רוצה לשתף אתכן בסיפור מזעזע

cookie1

New member
רוצה לשתף אתכן בסיפור מזעזע

בחופש הגדול נסגר המעון של יובל ושמתי אותו בקייטנה באותו המקום. הרגשתי שיובל סובל שם והוצאתי אותו אחרי שבוע. היום שמעתי, בדיעבד, שיום אחד מישהו מצא אותו משוטט ליד הכביש והחזיר אותו למשפחתון.
אתן מתארות לכן איך אני מרגישה עכשיו ?
מזל
שלא קרה שום דבר

../images/Emo5.gif אוי ואבוי, נשמע נורא ואיום

זה באמת נשמע נורא, אבל מה שחשוב כאן זה שקלטת שהוא סובל שם ושהוצאת אותו משם מהר. תפרגני לעצמך.

lulyK

New member
מה?????

ולא אמרו לך כלום? אני בשוק! מה זאת אומרת איך את מרגישה עכשיו? את צריכה עכשיו להיות גאה באינסטינקטים הבריאים שלך.

T noki

New member
ממש נורא! למה לא אמרו לך קודם?

גם הגן עצמו (טוב, ברור למה הם לא אמרו כלום), וגם מי שראה אותו משוטט שם ליד הכביש היה צריך לדווח לך מידית. בהחלט מזל גדול שלא נגמר באסון. הייתי שוקלת לדווח עליהם למשרד החינוך/מי שאחראי עליהם (וטוב שהוא כבר לא שם, כנראה אין כמו תחושת בטן של אמא)

Arfilit

New member
איך ברור למה הם לא אמרו כלום?

בכלל לא ברור לי. אני מצפה ממסגרת חינוכית שתעדכן אותי גם בפאשלות, ותלמד ותסיק מסקנות - ותעדכן אותי בדבר הסקת המסקנות. כולם עושים פאשלות לפעמים - אבל לא יכול להיות שאני לא אסמוך על המסגרת בה נמצאים הילדים שלי שלא יספרו לי את כל האמת. כך למשל - אם הילד נופל ממגלשה ומקבל מכה בראש - "מובן" שהם לא יספרו לי. אם בלילה הוא יתחיל להקיא - אני אחשוב שזה וירוס בזמן שיכול להיות שזה זעזוע מוח. חוסר אחריות שכזה הוא בלתי נסבל מבחינתי.

T noki

New member
גם אני מצפה לזה, אבל לאור חוסר

האחריות שהיא תארה וההרגשה הלא טובה שלה שגרמה לה להוציא אותו מהגן, אז ברור שהם ינסו להסתיר ולהכחיש ולא יספרו שקרה משהו כזה כי הם מפחדים מהתוצאות (יאשימו אותם, יתבעו אותם, יגישו נגדם תלונה במשטרה או למשרד החינוך אם הם בפיקוחו ) אני בהחלט מצפה ממקום בעל אחריות ליידע את ההורים על כל דבר בזמן אמת, כדי שיוכלו לעשות את ההחלטות הנכונות, והדוגמה שנתת בהחלט מתאימה.

Arfilit

New member
כן - טוב -

היה לי ברור שאת גם חושבת כך - פשוט הגבתי מהבטן...

galiaS

New member
כן, אבל כאן יש רשלנות פלילית

אני יכולה להבין איך גננת רשלנית לא רוצה שאף אחד ידע שהיא פושעת.

אדר שלי

New member
בהחלט מזעזע ומפחיד../images/Emo46.gif

כמה טוב שליובל יש אימא עם אינסטינקטים בריאים, ששומרת עליו... התנהגות בלתי נסבלת של צוות הגן. פשוט לא ייאמן.

galiaS

New member
אני לא מאמינה.

זה מזעזע. אני חושבת שאני היתי מתלוננת במשטרה (אם היו נשארות לי אנרגיות אחרי שני ילדים).

cookie1

New member
המקום כבר סגור

השארתי אותו שם בגלל שחלק מילדי הגן גם נשארו שם לחופשה (שהיא מיותרת בעיני בצרה מזעזעת. איזה חופש צריך ילד בן שנה - שלוש ? הרי מסגרת היא דבר כה חשוב בגיל הזה), והוא גם הכיר את המקום הפיזי כ שהעדפתי לא לטרטר אותו למקום אחר ואז עוד הפעם לגן חדש. בכל מקרה, ביקשתי ממנה החזר כספי על כך שהוצאתי אותו שבוע לפני הזמן והיא כמובן לא הסכימה. התלוננתי בעירייה על משפחתון שמזניח ילדים והם כמובן ענו לי שאין ביכולתם לעשות דבר כי המקום פרטי ולכן לא בפיקוח... לפני כשבועיים נודע לי שהיא סגרה את המשפחתון. אין לי ספק שאם קורה כזה דבר חייבים לספר להורים, לא לספר זה בעצם לשקר.

nubi

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לאט לאט מבינה שאולי כדאי שכל האמהות ישארו בבית! מ-ז-ע-ז-ע! וכל הכבוד לך!

daldan

New member
אמאל'ה זה כל כל מפחיד

איזה סרטים עוברים בראש כששומעים דבר כזה. מזל שהוצאת אותו משם - את בהחלט יכולה לסמוך על האינסטינקטים שלך.

27חומד

New member
../images/Emo5.gif

כל הסיפורים האלה גורמים לי לרצות להשאיר אותה בבית קרוב אלי לנצח בערך... אבל אין ספק שאילו בדיוק המקומות בהם צריך הכי הכי לסמוך על החושים ועל תגובות הילדים כי אנחנו מכירות אותם הכי טוב שאפשר... מזל שנגמר בשלום.

dorlim

New member
מזעזע אמיתי !

מזל של יובל שאמא שלו בעלת חושים מחודדים

yaelia

New member
מה קורה פה!

איך מישהו חושב שהוא לא צריך לספר כזה דבר לאמא. בדיעבד אין משהו שאת יכולה לעשות (חוץ למשמוח שהוצאת אותו משם), אבל זה ממש מחריד.

למעלה