רוצה לשתף...וגם שאלות

ringr

New member
רוצה לשתף...וגם שאלות

שלום לכולכם. שמי רינת, הריון שבוע 32, ק"פ שהתגלה בסקירה מאוחרת. עד כה עקבתי אחר הפורום באופן פסיבי, והיום זה משתנה... רציתי לשאול מספר שאלות: את מעקב הגדילה והגפיים מאז התגלה ק"פ אנו עורכים בבלינסון ביחידת האולטראסאונד. בשבוע שעבר התקיימה בועדה רב תחומית בה נכחו אנשי US ורופאים ממח' אורטו' בשניידר. הסבירו לנו על המשך הטיפול והם באמת עד כה בסדר גמור. שאלתי - האם ידוע למישהו על הצוות בשניידר במקרה שכזה, לפחות עבור גיבוס ראשון (כמו כן לא היה לי ברור האם הם מטפלים בשיטת פונסטי?)? במידה והמשך המעקב יבוצע בהעמק אצל ד"ר בור האם יש צורך לפנות/להגיע לשם עוד טרם הלידה? איזה הסדרים אדמיניסטרטיביים יש להסדיר (קופ"ח כללית)? ועוד בעיה קטנה - בינתיים הקטנטנה לא מראה סימנים של להתהפך (מצג עכוז) במידה והלידה תהיה בניתוח קיסרי וזמן האשפוז ממושך יותר - מה דעתכם? סליחה על הצפת השאלות, תודה לכולכם ושבוע טוב...

galitdror

New member
יש באתר מדור עצות ,גן עדן?....

גן עדן , נדמה לי שלא מזמן "שפכתי" את שלל העצות ואת אמרת שזה בעצות קטנות וידידותיות באתר או משהו כזה, אנא הפנייתה של ההריונית לעצות אלו שללא ספק יענו כמדומני על כל השאלות הבוערות והחשובות האלה. אם לא בנמצא, אשמח אם תקפיצי לה את זה קדימה לעיון תודה רבה , לידה קלה .

אז זהו ש...

וזה באמת לא תירוץ רציתי להוסיף, וחשבתי שהצלחתי, ותוכנת הפופ- אפ כנראה לא "הבינה" שהכנסתי מידע... איך שלא יהיה, אבדוק שוב את זה ואשמח להקפיץ לה...

ברוכה הבאה. ../images/Emo39.gif

קיראי באתר של אושרי על תחילת הטיפול. לדעתי עדיף שמי שעושה את הגיבוס הראשון גם ימשיך, זה נראה לי נכון להמשכיות. באופן אישי אני יכולה להמליץ על ד"ר בור מאוד. לגבי בירוקרטיה, בית חולים העמק שיך לקופ"ח כללית כך שממש לא צריכה להיות בעיה. בכל מקרה הייתי כבר מתקשרת לשם לשאול בידיוק. רק פעם אחת שמעתי על מישהו שטיפל בשניידר ועבר מישם. אני לא יודעת למה וכמובן שזה לא מייצג. אני חושבת שהם עובדים שם בשיטת פונזטי. תמשיכי לשאול חופשי, בשביל זה יש פורום.

טאניוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אנחנו שמנו את הגבס הראשון בשערי צדק והמשכנו לטפל בדסה (לא יודעת מאיזה שלב את קוראת סמויה, כתבתי על זה לא מזמן). גם בהדסה טופלנו על ידי רופאים שונים, לא שאני חושבת שזה בסדר, אבל זה המצב. כך שמבחינתינו לא היה כל כך משנה איפה לגבס בפעם ראשונה. עד כמה שידוע לי אין מניע לחכות עם הגיבוס שבוע, ליאור של אילנה גובס אחרי כמה ימים לדעתי, היא תענה לך בטח יותר מאוחר. כך שאת יכולה לחכות לשיחרור מבית חולים גם אחרי קייסרי (מחזיקה לך אצבעות שהגברת תתחרט בכל זאת). אגב יש כאן בפורום בחורה שהיא בשבוע שלך להריון וגם אצלה עכוז. אתן יכולות להתייעץ...

רינת!

ברוך הבא, בדיוק בשביל זה אנחנו פה!!! תשאלי כמה שיותר, וגם אם לא נדע את התשובות, נמשיך לחקור את הנושא ביחד. ראשית, ניתן לחיות עם קלאב פוט וזה הכי חשוב לומר, למרות שאת לא נשמעת לי לחוצה, חשוב להדגיש. אני יכולה לענות לך רק על הניתוח הקיסרי בעקבות מצג עכוז- יש לך מחיצה ברחם או משהו כזה, כי הבן שלי כמעט בן שלוש(יו, אמא'לה), נולד עם הקלאב פוט בגלל המחיצה שלי ברחם... וזאת הסיבה שגם היה עכוז... זמן האשפוז אכן ארוך יותר, אבל באמת לא נורא ואם את לא תרחמי על עצמך, את יכולה להתאושש ממנו במהרה ותאמיני לי שכדאי לך כי ב"ה תהיה לך הפתעה נעימה- הבייבי/ת לגבי גיבוס ראשון, מפנה את הבמה לאחרים כמו כן, אנו מנסים לארגן מפגש וכמו שעשתה טאניוש ואילנה, אותן אני זוכרת עם בטן, את מוזמנת לבוא, לשאול שאלות ולדעת יותר עלינו ועל הבעייה!!! תרגישי טוב ולידה קלה זה הכי חשוב!!!!\ אורית

טאניוש

New member
באמת ניסיתי להבין האם יש קשר

בין מצג עכוז וקלאב פוט, כי הרי זה בעצם עכוז רביעי בפורום הקטן שלנו. אז באמת תנאי הרחם "אשמים"?

הרופאים חלוקים בדעתם

כמה רופאים אמרו לי שבגלל המחיצה תמיר לא יכל להסתובב וגם לא היה סיכוי שיסתובב עד סוף ההריון וכנראה בגלל זה הקלאב פוט כי הרגלים כנראה "נמחצו,נלחצו" במחיצה ורופא אחר, אמר לי את ההפך הגמור. 1000 רופאים- 1000 דיעות, את יודעת!!!

למעלה