רוצה לשתף אתכם:

רוצה לשתף אתכם:

אני כמעט חדשיים לאחר הניתוח (lap-band), יכולה לאכול כמעת הכל, והכמויות בהחלט גדלו. זה דוקא מתאים לי - אני מעדיפה להתמודד עם הגבלה קטנה ושומרת את נשק ההצרה למקרה שאאבד שליטה. אבל... לאחרונה מצאתי את עצמי פה ושם אוכלת ללא תכנית, אוכלת - ורק אחר כך חושבת אם זה היה בסדר... ולא תמיד זה היה בסדר... אז החלטתי להעזר בעיצה שנתתי לאחרונה לאורית: כאשר מגיעה שעת הארוחה היא צריכה להיות מוכנה, או לפחות מתוכננת היטב - כדי שלא אוכל בלי מחשבה. לכן חזרתי אל מחברת הרישום (אני נעזרת בה בחדשים האחרונים לסרוגין), ואני מתכננת ורושמת בכל יום בפרוטרוט את התפריט של מחר. אני גם מדווחת (לעצמי) בכתב על הביצוע, שינויים אם היו, תחושות ובעיות. תשמעו - הופתעתי בעצמי עד כמה זה עוזר לי. מייד חזרתי לתלם. מסקנה: התחזקה התחושה שלי שבמלחמה הזאת אני אנצח, וכל בעיה שתתעורר - אמצא לה פתרון. שלומית.

sure16

New member
שלום שלומית../images/Emo42.gif

אני נותחתי חודש לפנייך ואני חושבת שאקח לתשומת ליבי את מה שאת מיישמת לגבייך.מוצא חן בעיני התיכנון מראש במיוחד בשבתות כאשר הרבה אנשים אוכלים מספר ארוחות ואני המבשלת.ניהול יומן מסע לתוך הקיבה יעלה על פני השטח את כל מה שהדחקנו במודע או שלא...תודה!שרה

1osnatv

New member
היי שלומית נהדר לדעתי את נתת טיפ../images/Emo24.gif

שלומית את פשוט נתת לי טיפ מצויין בכלל לא חשבתי על זה אני חודש לאחר הניתוח ובאמת יכולה לאכול הכל רק להבדיל ממך אני הולכת כבר ב-20 לחודש להצר את הטבעת מפני שאני חושבת שאני אוכלת הרבה ו/או יכול להיות שאני אובססית . הקיצקר לא חשבתי על זה אני פשוט אקח ממך את הטיפ של המחברת והרישומים ואם לך זה עוזר בטוח גם לי אז אני מודה לך ושיהיה בהצלחה

ronnymp

New member
שאלה בעניין הצרה .... ../images/Emo4.gif

אין לי טבעת מתכוננת , ואני לא צריך הצרות - אבל סתם מסקרנות ... בעקבות ההודעה הזו של אוסנת , ככה התעוררה בי התחושה שכל אחד מחליט מתי הוא מצר , וזאת לפי ראות עיניו . האמנם זה ככה
נניח שאסנת החליטה כפי שאמרה "מפני שאני חושבת שאני אוכלת הרבה" .... אז מה ? היא פונה למנתח ומודיעה לו
או מתחננת שיאשר לה ניפוח
סתם סקרנות - איך העסק הזה מוחלט
רוני

נושנושי

New member
רוני בנוגע להצרה../images/Emo70.gif

עושים הצרה של הטבעת רק שמרגישים שאין ירידה במשקל ומניסיון אני אומרת לך ההצרה לא מונעת ממך לאכול דברים מסוימים היא רק מקשה עלייך לאכול אותם

1osnatv

New member
רוני לא כך הענין פשוט עליתי על טרמפ

בקשר לשאלתך רוני תישמע כשעברתי את הניתוח אצל חרוזי באסותא השתחררתי למחרת וקיבלתי דף הסבר ישבתי כמו ילדה טובה וקראתי שאחרי כמה שבועות נא לבוא לניפוח-עכשיו יש כאלה שלא באים ומשאירים את הניפוח לתאריך שהם רוצים אני למשל קפצתי על המציאה וקבעתי תור לניפוח כי לדעתי אני אוכלת הכל רק כמויות קטנות שאלתי את עצמי למה אני יכולה לאכול הכל אחרי ניתוח כזה? ובעצם עברו רק 3 שבועות רוני עוד דבר אמרו לי שאלו ששקלו לפני הניתוח מעל 100 קילו אזי הם מורידים יותר ממני -אני שקלתי לפני הניתוח95 והורדתי רק 5 קילו אז מה עושים? רצים לניפוח

רונית-1

New member
כל הכבוד שולמית

זאת בהחלט מלחמה. במלחמה אתמול נוצחתי לצערי... היום חוזרת לתלם
תודה רונית

למעלה