רוצה לשתף אתכן

ברבת

New member
רוצה לשתף אתכן

היי בנות! שבוע טוב ומבורך, מלא חיוכים וחום! אני מרגישה צורך לשתף אתכן, מי מכן שלא מזדהה עם התחושות, תוכל לאמץ את דברי כעצה חברית לעתיד. אני אמא לשניים - בן 5וחצי ובת 3 וחצי, רווקה מן הסתם... ולא- לא היה לי קשר עם גבר מאז הלידה, כשילדתי התחייבתי כלפי עצמי להיות נטו של הילדים (ואני רואה בזה רק כיף, ולא איזו הקרבה) לפחות עד שיהיו עצמאיים והקטנה תגיע לגיל שנתיים- שלוש. למרות שהיו הצעות - פסלתי על הסף לפני שראיתי או בדקתי. ועכשיו, כשהייתי מוכנה לתת צ´אנס לקשר, מסתבר שאני מהווה "איום"! - אני עצמאית, חזקה, מצליחה להסתדר יפה, לא נזקקת לעזרת גברים - קודחת חורים בקירות לבד, מחליפה מנורות לבד, צובעת את הבית לבד ואפילו עושה את זה טוב יותר מכל גבר אחר, מה שגורם לי להראות בעיני הסביבה "אחלה גבר", ולא אחת דווקא הגבר שנראה לי פוטנציאלי אמר: אז למה את צריכה גבר? - את מסתדרת יפה מאד, או שנראה לו ממש תמוה ומפתיע שאני ודווקא אני מוטרדת מאיזה קמט חדש שגיליתי :"מה, אותך זה מטריד?!" כי אני הרי בכלל לא אשה - אשה אמורה להיות שברירית ונתמכת. וזה יוצר בעיה. אני מאד נשית ונראית לא רע, אך כששומעים על ההתמודדות - אחורה פנה... אני חושבת שעכשיו (מבחינתי ומבחינת גילאי הילדים) זה הזמן האידאלי לפתח קשר - הילדים בגיל שבו כל מי שנכנס מתקבל בחום ובאהבה, ישר קופצים עליו ומאמצים אותו אם זו הפעם הראשונה או העשירית שנכנס אלינו (בר שאל פעם את מתקין הכבלים אם הוא אבא שלו...). ובעוד שנים מעטות, זה יהיה כרוך במבחני קבלה שבוודאי יפסלו די מהר (ואני אדם אופטימי מטבעי...). אז מה אתן אומרות?... עוד מישהי נתקלה בזה? מחכה לתגובות... שרון אמא של שתי נשמות טהורות

sara_00

New member
הי שרון

שימי פס על גברים שמתכוונים לכך ברצינות. יתכן וזה נובע באמת מחשש ואולי צריך לאמר שכן חסר גבר וגבר לא רק כדי שיתקע מסמרים בקיר כי את זה באמת כל ילד יכול לעשות, אם רק ירצה. אני אמא לתינוק בן חודשיים ובהחלט מקווה למצא חבר.בנזוג ואפילו כשהיהלד יהי יותר קטן מ3 , אני לא יודעת עם טכנית זה מעשי כי זה גם דורש השקעה. בכל אופן אני מאד בעד שתמשיכי לנסות, ואולי צריך להרגיע אותם קצת אם הם כאילה חסרי ביטחון בעצמם ..ובגבריותם " המאויימת" בידידות טלי

lior007

New member
לקחת לי את המילים מהפה....

בכמה מילים...אני עצמאית, חזקה מצליחה להסתדר יפה, לא נזקקת לעזרת גברים, עושה הרבה דברים לבד, בקיצור אחלה "גבר" . טוב אז אנחנו לא שבריריות, ולא נתמכות, וניראות שלא זקוקות להגנה, אבל...אני בהחלט רואה את העתיד שלי עם בן זוג. מי שירצה אותי, יקבל אותי כפי שאני,מי שלא....סלמת. ליאור007 (איילה)

שפע

New member
ברבת, תזכירי לי לשאול אותך

בדיוק את השאלה הזו, בעוד שנתיים-שלוש, אחרי שאסיים (בהצלחה - אמן ואמן) את הטיפולים האינסופיים האלה, אחרי שיוולד לי הילד/ה הבא בריא ושלם, אחרי שאתחיל לנשום ולחזור לגזרה הנורמלית שלי - ואז יהיה לי מספיק זמן ואנרגיות להרגיש את מה שאת מרגישה עכשיו ... נחמתי היחידה היא שעד אז - לך כבר בוודאי תהיינה תשובות, כמה טיפים וטריקים או מסקנות מאירות עיניים - ואני אבוא לקחת מן המוכן. בינתיים, אני מאוד נהנית לקרוא את הדברים שאת כותבת ומחכה למסקנות שעוד תגיעי אליהן. תזכרי לענות על השאלה הבאה בעיקר: "יש גברים כאלה, או שהם כבר נשואים בכלל למישהי אחרת? ..." שפע.

ספרי גם לי על המסקנות..../images/Emo8.gif

כשעמית קצת יגדל, נראה לי שאני אהיה עסוקה בלהביא לו אח/אחות, כך ששאלת הזוגיות העתידית נראית לי יותר ויותר רחוקה... נראה לי גם מעורר המון שאלות, כל עניין הכנסת גבר לתוך המערכת המשפחתית שאנחנו יוצרות. איך עושים את זה בכלל??? ב ה צ ל ח ה (ותחזרי לדווח...)

ברבת

New member
נראה שאין גבר

שראוי מספיק וטוב מספיק כדי לחלוק איתו את הדבר היקר בעולם. ולכן מראש אמרתי לעצמי שאותו מיועד יהיה חייב להיות אב! גרוש כמובן - לא נשוי בשום פנים ואופן!!! ומסיבה אחת עיקרית - אני לא חושבת מאדם שלא חווה ילדים משלו, מסוגל להבין את הנתינה שלי לילדים. והיו עוד סיבות - מי שכבר יש לו ילדים, לא יהיה "לחוץ" לילדים, ואפשר יהיה לבסס את הקשר ולהכיר טוב יותר, אולי הוא אפילו יתייחס לילדים שלי כפיצוי על הזמן האבוד עם הילדים שלו - שלא תמיד איתו. זה היה "קריטריון ברזל". חוץ מזה העדפתי אחד שמבוגר ממני לפחות ב- 5 שנים, אבל על זה הייתי מוכנה להתפשר. וכן, לגמרי במקרה הכרתי אחד שעונה בדיוק על הקריטריונים, ובנוסף הוא מאד חברותי, אבא למופת וכל מילה נוספת לא תשלים את התמונה. אבל - אחרי שנה של בילויים משותפים עם הילדים - בימים שילדיו אצלו, מסתבר שאני בכלל לא באופציה לגביו, למרות כל החיזוקים שלו וההתפעלות לגבי התפקוד שלי עם הילדים. הוא היה בכלל בקטע אחר. כל אדם שאני פוגשת, ומגלה עניין, הדבר הראשון שנבחן אצלו זה קשר עם ילדים, ואם אין לו את זה, אז לא! טוב, יש עוד הרבה מה לומר, חזרתי עכשיו מבת מצווה של תלמידה שלי, ואני מותשת, אז תודה על התגובה, וביי

הרמוניה

New member
סתם רציתי לספר ששבוע הבא אני

מוזמנת לחתונה של חברה שבנה הוא היום לקראת גיל 5 כך שזה אפשרי אני מניחה...... הרמוניה

שרון- WELCOME TO THE CLUB !!../images/Emo8.gif

הזדהיתי לחלוטין עם דברייך!! נשים אומרות "כל הכבוד" כשהן שומעות את סיפורי (שגם זה מוזר לי, אבל מילא) וגברים פשוט מתאדים... למרבה הצער מעטים הם הגברים שנמשכים לאישה עצמאית, חזקה, יש לה מה להגיד והיא לא חסרת אונים ותלותית שצריכה שגבר יציל אותה. אני מקבלת תגובות שוביניסטיות ומעליבות כמעט מידי יום ופשוט סיגלתי תגובות ציניות וחזקות לכל השאלות וההערות המפגרות שאני שומעת. אצלי כרגע מערכת זוגית לא ממש על הפרק, אני עם אלה בפול-טיים עד ספטמבר, ואני גם לומדת ועובדת מהבית ואין לי שום אנרגיה מינימלית לעוד פרוייקט, אבל אין ספק שהאדם שכן ייכנס אלינו יצטרך להיות מיוחד במינו מבחינת ההתמודדות עם כל זה.

למעלה