רוצה לשתף אתכם

מאקי

New member
רוצה לשתף אתכם

ארוחת ערב אצלנו ביום חמישי השבוע... ראשית סליחה כי אין תמונות.. שלשום היה אצלי יום משונה איכשהו קמתי מאוחר מדי.. ורצתי ללא ארוחת בקר החוצה .. אחכ עבר הבקר והצהרים נגרר.. כשהגעתי למצב רעב איום היה כבר 6 בערב אז החלטתי שלא... ושאחכה יצאתי מהעבודה הלכתי לקניות והגעתי הביתה מורעבת ואיתי עוד 3 מבוגרים מה עושים??? אז ככה.. לפי המצאי במקרר שלנו היה בפריזר....... חבילת שרימפס דג סלמון נתח שלם ענק שעועית ירוקה כמובן שחמאה שמתי סיר אורז מהר מהר המסתי חמאה ב3 סירים.. שמתי שום כתוש בסיר אחד שמתי את השעועית הירוקה הקפואה סגרתי אותה מהר עם מכסה רק פלפלתי והמלחתי וסגרתי... האורז התבשל בנתיים ממש ילד טוב.. הכנתי אורז מעורבב בסיר השני חתכתי נתחים מהסלמון הכנסתי אותו להכרות עם החמאה והוספתי קצת שמנת מתוקה.. קורט אגוז מוסקט.. ומכסה . כל צד מספר דקות בסיר הנוסף חמאה ושום ושריפסים. שזה תודו די בדיחה.. בנתיים הפעלתי מכונת גלידה עם אשכולית אדומה שבאה מהסופר סירופ סורבה וקצת וודקה. ו.. שלחתי את האיש לפתוח יין האחרים חתכו סלט ירוק ובסיר החשמלי גם הכינו פרוסות חציל ובטטה שיהיה...... האחרים ערכו שולחן בצעו לחם וישבנו. לחם עבודת יד של מכר שלנו... יצא פיגוז. ומה זה אומר? במקם ללכת למסעדה הכנו בערך תוך 25 דקות ארוחה מפוארת אז נסו ותהנו מי היו האחרים??? האיש שלי שהיה בבית ו2 הבוגרים והיות והם מתורגלים לעבוד איתי במטבח אז האיש שלי שבתור מר הוא מאוד מתוק פתח יין ולא הפריע. שזה הרבה תודו התאומים שלי עזרו אם בסלט ואם בלהפוך את האנטיפסטי היתר התבשל מעצמו וזה כל הקסם.. וסו שף? הוא היה בטיול שנתי מיום רביעי עד אתמול אחהצ חודש מרץ מסתמן בשבילי כחודש שבו עלי ללמוד לנתק את חבל הטבור.. סו שף יצא לטיול שנתי 3 ימים בלי אמא... ןאח שלו מתגייס ל 3 שנים החודש.. גם בלי אמא. יהיה פסדר האמינו. נסו ותהנו.... מה חסר? התמונות למה? כי אין לי מושג היכן הנחתי את המצלמה שלי.... שבת שלום מאקי

wan

New member
איך הזמן רץ והזאטוטים כבר לצבא../images/Emo13.gif

שיהיה לו בשעה טובה. וטיול שנתי ל 3ימים? וואו זה הכי רחוק שיצא ללא... ואצלי את מה את יודעת? אני כבר מדמיינת איך אני קונה כל חצאית שימלונת או מכנסון לרך הנולד הצפוי חמסה חמסה בלי עין רעה.. וכולם כמובן צוחקים ומתבדחים..על חשבוני אלא על מי? סבתא בגילי.חחחח אז אמרתי להם שאמא שלי הייתה סבתא הרב הרבה יותר צעירה ממני... כי כשבאה ביחד אתי לרשום אותי אז בזמנו לתיכון שאלו אם היא אחותי.... ככה יפה האמא שלי בלי עין עין רעה עד עצם היום.
בשבוע שעבר כשנתתי הרצאה על שמן הארגן..בכנס האזורי של הארומתארפיסטים..לפני זה הודעתי לכולם שעליהם מעתה לפנות אלי אחרת..חחחחח סבתא..לעתיד..לבוא... יווווווווווו עדיין לא מעכלת... וזה יהיה אוטוטו לקראת השנה החדשה. בעזרת השם. כמה שאני שמחה.

shakola

New member
מאקי, יופי, אני שוב רעבה

מתאפקת כל הזמן מלאכול והנה באים סיפורים כאלה. שיחזרו לך בשלום הביתה, מי מטיול ומי מהצבא.

r66

New member
בשעה טובה ומוצלחת לחייל ולכל

השותפים בעלילה

../images/Emo140.gif ו ל../images/Emo195.gif.

ומאחר שזה חברתי, אז בפעם הבאה נא להסביר איזה שרימפס ומאיפה. (הרי אני הדייג בסיפור העלילה!)

תגיד/י , איך אפשר להיות כל כך פאטתי

את/ה חושב/ת שביגלל הניק הפיסוכטי הזה אני אחשוב שמאקי ענתה? רופא לא יעזור... אולי מכונאי... אם עדיין לא הבנת, רובנו מכירים את הדמויות האמיתיות שמאחורי הניקים. חבל על הזמן, לכו לטפס על עצים חיים אחרים....

למעלה