רוצה לשתף בחוויה טראומתית שהייתי שמחה לתגובות

• פותח הנושא LsMs
  • פורסם בתאריך

LsMs

New member
רוצה לשתף בחוויה טראומתית שהייתי שמחה לתגובות

ככה ...

השבוע שלי התחיל בזה שחבר משפחה קרוב שלנו התאבד באותו יום חבר קרוב שלי כתב דברים מדאיגים בפייסבוק והוא נעלם לא הצלחתי ליצור איתו קשר יומיים והיה לי חשש שגם הוא ניסה להתאבד...ביום שהלכתי לנחם אבלים גיליתי שהוא אכן ניסה להתאבד...וגם באותו זמן הבחור שיצאתי איתו (יצאנו כבר חודש..והכל היה בסדר ביקש לשנות את הסטטוס בפייסבוק לחברים..)

כאילו שכל זה לא היה מספיק מלחיץ הבחור ביקש ממני לבוא לישון אצלו בפעם הראשונה אצל ההורים (כי הוא גר מחוץ לעיר ) הסכמתי בשמחה.
הגעתי לשם התחלנו ללמוד כל אחד למבחן שלו בנושאים שונים...אח"כ הלכנו לאכול עם המשפחה שלו ארוחת ערב והם היו נראים כ"כ הזויים אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר כמה
אחותו בת ה30+ לבשה פיג'מה שאמא שלה קנתה לה במיטב כספה והתלוננה שהפיג'מה מכוערת ומה פתאום היא הביאה לה משהו כזה למה היא לא הביאה לה שרוואל וגם התלוננה על האוכל שהוא מגעיל ואכלה אותו בכל זאת...אם זה לא היה מספיק האבא התלונן שאין מספיק מלח והחבר (הבן) התלונן שזה לא האוכל שהוא אוהב ואיך היא מעיזה לא להכין את האוכל שהוא אוהב כשהוא מגיע לביקור...(שתבינו את המוזרות..) אז אמרתי לו לאחר הארוחה...שמע אני לא באה מרקע משפחתי דומה לשלך החינוך שלנו שונה אני מרגישה פה מאוד לא בנוח וזה נראה שכאילו בכלל אתה סתם יוצא איתי כי זה נראה לך קינקי ומגניב לצאת עם מישהי שהיא מהסלאמס (SLUMS) ולהוציא את היחפן מהסביבה הגרועה שלו...
אז הוא אמר לא הכל בסדר מה זה משנה לך...טוב...התיישבנו ללמוד אחרי 5 דקות לא צוחקת איתכם..הבן אדם אמר לי אני חוטף התקף..(התקף|! על מה אתה מדבר? מעולם לא ציינת משהו כזה...EVER וגם לא כששאלתי אם אתה בסדר מבחינה נפשית ועוד אני אמרתי לו שאני סובלת מדכאון קליני ואני לוקחת כדורים ואמשיך לקחת אותם לכל החיים שלי אבל אני מסתדרת איתם מצוין ואני תחת שליטה של המחלה) הוא התחיל להקיא הוא התחיל לשלשל הסתכל כמו זומבי בחלל התחיל לרעוד ולהגיד לי שהוא לוזר ואפס ולא יודעת עוד מה...אמרתי לו...אולי תקח כדור הרגעה? ( ואז גיליתי...שהבן אדם בעצם חולה נפש אבל הוא לא מוכן ללכת לפסיכיאטר כי הוא לא רוצה שזה יירשם בתיק הרפואי שלו אז ההורים שלו לוקחים עבורו כדורי נוגדי חרדה ודכאון מדור מאוד ישן עם המון תופעות לוואי והבן אדם בכלל לא יודע שום דבר על המינון שהוא באמת זקוק לו..הם פשוט בתור משפחה לקחו החלטה שאת המחלה הזאת שלו את המצב הזה שלו הם צריכים לטאטא מתחת לשטיח..)
אני כמובן לא רגילה לכאלה התקפות הזויות ופסיכוטיות...הבן אדם היה במצב פסיכוטי התחיל לדבר שטויות בקצב רצחני התחיל לרעוד כמו פסיכי צעק על כל המשפחה שלו התחיל לצרוח שהוא מטומטם והוא אידיוט וכל מיני שטויות כאלה...זה היה מפחיד ..מאוד...אמרתי לו שיילך למיון שיתפנה שיעזרו לו..הוא סירב...והוא היה אלים ופחדתי הוא התעקש שאני אשאר..למרות שאמרתי לו שאני הולכת הבייתה ואני רוצה ללכת הבייתה וזה TOO MUCH אני לא מבינה בהתקפות פסיכוטיות אני בן אדם יחסית נורמטיבי לא מנוסה בדברים שכאלה...ההורים שלו גם ביקשו שאני אשאר הם התחילו ללחוץ עליי שאם אני לא אשאר הוא יהיה בהיסטריה הוא יעשה לעצמו משהו ואני כולי עם לב חלש...לא יכלתי להגיד לא (במיוחד לכורח הנסיבות שהשבוע גם חבר התאבד ואחד אחר ניסה להתאבד) ...טוב אז נשארתי ניסיתי ללכת לישון הוא העיף אותי מהחדר שלו...אז ניסיתי ללכת לישון בסלון (בסביבות 12 בלילה כבר) ואחותו (בת ה30+ זוכרים?) באה לסלון פותחת תאור בכוונה אומרת לי אני אזמין לך מונית (הלו...זה 12 בלילה אני בחורה קטנה וחלשה...נראה לך הגיוני להזמין לי מונית באמצע הלילה ?!|!!
|) אמרתי לה...טוב..אם זה רצונך..אז היא אמרה את מוכנה לספר לי מה עשית לו? למה הוא ככה? את עשית לו משו אני יודעת!...הסתכלתי עליה בזעזוע ואמרתי לה אני רוצה לישון...אפשר לישון? אני אקום בחמש וחצי אני אשים שעון ואסתלק מפה...אז היא אמרה לי טוב הנה לכי לישון בחדר שלי..לא רציתי לישון במיטה של אחרים..התקשרתי לידיד טוב שלי התחלתי לבכות לו בטלפון זה כבר היה 1 בלילה אמרתי לו שאני מפחדת שהם פסיכים שהם לא נורמליים ומה פתאום אני עושה במצב ההזוי הזה ושאני צריכה סיגריה או ראש או שניים כי אני כולי בהלם וזעזוע מזה....אז אחותו הקשיבה לשיחה שלי מעבר לדלת (כן ממש יפה מצידך..אחות חטטנית ומגעילה) באה פתחה תאור העיפה תשמיכה ממני ואמרה את הולכת מפה עכשיו הזמנתי לך מונית...ב1 וחצי בלילה...טוב..מקסים ממש...לקחתי תדברים ירדתי ללמטה היא התעקשה לרדת איתי גיליתי ששכחתי תמצית בבית אמרתי לה שאני רוצה להביא את המצית שלי...אז היא אמרה מה הלחץ הנהג ידליק לך תמצית...אמרתי לה אז שהיא תביא לי תמצית או שאני אתקשר לבחור שהוא יביא לי תמצית שלי כי אני צריכה סיגריה עכשיו...אז היא התחילה להתנהג כמו פריקית וצעקה על אנשים באמצע הרחוב יש לכם אש? (אבל בצורה פסיכית עם פיג'מה וגרביים..( אאמרתי לעצמי יואווווווווו מה זה הסרט הזה ג'יזס...אלוהים.....לקחתי תתיק התחלתי ללכת לחפש פיצוציה קרובה או תחנת דלק או משהו לא התכוונתי להסתובב ברחוב כל הלילה...התכוונתי להזמין לעצמי מונית אבל רציתי לעשן קודם כי זה היה פאקינג טו מאצ' ...היידים שלי רעדו מעצבים...אפילו להחזיק תסיגריה היה לי קשה חח...
התקשרתי לאותו חבר הוא ניסה לנחם אותי אמר לי תזמיני מונית יהיה בסדר אל תדאגי מחר תצחקי על זה זה הייתה חוייה מהסרטים ספור לספר לחבר'ה...אל תדאגי..ועדיף שגילית את זה עכשיו ולא בעוד שנה או הרבה חודשים מעכשיו...
כשחזרתי הבייתה גיליתי ששכחתי תמפתח בבית...אז נאלצתי גם להקים את ההורים המסכנים שלי באמצע הלילה התחלתי לבכות להם כמו איזה ילדה קטנה...כי זה היה ממש ממש טראומתי..אני מודה ומתוודה בד"כ שום דבר לא מזעזע אותי..שום דבר לא מדבר אליי וקשה מאוד להוציא אותי משלוותי...אבל זה...ואו זה היה פסיכי מדי...אלוהים...אני ממש בהלם

ג'יזס פאקינג קרייסט און א סטיק מה שנקרא....אני בהחלט חושבת שזו הסיטואציה הכי מפחידה שהייתה לי בחיים

BeraBera

New member
וואו

התגובה שלך לאירוע כזה הייתה מובנת לגמרי, במיוחד עם כל מה שקרה לפני. למרות שאני הייתי משתדלת לצאת כמה שיותר מוקדם- ברור ששום דבר שהיה קורה\ יקרה לו לא יכול להיות באשמתך. זה היה קורה עם כל בחורה שהייתה באה אליו. עדיף שיצאת בלילה ולא נשארת- יכול להיות שזה לא היה משתפר עד הבוקר, רק מחמיר.
לפחות כשההלם יעבור, תדעי שאת לא צריכה לראות אותם שוב!

DOCTOR W H O

Member
מנהל
אני חושבת שאת אמיצה

אין לי מושג איך הייתי מתפקדת במצב כזה. באמת כל הכבוד לך:)

Lady Stark

New member
וואו

תשמעי, זה מזעזע. גם שהיית צריכה להיות מוקפת בטירוף הזה וגם שהוא כל כך לא מטופל (וגם אחותו, שנשמעת מאוד מאוד מ-א-ו-ד לא מאוזנת).
אני אומרת לך - הדבר שהכי מלחיץ אותי, ונתקלתי בזה לא מעט אצל משפחות אמידות שמחשיבות יותר מדי סטטוס חברתי - זה אנשים כל כך עיוורים שהם לא קולטים שיש להם מחלת נפש מסכת חיים מתחת לידיים, או סבל נוראי, וממשיכים לשמר את המצב כי הם פוחדים ללכת לטפל. שלא ישמעו על זה השכנים.
זה נוראי. אני לא מתפלאת כמה את בשוק. שלא רק שאת הותקפת והיית תחת תחושת סכנה, גם נחשפת לחוסר תפקוד הנוראי הזה.
מותק, תקיפי את עצמך בחברים טובים. תכתבי לנו. תישארי בסביבה מוגנת עד שכל הסיוט הזה ידעך.
זה ממש לגיטימי שאת רוצה לצאת עם מישהו בריא יותר. יש לך מספיק צרות משל עצמך.

LsMs

New member
טנק יו כולכם

קבעתי תור לפסיכיאטרית לשבוע הבא כי אני חושבת שאולי גורם מקצועי יכול לעזור ולהגיד מילה אולי אני צריכה לחזור על זה לטיפול או משהו...אולי אני צריכה קצת כדורי הרגעה לבינתיים ככה בשביל קצת לתפקד טוב יותר....

וכן כל המשפחה שלו מטורללת...פאקינג SCARY אני במיידית חסמתי אותו בפייסבוק,בוואטסאפ,ובטלפון ושאם הוא יעיז להתקשר אליי אני אגיד לו שאם הוא יתקשר שוב אני מתקשרת למשטרה..שלא יעיז להופיע בביתי...בחיים שלי לא פחדתי ככה...NEVER IN MY LIFE

Lady Stark

New member
אני חושבת שטיפול יכול מאוד לעזור עכשיו

לתת לך כלים להתמודד עם זה.
ומעולה שחסמת אותו מכל מקום. מה שקורה שם זו הזנחה נוראית. אם הוא ואחותו היו קטינים זו היתה עילה לפנות לרשויות הרווחה.
לגבי כדורי הרגעה, את לא חייבת לחכות עד לתור בשבוע הבא. את יכולה לבקש משהו מרופא משפחה כבר עכשיו.

Raindrop23

New member
וואו

הסיטואציה הזו ממש נשמעת מפחידה ומלחיצה ברמת על, לא פלא שאת בשוק מזה.
טוב שניתקת איתו את הקשר. את לא צריכה להיות בקשר עם בן אדם כזה לא יציב נפשית שיש לו משפחה כזו, זה באמת מערער ויש לך מספיק צרות משל עצמך.

OMG

זה נשמע נורא!

שמחה שזה מאחורייך. נסי לשכוח ממה שקרה כמה שרק אפשר ולהמשיך הלאה, החבר'ה האלה הזויים ברמות, טוב שיצאת משם בזמן.

תרגישי טוב!

למעלה