר שלי (כמובן שהכל יחסי...) . אני בת 23 (ועוד כמה חודשים) אבל הגיל שאני הכי אוהבת ומתגעגעת הוא 16-17. אף פעם לא חשבתי על עצמי במספרים כל כך גדולים, מגיל 20 בערך אני בהלם כל יום הולדת מחדש ועכשיו בגללך אני חושבת על יום ההולדת הבא שלי שאהיה בת 24(!) וממש קשה לי לעכל את זה! לכן אני מאוד אוהבת את פיטר פן, חוץ מזה שהוא לא מגלה לי את סוד הנעורים הנצחיים...

sharlior

New member
איזה חמודה !

עשית את הבחירה הנכונה זה לא סתם פורום זה כמו בית ... שמח מאוד שאת נשארת איתנו שרון

הי מיכל, זה היה מבהיל

אני יודע שאת מנהלת פה כמה וכמה פורומים, ידעתי שפרשת לפני זמן מה מפורום של ערוץ E או משהו דומה ואני ממש ממש שמח שאת פה ואיתנו י אני חושב שאת עושה את הפורום הזה למה שהוא. גם עלי זה הפורום המועדף למרות שלעיתים נדירות אני כותב גם באקטואליה... אבל ממש מעט כי מש אין לי זמן וכשיש לי אני מעדיף להשקיע אותו דווקא פה... שמח שאת איתנו יקירתי.... אופנוע

actress

New member
כפרה עליך תחשוב שיש איקונים

שאני תמיד שמה לך, אני לא יכולה בפלא לצרף אבל חולה עליך ועל כו-לם שם!

למעלה