רוצה לשתף את כולכם בהרגשה שלי

batzush

New member
רוצה לשתף את כולכם בהרגשה שלי

ראיתי תקציר של כלבוטק או קולבוטק או איך שלא כותבים את זה. ראיתי שם 2 מבוגרים מוקפים בכמה קטנטנים מדהימים וטהורים תמימים וחלשים שכל חטאם הוא שהם הולכים לגן . אותם 2 מבוגרים התעללו באותם פעוטות על ידי צעקות , מכות איומים ופשוט השלטת טרור שלא היתה מביישת שום גולאג ממוצע שנבנה על ידי סטאלין. חשתי כעס טהור ממש הרגשתי איך יצר הנקם וההרס עולים בי הרגשתי פשוט איך אני מסוגל לקום , למצוא את אותם 2 מבוגרים , ופשוט להתעלל בהם עד מוות ללא שום רחמים ממש ככה. אותם 2 מבוגרים לקחו את תמימותם ורגשותיהם של אותם מלאכים קטנים ורמסו אותם עד אפר , ללא שום רחמים ומתוך מחשבה תחילה וכוונה מלאה. אני מתנצל בפני אותם הורים לאותם פעוטות , על כך שאני בכל זאת אדם שקול ולא יכול לבצע את מה שאני מרגיש , ואם בכל זאת יקום האדם שיעשה זאת , וישלח לעזאזאל את אותם 2 מפלצות , אני רוצה לשאול את השופט שישפוט אותו: "אדוני השופט גם אתה הורה , איך היית מתנהג במקום אותם הורים אם היית יודע שזה קרה לתינוק שלך" אני הולך לקחת את עומר שיעביר את שנת הלילה היום עלי אני חייב להרגיש אותו ו מתנצל על השפה הבוטה , זה מה שאני חש כרגע.

בלי לראות את הכתבה , מזדהה עם התחושות שלך

ומאחר ואין בי אמון מיוחד במערכת המשפט (וסליחה מכל עורכי הדין שיודעת שגולשים פה) לאנשים כאלו אולי באמת מגיע שמישהו פשוט יבא וילמד אותם לקח שלא ישכחו לעולם...

shno

New member
אין לך מה להתנצל

עורכי הדין אינם מייצגים את ואינם נציגים של מערכת החוק. מערכת החוק היא המחוקק (הכנסת), גופי האכיפה (משטרה) ובתי המשפט. עורכי הדין הם רק "אנשי הקשר" בין האזרח לבין מערכת החוק. ואת לא היחידה שאין לה אמון במערכת החוק. גם כשאני, כעו"ד, רואה שופט שמטיל עונש של עבודות שירות בגן ילדים על פדופיל - אפעס, האמון שלי באותו שופט לא מי יודע כמה נשאר חזק...

shno

New member
../images/Emo24.gif

אמנם לא ראיתי את הקטע המדובר (הבנתי שזה היה תקציר של התוכנית שתשודר בשבוע הבא), אבל אני לחלוטין יכול להבין מאיפה מגיע הכעס שלך והרצון לנקום את סבלם של הקטנטנים שלא יכולים להגן על עצמם. ויחד עם זאת, אני מברך על כך שאתה, ואני ועוד רבים רבים אחרים - מבינים שאי אפשר לקחת את החוק לידיים ולהתחיל לנקום בכל זד ורשע. ההיסטוריה המשפטית מלמדת ששום דבר טוב לא יוצא מזה - כי הנוקם בעצמו עובר עבירה ומשלם על כך מחיר כבד. אז בואו נשאר כולנו שקולים, ונכיל את הכעס בתוכנו (אפשר לפרוק אותו בדרכים אחרות שלא יפגעו בנו), ונשאיר למערכת החוק והמשפט לעשות את תפקידה, מתוך תקווה שהעבריינים האלה יקבלו עונש שיכאב להם.

aviah

New member
מזדהה לחלוטין

לא שאני מבין במשפטים אבל אולי באמת כדאי להפריט את עשיית הצדק עם חלאות כאלה.

smailie

New member
גם אני ראיתי את הקדימון לכתבת התחקיר הזאת

והזדעזעתי. זה פשוט לא הגיוני שהעיתונאים של התוכנית "כלבוטק" ידעו על כך והשיגו ראיות, עוד לפני שהרשויות ידעו על כך. ובהחלט בהחלט אני לא יכול להפסיק לכעוס על שני הביריונים הללו (ואני לא רוצה להישמע גזעני, אבל הם נראים לי ממוצא קווקזי. מה לעשות...). לדעתי, צריך לתפוס את שני אנשי החינוך עמוסי הבטן הללו ולגלגל אותם במדרגות, בחושך. אחר- כך, כשזעקותיהם יחרידו את השמיים ואף - אחד מהשכנים לא יבוא לעזור להם (אלא רק להסתכל במתרחש בהנאה) לא לחדול, אלא להמשיך להפליא בהם מכות נמרצות ולעשות להם טרמפולינה על הכרס. כשהם כבר לגמרי ישכבו על הארץ ללא יכולת פיזית להתנגד, אפשר יהיה ואפילו מומלץ ורצוי לקחת משור מהמחסן ולבתר את איבריהם בזריזוּת, ללא כל שימוש בחומרי הרדמה. למחרת יקברו את גופותיהם יפה - יפה בבית - העלמין החדש שליד הקניון והרב יגיד: "אויאויאויאוי". וחבריהם לבית - הכנסת ולמשחקי ה"שש - בש" בטח יספרו איזה אנשי חסד וצדקה הם היו, איך היו מסורים למשפחותיהם וכל הבולשיט הזה. ממני - ילד מוכה לשעבר, שעבר התעללות פיזית ונפשית ע"י מדריכים במוסד, מבלי שההנהלה או המדינה יפעלו בנדון. אני לא מצטער ולא מתחרט על מה שכתבתי כאן ואם מדריך / מורה / מבוגר עם כרס / איש חינוך עם משקפיים, יתעלל במישהו מן הילדים שלי על בסיס יומיומי, זה בדיוק מה שאעשה לו (בעצם, השאיפה שהבעתי כאן תוארה באופן מצונזר...). ואני אומר אפילו יותר מזה: אם יתברר שהרשויות שממונות על המעונות הללו ידעו ושתקו, יש לבעוט בישבניהם של הבכירים באותה מערכת ולסלקם לצמיתוּת מתפקידם, מבלי שלם להם פיצויים או פנסיה.

למעלה