רוצה לשתף אתכם

• פותח הנושא das3
  • פורסם בתאריך

das3

New member
רוצה לשתף אתכם

במשהו מדהים שקרה לי בעקבות מה שמישהי (לא זוכרת את שמה- סליחה) כתבה פה לפני כחודש. היא דיברה על תיקשור וסיפרה כשהיא רוצה לקבל מסרים היא שואלת ומקבלת תשובות מהרדיו באמצעות שירים שיש בהם מסר גדול עבורה. לפני מספר ימים נסעתי לכוון תל אביב ובעודי מזדחלת במסלול הפקוק פתאם חשבתי עליו, על זה שמת- למה מת- למה השאיר אותנו כל כך כואבים וכאובים- ממאנת עדיין להבין. ותוך כדי דיברתי עם עצמי ואמרתי לעצמי רבונו של עולם - למה? למה? לאן לקחת לי אותו. ובעוד אני חושבת עליו ומתחבטת במחשבות ובשאלות הרגילות- שמתי לב שמתנגן לו ברקע שיר נפלא (ואני בכלל אבל בכלל לא חסידת הרדיו במקרה פתחתי אותו- אפילו שכחתי ממה שאמרה פה הבחורה על התקשור) והשיר מדבר על הדרך שהיא לא קלה ועל זה שהוא פה לצידי וזה כל כך ריגש אותי. פרצתי בבכי ולבי התמלא בחום לא מוסבר. אחרי השיר הזה (שהיה בעברית) התנגן לו עוד ישר של להקת אבבא שגם הוא דיבר על הנושא - על הכאב- על הגעגוע וגם הוא הוסיף להתרגשות הגדולה. מה אוכל לומר לכם - חבריי היקרים- זה היה מדהים. ההרגשה היתה ..... (קשה להסביר את זה במילים. תודה מקרב ליבי לזו שסיפרה על זה - מסתבר שזה עובד.לפחות בשבילי בפעם הספציפית הזו זה עבד ושיהיה לנו רק טוב. שלכם das3

לא תלכי לבדך...

יש הרבה נחמה בשירים. איכשהו הם פונים לרובד אחר... שיותר מרגיש ופחות חושב. תהילה הביאה לכאן את המלים לפני חודש וחצי.. חודשיים מאז גם אני כל הזמן מזמזמת אותו לעצמי. לשיר קוראים דרכנו. כתבו אותו יעקב רוטבליט ויזהר אשדות. אור הנר נמהל באור הירח. על הכר שיערך שפוך. בחלון, צמרת עץ פורח והשקט חזר. רואים לפי החיוך. סערה הייתה, הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים. עם האור נוסיף ללכת הלאה, עוד הדרך רבה. המסע עדיין לא תם. לא קלה היא.. לא קלה דרכנו. ועינייך לפעמים כה נוגות. עוד שדות פורחים יש לפנינו. עוד הרים גבוהים וצונני פסגות. רסיסים של אור בדמעותיך. וחיוך שוב מגשש דרכו אליי. כל הטוב עודנו לפניך. שימי ראש על כתפי. תני לי ידך בידי. עוד מעט ייתם הנר לגווע. עוד מעט יובס השקט המבורך. המולת היום תתחיל לבקוע. לא תלכי לבדך. אני אהיה שם איתך. ------------------- כן. שיר נדיר.. את לא הולכת לבדך אשה.. יש לך אותך. אחת מהצד. אה! ומי שדברה על מסרים שעוברים דרך השירים היתה גריני.

אורי_ח

New member
אהבתי את השיר הזה

בגלל הלחן ובגלל הקול של יזהר אבל לא שמתי לב למילים. כן, המסר עובר, אפילו דרך מסך המחשב. תודה לשתיכן ולכולם יום טוב

גריני

New member
היי das

כל-כך שמחה בשבילך! וכדי לחזק אותך (הלוא יהיו כאלו שיגידו "צירוף מקרים" ועוד כל מיני "הצדקות" למיניהן) - האמיני, יקרה, זה היה אמיתי! זה היה מסר ממנו! (הדמעות שלך - הן האישור הטוב ביותר) המשיכי לפנות אליו. עוד תקבלי הפתעות נוספות. ככל שתאמיני יותר, ככל שתפני יותר - כך גם תקבלי יותר. שלך

למעלה