רוצה לשתף אתכם

kmiki

New member
רוצה לשתף אתכם

בוויינט היום (כבר מאתמול) התפרסמה כתבה על עיליי והתורמת שלו, נופר. אנחנו במיון מאתמול, הוא עם חום גבוה, דלקת לא מזוהה, אז אני לא יכולה לצרף קישור (אייפד). מוזמנים לצפות בה במדור בריאות.

rubber duck

New member
את מקסימה

אתם מקסימים

מקווה שהחום יעבור במהרה ( קורה , הוא הרי ילד )

והנה הקישור

שרון

yigalby

New member
אתם חמודים מאוד

כולכם.
תרגישו טוב ,ושתצאו מהר הביתה בריאים.

כל טוב
יגאל

בוקר צח ליום מוצלח

קמיקי יקרה מה שלום הילד ?תעדכני אותנו לשלומו כי זה נוגע ללב.שיהיה לו רפואה שלמה איתנה ונכונה והכל בלב שמח!ומה שלום אמא? שנשמע אך ורק בשורות טובות,ושמועות טובות

kmiki

New member
שלומו טוב, תודה

יש לו צמיחה של חיידק בריאות, כבר פעם שלישית בתקופה ממש קצרה.
מרגיז איך כל פעם שאנחנו כבר חושבים ש"הנה אנחנו כבר כמו כולם" ובטוחים שבעוד שניה לא נראה יותר את ביה"ח, פרט לביקורת שנתית, אז מקבלים תזכורת שאנחנו לא כמו כולם.
לפני יומיים, בשעות הערב, נוגעת בו, 40.5 חום, חוככת בדעתי מה לעשות, אחרי הכל, עברו שנה ו3 חודשים אחרי ההשתלה, היום בדיוק פםורסמה הכתבה, הכל כל כך ורוד ובריא, אולי נחכה לבוקר, נעשה קומפרסים קרים, יהיה בסדר.
משהו בי אמר שזה אל נכון להיות שאננה, למרות שרציתי נורא להשאר איתו בבית, כמו עם כל ילד אחר, התקשרתי לחברה, אמא של מושתל, "מתקדם" מאיתנו, שאלתי אותה עד איזה שלב היא היתה הולכת למיון על חום, ענתה לי "מה זה עד איזה שלב? עדיין!!!" ולא השאירה מקום לשיקול דעת.
טלפון לרופאה ממלקת השתלות, שגם היא לא השאירה לי מקום לשיקול דעת, והופ למיון.
שם נפלנו על רופא מקפיד אקסטרה אקסטרה.
חשש לדלקת קרום המוח (אני ידעתי שזה לא זה מההחלה, אמא תמיד יודעת לפםני כולם), הכנות לניקור מותני, אבל לשמחתי, שכנעתי אותם לחכות קצת עם זה, לתת מנה של אנטיביוטיקה ונוזלים, ולראות איך מתפתח, וכך נעשה, ואז הסימפטומים נרגעו, והחשד הנ"ל ירד מהשולחן, ועברנו לטיפול רגיל, 3 ימי רוצפים לוריד, צילום ראות (אלוהים כמה קרינה הילד הזה סופג), ונקווה לטוב.
מתיש.
רעיונות לחיזוק המערכת החיסונית?

למעלה