רוצה לשתף ולהתייעץ...

רוצה לשתף ולהתייעץ...

ראשית קוראים למלי אני אחרי לידה שנייה ילדתי לפני חודשיים, כמובן עם משקל עודף, האמת שהתחלתי את ההריון עם משקל עודף, אני מטר חמישים ושבע, על משקל של 84 קילו. בתחילת החודש נרשמתי למכון כושר על מנת לעשות תוכנית רצינית ולרדת בגדול ... הצמידו לי מדריכה שעשתה לי תוכנית, אחרי שבועיים נשקלתי ועליתי במשקל, כששאלתי לפשר העניין שאלו אותי מה אני אוכלת האם נחה וכאלה, לאחר שעליתי על המשקל במכון ראינו שירדתי באחוזי השומן אך במשקל לא משום שהמדריכה נתנה לי תוכנית של בניית שריר, ובמשקל עודף אין צורך בבניית שריר בהתחלה. השאלה שלי האם זה קרה לכם, האם זה טוב שירדתי באחוזי שומן, אחוזי השומן שלי היו 44 וירדו ל 42 ,האם זה באמת בגלל המכשירים במכון כי כל יום אני בבוקר עושה הליכה של שעה, הליכה אינטנסיבית, אוכלת יפה, דואגת לבריאות, ושינה טובה, מה לעשות, לא ירדתי עד כה קילו קטן אחד... אשמח אם תשתפו אותי במה שעבר עליכם במכון..

mayane21

New member
סליחה על האיחור....

אני לא מומחית גדולה בזה.... ולא אוכל לתת לך תשובה החלטית אבל מה שכן את צריכה לתת לזה זמן, כל מה שאת עושה הוא נכון! תמשיכי באורח חיים נכון... במכון לפעמים דרוש זמן עד שרואים תוצאות! יכול להיות שבהתחלה מעלים במסת השריר ובגלל זה לא רואים ירידה במשקל.... בכל אופן תמשיכי כך!! ובסוף זה ישתלם ובגדול!! בהצלחה

היי

בהתחלה מורידים המון לא? אני עושה המון ספורט מוציאה אנרגיות מנקה את הבית כל הזמן בפעולה.. הבעיה שלא ירדתי גרם...

mayane21

New member
תראי...

גם לי זה היה ככה כשהיה לי מנוי למכון העלתי במסת השריר... הרגשתי בבגדים שאני יורדת והמשקל לא הראה כך! תתיעצי עם המדרכי כושר שוב, תשנו את התוכנית אימון עזבי אותך מספר, אין כמו ההרגשה של אחרי אימון ותזונה נכונה... זה כבר משהו ושוב כל הכבוד!!

ראשית אלפי תודה...

את מעודדת אותי, לא שמתי לב להצרת היקפים, תראי ברור שחשוב לי לראות שינוי במספרים כי זה מעודד ונותן מוטיבציה להמשך.. אבל גם הספורט עושה לי מצב רוח כמו אחרי סקס חח... התייעצתי עם מדריכי הכושר ולא היתה להם תשובה חד משמעית אמרו שזה בגלל מסת השריר ולא אמרו לי להפסיק עם המכשירים שזה איכזב אותי מאוד... היום אני עושה אך ורק הליכות מהירות יום יום.. מקווה שאראה תוצאות כי היום אין!!!

mayane21

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

תעדיפי יותר תרגילים אירוביים ומידי פעם גם מכשירי כושר.... הליכות זה מצויין, אם זה על ההליכון או בחוץ, אם יש סטודיו במכון אז תלכי לכל חוגי עיצוב גוף, אופניים וכו'..... לפעמים גם הגוף עושה פסק זמן ואחרי זה מראה ירידה משמעותית... אז סבלנות היא מילת המפתח!

היי מלי :)

חשוב מאוד גם לבצע פעילות גופנית מאומצת כגון: ספינינג, זה טוב קשה, אבל בסוף מרגישים טוב :) בקשר לסקס, אני לא מאמין לך :)

טושית18

New member
היי מלי:)

ידוע ששריר שוקל יותר משומן. אבל באמת לרוב במקרי עודף משקל עובדים על שניהם במקביל או על שריפת שומן בתחילה. התייעצי עם מדריכת הכושר ואמרי לה שאת רוצה קודם כל להתמקד בשריפת קלוריות ומשקל עודף ורק אחר רק בחיטוב או לעשות סטים משולבים(חצי שעה איירובי ואז סט של 15X3 של משקולות או פעילות אנאיירובית-ככה את ממשיכה לשרוף גם בזמן האנאירובי:) תעדכני אותנו בהמשך ומזל טוב על הולדת הילד/ה:) בהצלחה

היי לכולם

שמחה שעניתם לי, אשמח אם תשתפו אותי איך היתה הירידה שלכם כמה שקלתם (אם בא לכם לספר) ומה עשיתם... אני עושה כמעט כל יום הליכה מהירה, התחלתי להכנס לשיעורי עיצוב שזה מרגיע לגמרי, ממש נחושה לרדת, אבל גם אוכלת אוףףףףףףףףף...

למעלה