רוצה לשתף אתכן,

חושחושה

New member
רוצה לשתף אתכן,

ממש בשעות אלה, לפני 8 שנים, שכבתי במיטה בבלינסון, והחליטו שנותנים לי זריקת זרוז, כאבי התופת שהגיעו כמה שעות אחרי, היו איומים, ושום דבר לא עזר, במשך 10 שעות, לחצתי, ונשמתי, ובכיתי, ובעלי ליטף אותי וניגב לי את הפנים, עד שפתאום אמרו לו לצאת, וכך החלה ההיסטריה, הוא לא רצה לרדת לתעלת הלידה, הבכור שלי, והיתה לי פתיחה של 9 אצבעות, בסוף ניתחו ויצא המלוכסן המקסים שלי, אהבת חיי, אני כותבת את כל זה ומסתכלת עליו, הוא כאן לידי נרדם, אחרי ויכוח של שעות, לך למיטה! לא רוצה! כך כל ערב, עם המיטה, עם המקלחת, עם הכל. אני מסתכלת עליו, ומרגישה את הלב מוצף באהבה, מסתכלת עליו והעיניים שלי מתמלאות דמעות, כי בזמן האחרון הוא נורא גדל לי, ואני לא ממש מצליחה לחדור אליו, הוא לא אומר לי הכל, ואני מנסה לקרוא אותו, ולא תמיד מצליחה, הכל הי כל כך ברור ומובן ומוכר כשהוא היה תינוקי שלי, אני מסתכלת וקצת פוחדת, מה יהיה איתו? אולי קורים לו דברים שאני לא יודעת, ולמה כשהוא עצוב, אני מרגישה שבא לי למות מרוב צער? אוף אני מצטערת אם זה נורא כבד, פשוט הרהורים שתקפו אותי באמצע הלילה, כשאני מסתכלת עליו ביו הולדתו ה8...

1במיה

New member
בא לי לבכות +מזל טוב../images/Emo65.gif

יצא לי לחשוב על כל "הגדילה" של פשושונו בזמן האחרון לא מעט. רוני רק בת רבע ל3 וכבר היא רוצה הכל לבד. לפעמים כשאני באה לנשנש אותה היא אומרת לי "אמא זוזי את מפריעה/מסתירה/מציקה לי" איך היא גדלה לי כל כך???????? רק לפני יומים (כך אני מרגישה)היא נולדה ובכיתי לאמא שלי שקשה לי ושאני עייפה. איך עברו 3 שנים? איך???? וכיום ששי קמה בלילה אני פחות מתלוננת בשיחה לפני כמה ימים אמרתי שברור לי שגם אם זה יקח שנתיים וחצי (זה הגיל שרוני התחילה לישון לילה שלם)היא תישן לבסוף.. הרי הזמן חולף מהר, מה זה שנתיים?? בנתיים אני מתענגת בלילות על המגע שלה והליטופים שלה..קצת לפני שהיא צומחת לעצמאות. חושחושה- אמא שלי אמרה לי שככל שהם גדלים ככה יש יותר דאגות.. כנראה שיש עוד צרות חוץ משל הנקה/קימות בלילה.. אני מאחלת לו רק בריאות ושיעשה לכם חיים קלים

תומרלי

New member
הם גדלים מאד מהר

אתמול הקטנצ'יק שלנו חגג חצי שנה ומבחינתי רק אתמול הוא נולד. הסתכלתי אחורה על כל מה שעברנו בחצי שנה הזו.הכי גדוש, הכי אושר, הכי עייפות, הכי מהכל בעצם. שיהיה לכם מזל טוב ויום הולדת שמח. אני חושבת שביטאת יפה את מה שארגיש כשאנחנו נגיע לגילכם.

אדר שלי

New member
מזל טוב ליום ההולדת!../images/Emo65.gif

וגם הרבה
! נראה לי שבכלל עבר עלייך שבוע קשה. אז אני אאחל שבוע הרבה יותר טוב החל מהיום!

dorlim

New member
ריגשת אותי ../images/Emo24.gif

מזל טוב ליום ההולדת של הבכור

אלינה12

New member
כל כך מתחברת למה שאת כתבת

הגדולה שלי בת 7.5 ואני מסתכלת עליה ולא מאמינה שהיא כבר כל כך גדולה וכאילו אתמול היא נולדה.

למעלה