רוצה לשתף במשהו שמח

רוצה לשתף במשהו שמח../images/Emo140.gif

בשבוע שעבר הגשתי את התזה לתואר שני. זהו, סיימתי. היה מאוד מאוד קשה, בעיקר בחודשיים האחרונים (ולכן נעדרתי מכאן). לא פשוט בכלל לשבת ימים ולילות, להיות מרוכזת במשהו שאי אפשר לחפף בו (או כדברי בעלי: "מתי כבר תלמדי לחפף?"), כשיש דדליין ולעומת זאת 2 ילדים מדהימים שלא זוכים להרבה זמן אמא. אבל זהו, זה מאוחורינו. היו הרבה משברים והמון בכי, אבל בזכות בעל מפרגן ואוהב עשינו את זה. השבוע התחילה חופשת הלידה האמיתית שלי (שימו לב בחתימה מתי נולד האפרוח). כל טוב לכולן, ומנסיוני - אל תדחו מטלות כאלו לחופשת לידה...

רגע, הוא אפרוח או צפרדע../images/Emo35.gif

על הרגע הגדול. כל הכבוד לך
זו באמת משימה נכבדה ביותר. עכישו תבלי כאן יותר.

מעיןבר

New member
מזל טוב ובשעה טובה../images/Emo140.gif

אם תראי את ההודעה שלי תדעי למה אני קצת מקנאה
אבל באמת באמת שמחה בשבילך
חוצמזה - לא הגיע הזמן להחליף ניק

מעין יקרה, בסוף הכל יסתדר../images/Emo24.gif

סליחה על ההתערבות, אבל אין אפשרות לקחת מאיזשהו מקור הלוואה לשנה? (מההורים למשל?) מאחלת לך סיום מהיר ומוצלח.

מעיןבר

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ההורים עוזרים מעל ומעבר, זה לימון שאי אפשר לסחוט יותר...

הבנתי.../images/Emo10.gif בכל אופן, אל תפסיקי, תנסו

להיות יצירתיים, למצוא משהו, פשוט לא כדאי להפסיק, כי אח"כ כל כך קשה לחזור. את ידועה כאשה חכמה ויצירתית - בטח תמצאי משהו, חבל...

משוש30

New member
מזל טוב!!!! כולי קנאה. התיזה כתובה

אבל עכשיו כל המטלות המעצבנות-ביבליוגרפיה, עריכה, עוד עריכה, עוד עריכה, שינוי מהיסוד, עריכה....וכד' מוכר?
וזה עם ילד אחד... כל הכבוד לך

תומרלי

New member
אנ ירוקה מקנאה

אני ממש עוד לא שם. אני לא רואה את עצמי מתכנסת לשם כך. אני פשוט לא מסוגלת לאסוף את עצמי ולהביא אותי לשבת על התיזה הזו כבר. וכן גם אצלי זה רק עם ילד אחד.

הייתי בדיוק באותו מצב, עד שהודיעו

לי שיש דדליין אחרון לחלוטין, ואחריו אוכל לזרוק לפח את כל התואר. אז קדימה,לאזור כוחות (לא מאמינה שאני אומרת את זה), כדי לא לחרב את חופשת הלידה הבאה. בהצלחה

גלשני

New member
אני אקח את ההודעה שלך ברצינות

אני מתה לעוד ילד אבל מחכה כדי להמשיך ולהתקדם עם התזה (שאני רק בראשיתה) ולא להרוס את חופשת הלידה הבאה בגלל התזה המעיקה הזאת. בכל מקרה ההודעה שלך מחדדת לי את התחושה שתזה לא ממש משתלבת יחד עם חופשת לידה... בכל מקרה כל הכבוד לך, אני ירוקה מקנאה!!!!

תזה וחופשת לידה הן 2 צלעות במשולש

שהצלע השלישית שלו היא ייסורי מצפון...(הצלע הזו היא הכי גדולה במשולש).

מזלטוב

מגיע לך, הרווחת את זה ביושר. הנסיכה נולדה יומיים אחרי עודד שלי, והצפרדעון שבועיים לפני ענבר שלי
.

למעלה