רוצה לשתף ולהתייעץ

goldfish11

New member
רוצה לשתף ולהתייעץ

אני עוסקת בעיצוב אווירה המון שנים בתחומים שונים. לפני כ-4 שנים עסקתי גם בעיצוב אירועים בשותפות עם חברה. כבר שנתיים שאני לא בעניינים כי הריתי ילדתי והייתי שנה בבית עם הקטנה. אני מאד רוצה לחזור לתחום. יש לכם טיפים או עצות לגבי השוק היום? איך לשווק את עצמי? ושאלה נוספת: מה אתם עושים עם דקורציה? שוכרים? קונים? "מעמיסים" את זה על הלקוח? תודה על כל תשובה.

didosh3

New member
לא יודעת להשוות

כיוון שאני בתחום רק שנתיים. בהם ילדתי פעמיים, וגם לא למדתי את המקצוע. את פשוט צריכה להכין תיק עבודות, לפרסם לפחות במקום אחד, ויש אתרים חינמיים באינטרנט, בנוסף. לקוחות מרוצים, כרטיסי ביקור וסביבה קרובה שמשווקת אותך לכל אירוע משפחתי- יעשו את העבודה.

didosh3

New member
דקורציה

יש לי ציוד שלי- דברים סטנדרטיים ש"תמיד הולכים". כמו עמודי תאורה יפניים לשדרת החופה. פמוטים. יש דברים שאני מעדיפה לשכור, מסיבות שונות: לדוגמא-כיסויי כסאות- יותר מידי בלאי והתעסקויות. דברים ייחודיים, אם הבנתי אותך שאני "מעמיסה " על הלקוח- בהחלט. מי שמזמין עיצוב ייחודי, לא סטנדרטי, כמו פריטים שיש לייצר במיוחד, ולא יהיה בהם שימוש אח"כ. הלקוח משלם את מלא המחיר + רווח. גם בביגוד, כשתופרים לך חליפה זה עולה פי 3 מבחנות בגדים סטנדרטית. לשאלות נוספות , אני כאן. חגית ( דידוש זה בגלל ביתי הבכורה)

למעלה