רוצה לשתף אתכם ../images/Emo39.gif
לפני כחמישה חודשים השתתפתי בסדנת מאומצים מטעם השירות , בסדנא היו מאומצים בוגרים לאחר פתיחת תיק האימוץ ,את הסדנא העבירו עובדות מהשירות במשך 8 מפגשים ,היה מקסים בקבוצה שאני הישתתפתי הינו 7 בנות ובן אחד (מסכן
) מה שמדהים הוא שנישמר הקשר בנינו ,והכי מדהים שיש דברים שאנחנו כל כך מבינות אחת את השניה בקבוצה שלנו השתתפו גם 2 סטודנטיות של השירות , את האמת בהתחלה זה עצבן אותי כאילו מה אנחנו קופים בגן חיות לצפיה ,אחר כך הבנתי כמה זה היה חשוב שהם היו שם רק אז הם הבינו המון דברים שהם שמעו עלהם רק בטאוריה בסיום המיפגשים ניגשה אלי עובדת סוציאלית וביקשה שאשתתף בפרויקט חדש שיש בשירות וזה מאומצים בוגרים חונכים מאומצים צעירים ,בהתחלה מאוד חששתי מאחר שלדעתי צריכים להיות מאוד שלמים עם נושא האימוץ וזה צריך לשבת טוב טוב בבטן ורק אז אפשר לחנוך מאומץ אחר ,אך לאחר המון מחשבה בנושא הסכמתי לבסוף אז אני חונכת ילד בגיל 9 מאומץ וזה חויה כל פעם מחדש מה שרציתי לספר לכם עוד שמחר אנחנו נפגשים כל החונכים על מנת להעביר חויות ורשמים ,לעלות קשיים , ובעתיד כנראה נארגן איזשהו מיפגש בין הילדים . סתם נזכרתי בזה והיה חשוב לי לשתף אותכם אני מרגישה שאנחנו משפחה
אז שולחת
לכולם שיר
לפני כחמישה חודשים השתתפתי בסדנת מאומצים מטעם השירות , בסדנא היו מאומצים בוגרים לאחר פתיחת תיק האימוץ ,את הסדנא העבירו עובדות מהשירות במשך 8 מפגשים ,היה מקסים בקבוצה שאני הישתתפתי הינו 7 בנות ובן אחד (מסכן