רוצה לשתף אתכם :)

רוצה לשתף אתכם :)

כידוע לחלק מכן אני בבית עקב כך שפוטרתי (קיבלתי מכתב בדואר באמצע חופשת מחלה בעעעעעע). אז אני עכשיו מנסה להתמקצע ולהגיע לרמה של פרנסה מהקלפים - טארות - האהובים עלי. אז כבר עשיתי דבר אחד גדול - מסיבת רווקות אני ממשיכה לנהל את הפורום שלי ובמקביל מחפשת רעיונות כל הזמן וכן מפרסמת את עצמי בתחום. הבוקר הרגשתי שאני ממש עובדת בתחום ! בחורה אחת פנתה אלי בעקבות מסיבת הרווקות וביקשה שאכין פריסות מקיפות לבעלה לכבוד יום הולדתו. אתמול קיבלתי ממנה בדואר מכתב עם הבקשות והתשלום והבוקר התחלתי לעבוד על כך. ביצעתי את הפריסות, הכנתי את הניתוח הנומרולוגי והעברתי הכל לקובץ וורד מסודר ויפהפה. רשמתי הכל באופן מסודר + תמונות הקלפים שיש לי סרוקות. יצאו 13 עמודים מפורטים ויפים להפליא (לעניות דעתי כמובן :) שלחתי לה את כל הכבודה במייל ו... זהו ! היא מרוצה, אני מרוצה ואני מקווה שגם הוא יהיה מרוצה מהמתנה המיוחדת שיקבל ליום הולדתו :) מה אגיד לכן? עד כמה שזה היה ארוך ומעט מייגע (עוד הייתי צריכה גם לבשל ארוחת צהריים!) פשוט נהנתי מכל רגע של העשיה שלא נדבר על התוצאה הסופית. תודה שקראתן :)

n e t a m

New member
../images/Emo57.gifבלי עין רעה

התחלה יפה ושיהיה רק טוב

שש שבע

New member
עצה

אני מציעה שכשזה יתחיל להיות רציני תפתחי תיקים אצל הרשויות, כך הפירסום שלך יגדל בלי חשש, וגם תהיי מסודרת, לא תפחדי מהלשנות וכו'.

רותם111

New member
אדיר../images/Emo45.gif תמיד כיף לדעת על אנשים

שמצליחים להתפרנס מדבר שהם באמת אוהבים לעשות. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך

הילה איזה יופי../images/Emo9.gif בהצלחה

טארות? קלפים? די מעניין. אקפוץ לפורום שלך לראות....

wildcat6

New member
הבחורה שהזמינה את הפריסה סיפרה לי

על זה אני חושבת שזה רעיון מדליק היא הצטערה גם שבסוף לא תצטרפי לכנס שלי אמרתי לה שניסיתי הכל אפילו את בתי הקט הצעתי אני בטוחה שמה שעשית לה יצא מדליק דרך אגב הם היו מוכנים אז לשלם יותר כדי שתגיעי לכנס את צריכה לשווק את עצמך אני בטוחה שזה יצליח בגדול אני יודעת שקניון רחובות יושבת מישהיא שפותחת בקלפים - אולי זה רעיון אני עדיין היית רוצה שתגיעי לכנס

ריביקי

New member
../images/Emo141.gifבהצלחה הילה../images/Emo141.gif

אני מאוד אוהבת את הנושא של טארות ואלטרנטיביות אז רציתי לאחל לך בהצלחה בפריסות ושמחתי לשמוע על הבחורה שעשית לה פריסה ,זה נותן המון התודה והתמורה שאת מקבלת עבור משהו חדש שאת עושה. יישר כוח.

תודה רבה על המחמאות ../images/Emo9.gif../images/Emo57.gif

כולי תקווה שיהא לכך המשך. אני ממשיכה כל הזמן בלי להפסיק לשווק את עצמי ולהעלות רעיונות חדשים ובעיקר לחזק את האמונה שלי בעצמי שאני יכולה להתפרנס מהאהבה הגדולה שלי :) חתולונת... זה לא יפה :( את יודעת היטב מדוע אני לא מגיעה לכנס. זה לא שאני לא רוצה. ולגבי קניון רחובות... אני יודעת מי זו. אני רואה אותה. אבל לא נראה לי לענין לשבת בקניון. זה לא מספיק אישי והאנרגיות... הן לא במיטבן.

ענבל30

New member
איזה רעיון מדליק!

פתיחה בקלפים ב"שלט רחוק"... אני מאחלת לך להמשיך ולהנות מלקוחות כאלו ועבודות שיגרמו לך הנאה וסיפוק! גם אני עובדת בשלט רחוק: מקבלת חומר באימייל ושולחת תוצאות בדואר. את רוב הלקוחות שלי מעולם לא פגשתי
.

למעלה