רוצה לשתף בשמחה קטנה

שושה11

New member
רוצה לשתף בשמחה קטנה

שלום לכולם! קודם כל שתהיה שנה טובה, נהדרת נפלאה, רזונת, והתעופפות ק"ג מיותרים לכל הרוחות (ושלא יחזרו...). אתמול הייתי בוולפסון להורדת תפרים וביקור ראשון אצל דיאטנית. אז החדשות הטובות הן שירדתי 7 ק"ג. אני כל הזמן מנסה לשכנע את עצמי שאלה הק"ג הכי קלים להורדה כי הם הראשונים של הנוזלים וכו... וכולם סביבי עם ההערות הבנאליות שאי אפשר להוריד 50 בלי ה-7 הראשונים וכו ועוד... התחלתי לאכול מרק טחון וכמו תינוק, כל יום אני אתנסה באוכל חדש... איזו חדווה לפירה... בחיים הפירה לא התקבל בכזה אושר ...
הדיאטנית גם אמרה שאני אראה ואתנסה בקיבולת הקיבה ואחליט אם אני רוצה ניפוח. בינתיים המרק עובר בקלות רבה, אמנם אני שבעה מהר מאד ולא רעבה אבל אני לא מרגישה תחושה של שובע שעוד ביס אחד ואני מקיאה. נראה לי שאני בכל זאת אצטרך את הניפוח אחרי חודש... שנה טובה ומאושרת
שרה (זה אני, מאחרי השושה)

עוד 43 לסוף הדרך

ובעצם לתחילת הדרך. אני בטוח שהשנה הקרובה צופנת בעבורך אושר והתחלה חדשה. רדי והצליחי

RomiVais

New member
היי שושה - כל הכבוד! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

אני ממש ממש שמחה בשבילך!! כמובן שכל מסע מתחיל מצעד קטן וכל ירידה של 50 ק"ג מתחילה מקילו בודד (או 7 ק"ג במקרה שלך!!
) התחלה באמת יפה!!!! מאחלת לך שנה אזרחית נפלאה, מוצלחת ומאושרת במיוחד המון המון בהצלחה להמשך, רומי
נ.ב. שרה - נעים מאוד!!

למעלה