רוצה לשתף - העצבים של שבוע שעבר...

אוסנת123

New member
רוצה לשתף - העצבים של שבוע שעבר...

צריך לשפוך את הלב ופה אי אפשר... יום חמישי היה יום קשה בעבודה – הרבה בכי ועצבים. לקראת סוף כל חודש מעדכנים אצלנו תוכנית עבודה לחודש הבא, וכמו כל חודש בחודשים האחרונים יש לי תכנון של 290 שעות (במקום 207 שיש בדצמבר...) אז כמובן שפניתי לממונים והתרעתי והבטיחו שיבדקו ויסדרו. ואז קיבלנו טלפון מחברים לגבי נסיעה לסופשבוע לתורכיה (קמר) בעוד שבועיים במחיר מצחיק. אמרתי שאני אבדוק אם אפשרי – ואז נזכרתי בתכנון החודשי ואמרתי – למה לי לבקש, הרי יעשו לי כאלה פרצופים שחבל בכלל לבקש.... והרי גם ככה יש הרבה עבודה אז זה לא ילך... בקיצור פספסנו את זה בגלל שהחלטתי שהעבודה באה קודם! (איזה דפוקה אני!!!) לקראת סוף היום באה אלי אחת מהמנהלות פרוייקט שלי וביקשה לדבר בשקט. בחדר שקט היא נזפה בי קלות ואמרה שאני לא לוקחת אחריות בפרוייקט ודוחה דברים... הסברתי שזה בגלל שב-4 הפרוייקטים האחרים אני לבד ואין לי ברירה ואני לא מספיקה. אחרי התירוצים סיכמנו שמעכשיו יהיה הרבה יותר טוב. אח"כ בתגובה למשפט שלא אהבתי סיננתי לה – אולי אני לא אחראית אבל כשרציתי לבקש חופש ויתרתי כי סדרי העדיפויות שלי כנראה אחרים ממה שנראה לכם... (הייתי ממש עצבנית! – ברח לי...) היא לא נבהלה ושאלה – למה ויתרת על חופש? ואז העצבים השפיעו והתחלתי לבכות... (זה יוצא לי בקלות יתרה בזמן האחרון) המשכתי להסביר בדלתיים סגורות כמה הייתי צריכה את החופש וכמה חשבתי שזה לא מתאים בנסיבות לבקש... היתה שיחה טובה והיא אמרה שהייתי צריכה לבקש ושהיא והמנהלת השנייה שלי כבר היו שוברות את הראש (הרי זה בסך הכל יומיים חופש!!! לא שבועיים!!!) אבל אצלנו אומרים לך צא לחופש ולא ממש מתכוונים אז גם מזה יצאתי עצבנית – הרי אם הייתי מבקשת היו עושים לי כאלה פרצופים וברגע שאני קצת בוכה ומראה סימני שבירה אז זה הכי לגיטמי לבקש חופש... בקיצור – נשבר לי מהכל. ממש הייתה לי תחושה של "מה אני עושה פה"... מצד שני – אני נהנית מהעבודה עצמה (אני פשוט שונאת את הפוליטיקה הנלווית) ואני נהנית לעבוד עם האנשים פה, פשוט יש ימים כאלה שאתה לא מבין למה אתה צריך את זה... היום הבטחתי לעצמי לא לדבר על זה ולא להתעצבן, והכי חשוב – לא לבכות!!! (בינתיים לא בכיתי אבל אני עדיין עצבנית כי אנשים שואלים למה הייתי מצוברחת ובוכיה ביום חמישי ואני מסבירה שאני לא רוצה לדבר על זה ומציקים לי. בקיצור - הייתי הולכת עכשיו הביתה והולכת לישון!!!

אסנת זה באמת מעצבן. ואין לי את

המילים הנכונות בכדי לעודד אותך לכן שולחת לך
ענק.... ולימים יותר טובים

אתי@

New member
אסנת

אנת אמרת שאת אוהבת את העבודה ואת האנשים. וזה דבר גדול מאוד בימים כאלה, שבהם אנשים לא עובדים, או שהם עבדים
כנראה שהגעת לנקודת שבירה מסוימת בגלל הלחץ והקושי. הצעתי היא שתהיי חזקה ותעברי את התקופה הקשה. וכל הזמן תזכרי שאת בת מזל

fila

New member
ביאוס../images/Emo4.gif

לא נותר לי אלא להשתתף באותן תחושות של אי שביעות רצון ממקום העבודה. נשמע שאת עובדת המון שעות בחודש! 290???? אולי ארגון הזמן בצורה טובה יותר יביא ליותר פרודוקטיביות? אני מניחה שאת במצב דיי דומה לשלי, יותר מידי עבודה על בן אדם אחד, וזה לא משנה כמה שעות אשקיע בעבודה העומס לא יורד, זה פשוט יותר מידי מטלות...... מקווה שתעבור התחושה המגעילה שיש לך עכשיו, ואםמגיע לך חופש אז תקחי אותו! יש עכשיו מלא דילים של חורף במחירים מעולים, ואם את צריכהאת זה אז תבקשי.

אוסנת123

New member
חס וחלילה 290 שעות בחודש!!!

אבל זה מה שתיכננו לי לחודש הבא.... ביקשת שיכניסו את זה לפרופורציה - משהו בין 210 ל- 230 שעות נשמע הרבה יותר סביר... וכן - יש לי הרבה מזל: 1. שיש לי עבודה. 2. שיש לי עבודה בתחום שלמדתי. 3. שיש לי עבודה במקום מסודר. 4. שיש לי עבודה במרחק 10 דקות הליכה מהבית. 5. שאני עובדת עם אנשים שרובם נחמדים. לצערי התמונה לא כולה ורודה אבל צריך לזכור גם את הדברים האלה מדי פעם כדי לזכור שרק הימים הרעים מקלקלים את ההרגשה הכללית. תודה לכולן על התמיכה!!!

נופר30

New member
אויי מכירה את ההרגשה

מקווה שיהיה בסדר תחזיקי מעמד וקחי יום חופש אחד ( גם אם זה לא כלול בנסיעה ) ותפנקי את עצמך

למעלה