רוצה לשתף הפורום ביצירה שלי שפורסמה:

tmira glas

New member
רוצה לשתף הפורום ביצירה שלי שפורסמה:

זו יצירה-ספק-חווייה שפרסמתי בבטאון העובדים האינטרנטי הראשון אי פעם ואני די נרגשת. אשמח למשובים, קשים ונוקבים ככל שיהיו. שמי תמירה גלאס והנני בעלת טור קבוע יחסית בג'ובסטורי. אשמח לחוות-הדעת שלכם ואשמח גם אם תיהיינה קולגות שתצטרפנה אלי לכתיבה חווייתית באתר הקסום קסום הזה, שהפך לביתי הצנוע בשבועות האחרונים. אז אחרי המלל, הנה: פרי עטי מחמלי, משובת נעוריי, משובה שביתקה את בתוליי-הפרוזה-המתיימרת-הנסתרת שלי. וזה הטור הקבוע

Berry12345

New member
תמירה - יישר כח!

עאלק, ביתקה את בתולייך.. תמירה'לה - יש לך ים כישרון. אהבתי את שני הסיפורים מאד. תגידי - זה מבוסס על מקרים אמיתיים? ועוד משהו: עם מי צריך לשכב כדי שייפרסמו סיפורים שלי באתר? :) לא, ברצינות, גם אני מת לפרסם דברים. אני לא יודע אם אני מספיק טוב - אבל שווה לנסות.

FS Girl

New member
רעיון יפה..

הייתי מבליטה את הציניות שבעניין, נסי לשפר בעזרת עקיצות חמורות יותר או אולי כתיבה עוקצת ופחות מהירה. עוד משהו שמעט הפריע לי היה סימני הפיסוק,זה הרגיש כאילו חלק מהמשפטים נכנסו אחד בשני ולי זה הפריע מעט בקריאה. לדוגמא - "די,נו תמירה", גער בי, "את שוב מתחילה?!". הייתי משנה ל- "די, תמירה." גער בי, "את שוב מתחילה?" (-?! מוגזם מדי.) או בנוגע לתיאורים של נמש, לדוגמא: "בואש שחור וקטן שהזכיר לי את שיעורי הסריגה והמקרמה המיותרים בבי"ס. שיער גופו בצבץ מתוך החולצה הענתיקה שלו בקווצות תלתלים שחורים ומיוזעים. יצור דוחה ומבעית, אנטומיה חסרת מזל, שובל של צחנה, אבל בסל הכל הוא היה חמוד, ואפילו הזכיר לי מישהו שנדלקתי עליו פעם." מתוקן: בואש שחור וקטן, שהזכיר לי את שיעורי הסריגה והמקרמה המיותרים בבי"ס. שיער גופו בצבץ מתוך החולצה הענתיקה שלו, בקווצות תלתלים שחורים ומיוזעים. יצור דוחה ומבעית, אנטומיה חסרת מזל, שובל של צחנה. אבל בסל הכל הוא היה חמוד ואפילו הזכיר לי מישהו שנדלקתי עליו פעם." חוץ מכל אלה, אהבתי את הפואנטה המוזרה בסוף.. הייתי אפילו ממליצה לך להאריך את הסיפור ולהוסיף לו קצת יותר נפח. FS

למעלה