רוצה לשתף אתכן בחווית בוס טובה -

רוצה לשתף אתכן בחווית בוס טובה -

גם לפני הלידה הודיעו לי במקום העבודה שמקומי מובטח לי להרבה שנים (עוד אין לי קביעות) ואחזקת רכב כשאחזור מחופשת הלידה. כבר אז רמזתי להם שאני אשאר בבית כנראה יותר מחופשת הלידה. לא התרגשו. היום הייתה לי שיחה עם סגן המנהל אצלנו (כשהודעתי לו לפני חודשיים שאני מאריכה קצת את החופשה הוא אמר לי "אני סובל, אבל את עושה בשכל") והוא אמר לי שאחזקת רכב מחכה לי. שמקומי בעבודה מובטח גם אם אשאר בבית עוד, שהוא חושב שאני בניגוד לכלתו נוהגת נכון שאני נשארת עוד בבית... בקיצור, יצאתי משם לא מאמינה למשמע אוזניי - נכון שזה מה שכולנו אמורות לשמוע ולהרגיש, שמפרגנים לנו במקום העבודה גם אם אנחנו מאריכות את חופשת הלידה ובכלל, שפשוט מפרגנים לנו. דווקא בגלל שאני יודעת שברוב המקומות זה לא ככה זה כל כך ריגש אותי. עכשיו אני חמישה חודשים אחרי הלידה. כנראה שאשאר עוד חודשיים בבית, הלוואי וכלכלית הייתי יכולה יותר אבל גם עכשיו זה על חשבון האין כסף שלנו, אבל זה טוב לדעת שמחכים לי בעבודה אבל לא בהיסטריה והכי חשוב, שמבינים. הלוואי על כולן.

meravido

New member
וואי.... הם צריכים עוד עובדת???

אני חושבת שאת צריכה לצלם אותו ולפרסם בעיתון כשמורת טבע. בחיים לא ניתקלתי בבוס כזה.

הסתייגות אחת - זו יחידת סמך של משרד

ממשלתי אז אולי הוא מרשה לעצמו מה שבשוק הפרטי הוא לא היה מרשה... אבל זה נכון, הוא מתגלה כשמורת טבע.

בימבילי

New member
בכל זאת נפרגן לו. אני עבדתי במוסד

ציבורי והבוסית שם הרשתה לעצמה הרבה יותר ממה שבוסים בשוק הפרטי מרשים לעצמם... תהני מהבוס.

תומרלי

New member
איזה יופי לשמוע וחבל שזה מפתיע

אצלי היה בדיוק ההיפך: כדי להאריך את החופשה נעזרתי במקורבים ובקשרים מוזרים ובסוף קבלתי בקושי חודש נוסף

משוש30

New member
אכן בוס מקסים! איזה כיף לך!

(טוב נו גם לי יש בוס מעולה אבל בכל זאת)...

yaelia

New member
איזה יופי

אני בטוחה שההרגשה הטובה שזה עושה שווה הכל, חוץ כמובן מהשמחה להשאר עוד חודשיים בבית. אשרייך.

dorlim

New member
זה באמת יוצא דופן../images/Emo45.gif

לא מדובר בהארכת חופשת לידה בעוד חודשיים אלא בעוד ארבעה! המוווון. התברכת

למעלה